Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende bugün telefonla bilgi aldım izmitte bikaç yerden hepsi 100 tl nin üstünde bana gittiğin yeri söyleyebirmisin umarım memnun kalır ve sonuç alırsın teşekkürler

Tatlm nereye gidiyorsun pm atabilir misin?

Emla kullanmadım hiç ama geçen seansımda biraz fazla acıma oldu sanki, bu seansta kullanmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Sen emla kullanıyor musun?

Canım bu gittiğin yeri kampanyadan anladım ben :) biliyorum orayı bende suanda gitmek üzereyim raya memnunmusunnnnnnnnnnnnn ???

İlk seansımın üstünden tam 1 hafta geçti. Tüylerde daha dökülme olmadı onları bekliyorum merakla:) merkeze gelince gerçekten temiz bir yer. ben oraya giden bikaç kişiylede konuştum onlarda memnun. Canın yanıyo ama sonuçları umarım güzel olur. Bu yerin ticaret amacı güderek insanları sömürdüklerini düşünmüyorum. Çünkü ben kollarım için çok ısrar etttim sonuçta bundan para kazancaklar kesinlikle kabul etmediler ince görmez hiç gerek yok dediler.. öyle yani ben tavsiye ediyorum biran önce sende kıllarından kurtul cnm:)

2 sene evvel ben de yaptırdım ve çok memnunum o zamanlar 190 tl'ye yaklaşık 8 seans gittim ve %90 azalma oldu. Hala biraz tüy var ama çok ince 2-3 ayda ancak çıkıyorlar. Yaptırmak isteyenlere öneririm

selam kızlar öncelikle ben de size anlatayım doktrumla neler görüştüm ne söyledi falan bikaç yerle görüştüm bulunduğum şehirde ortalama genital bölge fiyatı 100 tl seansı yaptırdıktan 2 hafta sonra rötuşa gidiyorsunuz (mesela ben bugün gideceğim) rötuş ücretsiz bu arada :) doktorumla konuştum sürekli mi kalıcı mı diye doktorum bana lazer yaptığı tüm tüylerin birdaha asla çıkmayacağını yanlız 7-10 yıl gibi bir sürede vücutta bulunan tüylerin kendini yenilediğini söyledi zaten çıkan tüylerde çok ince olacakmış ama laer bölgesinde tüyler çıkmıyormuş ince ince vücudun yenilediği köklerden tüyler çıkıyormuş doktorumun bana söylediklerini aktardım kızlar size annemin cok yakın arkadaşı da aynı yere gidiyor benimle hem akapunktura hem de lazer e. koltuk altını bitirdi genital bölgeninde 3. seansında sanırım ciddi bir azalma varmış ve seyrek yerlerde çok incecik tüyler çıkıyormuş. benim birdaha ki seansım 2 Nisanda. bakalım neler olacak . bu arada ben 120 TL ödüyorum çünkü iç bacakta yapıyorlar bana fiyat bölgeye kıl tipine göre değişiklik gösterilebilir bu arada 2 hafta geçti aradan ve anca tüylerim dökülmeye başladııııı :)))))

Son düzenleme:
walla ben bi yerde yaptırdım 1000TL 5 seans ve her bölgeme ( genital , bacak, koltuk altı)
yani senin verdiğin para çok cunku benım gıttıgım yer de kalıtelı bı yer.

bende izmirde gidiyorum.manisada yoktu o yüzden( her seferinde gidiş gelişin zor olması dışında benim içinde değişiklik oluyor.6 seans parası ödedm onlar bana 10 seans verdiler.4 seans bedava yani.ilk seansıma 70 lira ödedim.daha sonrada kredi kartıyla 350 lira ödedim.2 seans gittim yarın yada yarından sonra 3. seansıma gidicem.bu arada çokta abartılcak bi acı yok bence kaldıki benim hep regl öncesi döneme denk geldi acı eşiğinin yüksek olduğu zamanlar.ama dayanılmıycak gibi değil.aksine ben sadece titriyorum soğuktan:)))3 seanstan sonra dökülmeler başlar dediler.azalmayı ozaman farkedebilirsin dediler.işte bakalım tecrübelerimizi burdan paylaşırız.

kızlar alexandrite epicare aletini duydunuz muu?
bir de ankarada alexandrite, diode ve nd-yağnın bulunduğu bir merkez var mıı?
yardımcı olursanız çok sevinirim

Bakırköy xxxxxxxx lazer yaptıran varmı??? bi sitede kampanyayı gördüm alıcam ama emn olamadım yardımcı olurmusunzz??

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bende lazer yaptırmayı dusunuyorum ama hormonları bozulmasından korkuyorum izmitte yada istanbul pendik cıvarı bildiğiniz tavsiye edeceginiz merkezleri lütfen msj atın eylülde dügünüm var acil kurtulmam gerek :78:

ya lazere gitmeden önce emla sürsek faydası olur mu? Acı falan dediniz tırstım ben şimdi

slm kızlar bende lazer yaptıran ve çok memnun olanlardanım.3.seansım ve kontrolüm bitti.alexsander ile yaptırıyorum. bacak genital koltuk altı ve belime.ve inanın çok memnunum.ilaç sürmeyin derim ben bende başlamadan önce araştırdım emla sürsem mi dedim ama kişiye göre değişiyor o kremlerinde birçok yan etkisi var sonuçta hassas bir yer.bu konuda sormak istediğiniz birşey olursa buradanda özeldende sorabilirsiniz...YAŞASIN TÜYSÜZ HAYATTTT:))

ben bu ctesi ilk kez gidicem.aslında sadece genital bölge için istemiştim,sonra çok düşündüm koltukaltını da yaptırıcam..Sadece genital bölge ilk seans ve sonraki rötuş için 80 TL dediler,sadece genital bitene kadar 500 müş normal mi yahu benim pek bilgim yok :26: kızlar aletin adı ''Alexandrita Candella' imiş..Bilgisi olan var mı ..Bu arada Emlayı kesin sürücem dayanamam ben o halde kaçamam da

şimdiden geçmişolsun canım.evet makine o en iyi lazer makinesidir.normal iyi demiş fiyat olarak.sen bilirsin ama yine söylüyorum bence krem sürme.

demothy ankaramsın.. 500 ise ii demiş ben tek seans için 150 den aşagi yer bulamıoyrum. bilgi verirsen sevrım.

Son düzenleme:
miniss sürmicem cnm ama inşallah pişman olmam :2:
mervecim istanbulda gideceğim yer 100 tl idi seansı , tavsiye üzerine gidersen 80'e düşüyor fiyat

ya sür istersen bencede .. acıyı bende baya hafifletiyor.. bnde alexle yaptrdım..
cok acıyo gerci bu acıya 3 5 kere katlanmak mı yoksa hayat boyu her ay agda yapmak mı.. bu cıhazı ıcat edeni öpmek ıstıyorum
agdaya 2 saatimi ayırrdım tum vucut onceden .. sımdı maxımum 10 15 dakıkada gerıde kalan tek tuklerı alıyorum ..

poison ya kafam cidden çok karıştı sürmek mi sürmemek mi, yan etkisi yok demek sen sürüp gidiosun aynı alet sonuçta..acırsa 2.ciye gitmem ben emlamı sürer ağdacıya devam ederim.. o yüzden sürmek en iyisi gibi

bence buna sen kendin karar vermelisin.benm agrı eşigi yüksek dayanabilcegim için sürmeyi düsünmüyorum.eger agrı eşigin düsükse ve bir dahaki seansa gidemem diyosan kesinlikle sür öyle git sonuçta burda emla kullanan birçok arkadas var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…