ben k. altı ve bıyıga gittim 1. seansbitti tüylerin dökülmesine az kaldı yarın genitale gideceğim. bakalım çok korkuyorum. kocaelinde alex k.altı 40 genital 50 bıyık 20 tl kampanyalı yani :) kocaelinde giden başka varmı bana önerecek ben memnunum ama daha iyisi varsa ona da giderimm yeter ki sağlıkla kurtulayım bütn tüylerimden...
Kızlar ben izmirde lazer yaptırıyorum ılk seansımı yaptırdım 15 gun sonrada kontrole gıtmıstım.koltukaltı ve genıtal 120tl saglık calısanlarına ındırımlı fıyatı bu.cok memnunum ama genıtal olduruyo benı bırı durmadan lastıkle carpıo sankı ama bıttıkten 5dk sonra acı falan kalmıo bıde 2-3gun kasıntı oluo ama kremle oda gecıo.ayrıca ben paket olayına karsıyım olduda memnun kalmadım ver paramı dıyıp ordan cıkabılecekmısın? Mesela benım bı arkadasın gıttıgı yer var o cok met ettı gıttık esımın kardesıyle ama o memnun dııl suan.nebıleyım baglanmıcan bıyere bence sahsı dusuncem bu. Aslında evlenmeden once bu kıl tuy sorununu ortadan kaldırcan, canın coook yanıyo ama degıyomu kesınlıkle evet 1,5 ay oldu hala bısey yok valla keske daha once yaptırsaydım.utanma olayına gelınce ılk atısı yaptıktan sonra bende acıdan ne utanma kaldı ne bısey sereserpe acıon valla:)acıdan cekınenlerde alsınlar emlayı gıtsınler bu tuylerle ugrasmak ınanın daha beter..uzun oldu ama hosgorun artıkınn.
Canım bu gittiğin yeri kampanyadan anladım ben :) biliyorum orayı bende suanda gitmek üzereyim raya memnunmusunnnnnnnnnnnnn ???
ya lazere gitmeden önce emla sürsek faydası olur mu? Acı falan dediniz tırstım ben şimdi
ben bu ctesi ilk kez gidicem.aslında sadece genital bölge için istemiştim,sonra çok düşündüm koltukaltını da yaptırıcam..Sadece genital bölge ilk seans ve sonraki rötuş için 80 TL dediler,sadece genital bitene kadar 500 müşnormal mi yahu benim pek bilgim yok :26: kızlar aletin adı ''Alexandrita Candella' imiş..Bilgisi olan var mı ..Bu arada Emlayı kesin sürücem dayanamam ben o halde kaçamam da
ben bu ctesi ilk kez gidicem.aslında sadece genital bölge için istemiştim,sonra çok düşündüm koltukaltını da yaptırıcam..Sadece genital bölge ilk seans ve sonraki rötuş için 80 TL dediler,sadece genital bitene kadar 500 müşnormal mi yahu benim pek bilgim yok :26: kızlar aletin adı ''Alexandrita Candella' imiş..Bilgisi olan var mı ..Bu arada Emlayı kesin sürücem dayanamam ben o halde kaçamam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?