ya lazere gitmeden önce emla sürsek faydası olur mu? Acı falan dediniz tırstım ben şimdi
Merhabalar..
Ben koltukalti icin diod lazere gidiyorum. Su anda 3. seansi yaptirdim ve azalma baya bi oldu..
2. seans ile 3 seans arasinda yalnizca bir defa jilet yaptim o da straplez elbise giyecegim icindi.
Ama genital de diod a gitmeye cesaret edemedim cunku cok fazla aci veriyor.(ya da bence oyle)
Diod lazer teni koyu renk olanlarda da iyi sonuc veriyormus. Once bir jel surup elindeki tabanca benzeri lazeri teninize degdirerek islem yapiyor.
Genital icin Alexandrite uygulamasina basladim, ten rengim ve kil rengi alex. icin uygun oldugundan.
genitalde alex zenci veya cok esmer olmadiginiz surece ise yariyormus.
Henuz genitalde ilk seansa basladigimdan birsey soyleyemeyecegim. Ama diod a gore kesinlikle aci yok diyebilirim. Uygulamayi yapan doktor ve eger aciya dayanamazsaniz lazerin derecesini dusurebiliyor ama o zaman tuylerin kaybolma zamani da gecikiyormus. Ben dioddan sonra aciya dayanabildigim icin normalin uzerinde basladim ve "2. seanstan sonra baya fark edilir sende azalma cok fazla olur" dedi.
Simdilik fiyat 98tl ama ilerleyen seanslarda azalma oldukca fiyatinda ona gore dusecegini soylediler.
Merak ettikleriniz olursa bildiklerimi paylasabilirim..
Cok fazla yazdim sanirim.. Ama ben de 1 yil kadar arastirmayi yaptiktan sonra basladim ve koltukaltimdaki sonuctan sonra kesinlikle deger diyorum..
merhaba kızlar bende lazer yaptırmayı dusunuyorum ama hormonları bozulmasından korkuyorum izmitte yada istanbul pendik cıvarı bildiğiniz tavsiye edeceginiz merkezleri lütfen msj atın eylülde dügünüm var acil kurtulmam gerek :78:
İstanbul da mı yaptırıyorsun ?
ya çok üzülüyorum.nasıl insanlar var ya..maddi ve manevi insanları kandırıyolar...lazer yapıyoruz deyip aslında evde çakmakla yaktığımız gibi kılı yakıp hiç bir sonuca ulaştırmayan merkezler var...neyse yaaaa ....
bende bikini bölgesine 150tl gidiyorum..4.seansım bitti.2 ayda bir lazere gidiyorum..bu geçen zaman içinde de kıllar sayılacak kadar az çıkıyor...ben 2 ayda bir düzenli olsun diye gidiyorum..iç çamaşırımı çıkartmadan,çamaşırı sağa sola çekerek doktor yapıyor..gittiğim merkezde klinik şeklinde..doktor ve hemşireler var...kıl yapısına göre işlem uyguluyo.şarışın olduğum için kıllar daha zor yanıyor..ama şuda var,sarı kökler zor yanıyor ve bitmeyebiliyor.olsun bi kaç tane kıllada uğraşırım..kes gitsin..zaten çok güçsüz ve hissedilmiyor..
utanıp gidemeyen arkadaşlar var..kızlar inanın çok rahatlık,o utanma duygusu 2.seansa kalmıyo..rahatlığı görüncede iyice gaza gelip sohbet muhabbet anlamadan bitiyo..zaten maksimum 5 dk...
Merhabalar..
Ben koltukalti icin diod lazere gidiyorum. Su anda 3. seansi yaptirdim ve azalma baya bi oldu..
2. seans ile 3 seans arasinda yalnizca bir defa jilet yaptim o da straplez elbise giyecegim icindi.
Ama genital de diod a gitmeye cesaret edemedim cunku cok fazla aci veriyor.(ya da bence oyle)
Diod lazer teni koyu renk olanlarda da iyi sonuc veriyormus. Once bir jel surup elindeki tabanca benzeri lazeri teninize degdirerek islem yapiyor.
Genital icin Alexandrite uygulamasina basladim, ten rengim ve kil rengi alex. icin uygun oldugundan.
genitalde alex zenci veya cok esmer olmadiginiz surece ise yariyormus.
Henuz genitalde ilk seansa basladigimdan birsey soyleyemeyecegim. Ama diod a gore kesinlikle aci yok diyebilirim. Uygulamayi yapan doktor ve eger aciya dayanamazsaniz lazerin derecesini dusurebiliyor ama o zaman tuylerin kaybolma zamani da gecikiyormus. Ben dioddan sonra aciya dayanabildigim icin normalin uzerinde basladim ve "2. seanstan sonra baya fark edilir sende azalma cok fazla olur" dedi.
Simdilik fiyat 98tl ama ilerleyen seanslarda azalma oldukca fiyatinda ona gore dusecegini soylediler.
Merak ettikleriniz olursa bildiklerimi paylasabilirim..
Cok fazla yazdim sanirim.. Ama ben de 1 yil kadar arastirmayi yaptiktan sonra basladim ve koltukaltimdaki sonuctan sonra kesinlikle deger diyorum..
İstanbul da mı yaptırıyorsun ?
Benim mesaj sayim 100 olmadigindan ozel mesaj yollayamiyorum maalesef..(
Anadolu yakasinda benim gittigim yer.. Eger Anadolu yakasinda ariyorsan avsitye edebilirim. Ben genital icin tek seansa gittim ama ayni merkeze giden tanidiklarim gayet memnun ve uygulamayi yapanin doktor olmasi benim ikna olmami sagladi..
ben çokk memnunum 1,5 senedir ne ağda derdim var ne jilet her daim tertemiz yaşasın lazer epilasyon koltuk altında aynı şekilde özellikle yazın en harika bi rahatlık
bende anadolu yakasındayım hanqi merkeze qittin
özelden msja qerek yok burda yazışalım da herkes faydalansın
kızlar selam...
Az önce ilk seansımdan dönmüş bulunmaktayım..
Gittiğim yerdeki atmosfer harika, çalışanlar A'dan Z'ye müthiş ilgili ve güleryüzlü..
bayağı nazımı kahrımı çektiler :)
Hayatlarında görebilicekleri en zor insanı memnun ve güleryüzlü gönderdiler..
bundan sonraki seanslarıma yoğurt sürer gibi emla sürücem..
Çok acıdı ya.. biraz verim aldığımda belki acıması aklıma gelmicek ama şuan acaip yanii:)Pakete girdim bacak altı + koltuk altı+genital 750 tl 6 seans , eğer bitmezse kalan seanslar yüzde bilmem kaç indirimli olcakmış ama bitmese bile ciddi azalma oluyomuş gerek kalmaz dediler..Karta da taksit yaptılar..Bacak çok acıdı ya bilekler özellikle çığlık çığlığa bi mücadeleydi ama ben kazandım
canım çok sevindim, 1.5 sene de mi bitti ?tamamen mi bitti?azcık anlatsana :97:
benm gittiğim kuaför birdahakine emla sürüp gelirsen hiç hissetmezsn demişti
sürebilirsin yani problem olmaz canımacısıda cok deil iğne batırıp çekiolar öyle
ben 1 seans gittim sonrada kaldı gidemedim ya ama seansı 60 tl idi bide bi jel sürüodu önce sonra lazeeri uyguluyodu acısı vardı ama dayanılmayacak kadar değil en azından ağdadan az
kızlar bu emla nedir anlamadım. anlaşılacagı üzere pek bi fransızım bu lazere karşı. uzun araştırma sonucunda tam kararımı vermiş yapırcaktım ki bukez de burda alex vs vs ile karşılaştım makineden bile farkediyo bu melet inanamadım dogrusu
biraz daha motiveye ihtiyacım var. haaa bide kayseri'de bu işi kaliteli tam anlamıyla dogru yapan bi iki isime ihtiyacım var. süpersiniz kızlar sizden acaaaip şeyler ögreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?