Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ya lazere gitmeden önce emla sürsek faydası olur mu? Acı falan dediniz tırstım ben şimdi

benm gittiğim kuaför birdahakine emla sürüp gelirsen hiç hissetmezsn demişti
sürebilirsin yani problem olmaz canım acısıda cok deil iğne batırıp çekiolar öyle
ben 1 seans gittim sonrada kaldı gidemedim ya ama seansı 60 tl idi bide bi jel sürüodu önce sonra lazeeri uyguluyodu acısı vardı ama dayanılmayacak kadar değil en azından ağdadan az

Azalma mı oluyor yoksa tamamen tüylerden kurtulanda var mı ? İstanbulda yaptıran ve yaptırdıgı yerden memnun olan, özelden bana dönebilr mi ?

Merhabalar..

Ben koltukalti icin diod lazere gidiyorum. Su anda 3. seansi yaptirdim ve azalma baya bi oldu..
2. seans ile 3 seans arasinda yalnizca bir defa jilet yaptim o da straplez elbise giyecegim icindi.
Ama genital de diod a gitmeye cesaret edemedim cunku cok fazla aci veriyor.(ya da bence oyle)
Diod lazer teni koyu renk olanlarda da iyi sonuc veriyormus. Once bir jel surup elindeki tabanca benzeri lazeri teninize degdirerek islem yapiyor.

Genital icin Alexandrite uygulamasina basladim, ten rengim ve kil rengi alex. icin uygun oldugundan.
genitalde alex zenci veya cok esmer olmadiginiz surece ise yariyormus.
Henuz genitalde ilk seansa basladigimdan birsey soyleyemeyecegim. Ama diod a gore kesinlikle aci yok diyebilirim. Uygulamayi yapan doktor ve eger aciya dayanamazsaniz lazerin derecesini dusurebiliyor ama o zaman tuylerin kaybolma zamani da gecikiyormus. Ben dioddan sonra aciya dayanabildigim icin normalin uzerinde basladim ve "2. seanstan sonra baya fark edilir sende azalma cok fazla olur" dedi.

Simdilik fiyat 98tl ama ilerleyen seanslarda azalma oldukca fiyatinda ona gore dusecegini soylediler.
Merak ettikleriniz olursa bildiklerimi paylasabilirim..

Cok fazla yazdim sanirim.. Ama ben de 1 yil kadar arastirmayi yaptiktan sonra basladim ve koltukaltimdaki sonuctan sonra kesinlikle deger diyorum..

Son düzenleme:

İstanbul da mı yaptırıyorsun ?

slm bende izmitteyim ama lazer için tuzlada bir merkez var oraya gidicem yakında .oraya gitmemin sebebi ise geçen sene kuzenim iş arkadaşlarıyla grup olarak gitmişti 5. seansı bitti ve çok memnun .3 hafta önce aradım merkezi genital 10 seans 500 dediler(tek seans 100)ben 5 seans tüm bacak ve genital yaptırmaya karar verdim bakalım onun fiyatını ne diyecekler.bence 5 seanslık bir paket yeterli.internette sitesi var V......E tuzlada epilasyon merkezi yazınca çıkıyo site .

4 seansı bitmesi inanılmaz ya nerde yaptırdın 100 msj sayımı doldurmadan özelden yazamıom

kızlar selam...
Az önce ilk seansımdan dönmüş bulunmaktayım..
Gittiğim yerdeki atmosfer harika, çalışanlar A'dan Z'ye müthiş ilgili ve güleryüzlü..
bayağı nazımı kahrımı çektiler :)
Hayatlarında görebilicekleri en zor insanı memnun ve güleryüzlü gönderdiler..
bundan sonraki seanslarıma yoğurt sürer gibi emla sürücem..
Çok acıdı ya.. biraz verim aldığımda belki acıması aklıma gelmicek ama şuan acaip yanii:)Pakete girdim bacak altı + koltuk altı+genital 750 tl 6 seans , eğer bitmezse kalan seanslar yüzde bilmem kaç indirimli olcakmış ama bitmese bile ciddi azalma oluyomuş gerek kalmaz dediler..Karta da taksit yaptılar..Bacak çok acıdı ya bilekler özellikle çığlık çığlığa bi mücadeleydi ama ben kazandım

bende genital için derecesi 14 dü , genital kısa sürdüğü için acıyı çok fazla hissetmedim ama bilek varya ah o bilekler

İstanbul da mı yaptırıyorsun ?

Benim mesaj sayim 100 olmadigindan ozel mesaj yollayamiyorum maalesef..(
Anadolu yakasinda benim gittigim yer.. Eger Anadolu yakasinda ariyorsan avsitye edebilirim. Ben genital icin tek seansa gittim ama ayni merkeze giden tanidiklarim gayet memnun ve uygulamayi yapanin doktor olmasi benim ikna olmami sagladi..

bende anadolu yakasındayım hanqi merkeze qittin
özelden msja qerek yok burda yazışalım da herkes faydalansın

ben çokk memnunum 1,5 senedir ne ağda derdim var ne jilet her daim tertemiz yaşasın lazer epilasyon koltuk altında aynı şekilde özellikle yazın en harika bi rahatlık

ben çokk memnunum 1,5 senedir ne ağda derdim var ne jilet her daim tertemiz yaşasın lazer epilasyon koltuk altında aynı şekilde özellikle yazın en harika bi rahatlık

canım çok sevindim, 1.5 sene de mi bitti ?tamamen mi bitti?azcık anlatsana :97:

komple 750 mi benim gittiğim yerde sadece bacaklar 1 milyar
koltuk altı ve genitale 650 verdim 1,5 sene önce evet inanılmaz acıyor ki okadar emla sürmeme rağmen çok şükür o günler geride kaldı kılsızım mutluyum ben kazandım

canım çok sevindim, 1.5 sene de mi bitti ?tamamen mi bitti?azcık anlatsana :97:

1,5 senedir her 5 haftada bir çağırıyolar şuan pamuk gibi sadece bi süre sonra ince ince çıkıyo kollardaki gibi ama rahatsız etmiyor..yani şuan çıkan bişey yok sadece 1 seansım kaldı eğer o ince tüyler beni rahatsız ederse iğneliyle aldırıcam onlarıda

canım seninki jelli yapılan ıpl bizimki alexsandrite ben ikisinide denettim sen alexsandrite ile yaptır bakalım dayanabiliyomusun gerçi bana yapan kadın diyo senin gibisini görmedim çok canın tatlı en çok sen uğraştırdın beni diyo ki okadar emla krem sürdüm ağrı kesici içtiğim halde basbas bağırarak yaptırdım

kızlar bu emla nedir anlamadım. anlaşılacagı üzere pek bi fransızım bu lazere karşı. uzun araştırma sonucunda tam kararımı vermiş yapırcaktım ki bukez de burda alex vs vs ile karşılaştım makineden bile farkediyo bu melet inanamadım dogrusu
biraz daha motiveye ihtiyacım var. haaa bide kayseri'de bu işi kaliteli tam anlamıyla dogru yapan bi iki isime ihtiyacım var. süpersiniz kızlar sizden acaaaip şeyler ögreniyorum

Emla bi krem.. Eger aciya dayanamazsan seanstan 40-45 dakika once bolgeye suruyorsun ve uyusturuyor. Ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarim var.. Netten bi kac yorum okumustum kullanmayin 5 dakika aciya dayanin diye.. Ki Alex. e gidiyorum emla kullanacak kadar bir aci hissetmedim..
Ama kolalti icin diod a gidiyorum ki genitalde de ona gitsem kesin ihtiyac duyardim belki o bile yetmezdi..:))

Karar verdiysen kesinlikle gitmelisin rahatligina kesin deger ve kiyafet secerken acaba bunu giyebilir miyim diye dusunmuyorum..
Yazin da hadi yarin denize ya da havuza gidiyoruz dedikelrinde hazirlanmam gerekmeyecek...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…