Bende izmirdeyim ve genitalde dahil tüm vucud gidiyorumBn de izmirde sadece özel bölgeye lazer yaptırıyorum, 4.seansım bitti...Tüyler tamamen yok olmadı, ama çıkma süresi 2 ay ve hatta daha fazla olmaya başladı..Ve tabikii oldukça da azaldı..6 seansta tamamen yok olur demişlerdi, umarım dedikleri gibi tamamen biter 6.seansta...
Bir arkadaş sormuş "acı oluyor mu?" diye ...Ağdanın acısından daha az ve zamanla da tüylerin yok oldugunu düşünürsek, gayet de katlanılabilir bir acı olduğunu düşünüyorum =)
İzmir'de olup lazer epilasyona giden başka birileri var mı acaba?
canm konuya sonradan dahil oldum umarım geç kalmamışmdr.kilot çıkmadan da oluyo tabi kadın kilodu kaydıra kaydıra yapıyo sana kalmş!herlde illa çıkart diye direten biri olmaz tahminim merak etmeve ben bişey merak ediyorum..... bundan önce agdaya gidiyordum çamaşırı çıkartmadan yapıyodu.... lazer yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi acaba.....:44:
canım yukarıda yazdm nedenini istersen tekrar okuArkadaşlar ben 26 ocakta gittim ilk seansıma. Bacaklarıma yaptırdım. Ancak aradan 10 günden fazla bir zaman geçmesine rağmen hala dökülme olmadı. Çekmeye çalışıyorum gelmiyorlar da... Neden böyle olmuş olabilir? Sonra dökülme olur mu?:44:
kizlar en iyi cihazlar alex le nd yag demissiniz ama ben kadina bugun sordum bronz tenlerde diode olur dedi:S inatla alex mi isteseydim:S alex sadece beyaz tenleri gorur dedi ne diyosunuz
Arkadaşlar ben 26 ocakta gittim ilk seansıma. Bacaklarıma yaptırdım. Ancak aradan 10 günden fazla bir zaman geçmesine rağmen hala dökülme olmadı. Çekmeye çalışıyorum gelmiyorlar da... Neden böyle olmuş olabilir? Sonra dökülme olur mu?:44:
çok yüksek çalışsın canım oda..kesinlikle alexandrite tan başkası iş görmez..diod yüz için phaser gibi bişe..
valla 6-7 kere gidip geldi ve islem bittikten sonra bacaklarimin yandigini hissettim sence iyi mi:S bilmiyorum bi dahaki sefere alexandrite istiyim bari inatla bu arada cihaz soprano diode xl gibi bi sey
kızlar 3 kere iyi bir merkezde genital bölgeye alexandrite lazer yaptırdım, adet günüm 1 ay gecikti hala da gelmiyor, doktora gittim hormonlarla ilgili olabilir dedi, hala bekliyorum, adet olunca hormon testi yaptıralım dedi, lazerle de bi alakası olabilir mi diye endişeleniyorum. genital bölgede yanma hissi oluyo, akıntı oluyo sürekli.
kızlar 3 kere iyi bir merkezde genital bölgeye alexandrite lazer yaptırdım, adet günüm 1 ay gecikti hala da gelmiyor, doktora gittim hormonlarla ilgili olabilir dedi, hala bekliyorum, adet olunca hormon testi yaptıralım dedi, lazerle de bi alakası olabilir mi diye endişeleniyorum. genital bölgede yanma hissi oluyo, akıntı oluyo sürekli.
15 gün içinde dökülme olur sonuçta ilk seans olduğu için geç dökülebilir..fakat 15. ve 21. gün aralarında herhangi bi gün rutuş yapılacaktır..ondan sonra kesin sonuç alırsın ama ilk seansta hızlı bi şekilde gelişmesini bekleme derim ben..
banada söyler misin nazz?? bende bi yerle anlaştım 3 gün sonra ilk seansıma başlıycam.. hadi hayırlısı:) gelişmeleri yazarım kızlar.. bakırköyde bi yerle anlaştım bende tüm bacak+ genital+k. altı 8 seans 1000tl. bu arada cihaz alex..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?