hmmm anladım cnm sımdı bende sasırdım camasrla nasıl oluyo dıye
bende sasırdım gercekten :97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm anladım cnm sımdı bende sasırdım camasrla nasıl oluyo dıye
ben de 2. seansıma gittim 2 gün önce. 70 tl veriyorum seannsına ve 1 seans ücret veriyorum 1 seans vermiyorum. bu şekilde. gittiğim yer bir hastahane ve oldukça memnunum. size tavsiyem jelle kullanılan makinelere temkinli yaklaşmanız. lazer epilasyonda tüyler incelip rengi açılmaz. benim daha önce gittiğim yerde 4 seans gittiğim halde sadece renkte bir açılma ve azıcık bi azalma oldu. şimdi oraya gittiğime pişmanım. hastanelerde uzman kontrolunde yapılan güzellik işlemleri en azından güvenilir.
acaba gittiğiniz yeri özel mesajdan yazar mısınız?
bende istanbulda yaşıyorum.bir tanıdığım özel bir hastaneye gitmiş koltukaltı için 3 seansta bitmiş ve çok memnunmuş.uygulayan kişiler tam uzman olması ayrı bir avantaj.acaba orası mı diye merak ettim sizinkinide.bir seans ücretli bir seans ücretsiz olması çok iyiymiş amaşöyle yardımcı olabilirim ancak ben Van'da yaşıyorum ve özle bir hastanede lazer oluyorum. bu sebeple size makinanın ismini verirsem daha iyi olacaktır. makina Light Age Epicare Alexandrite adlı makina.sadece bu makinanın özel eğitimini almış bir güzellik uzmanı bayan kullanıyor.daha hızlı işlem yapan ve teknik olarak da gelişmiş bir modelmiş araştırdığım kadarıyla. lazer başlığı yanında küçük bir aparatı var ve orda -1 derece soğuk hava üflediği için çoğu bölge acımıyor bile. ben tüm bacak epilasyonu da yaptırdığım için indirimli 70 tl oldu, yoksa 150 tl imiş ama bence o bile çok da aşırı pahalı sayılmaz.çünkü 1 seans ücretli,bir seans ücretsiz.
bildiklerim böyle. yine de isteyen olursa özelden hastane ismi yazarım.
Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum. 16 aralıkta ilk lazer ep. yaptırdım genitale. daha sonraki randevum 15 ocaktı.15 ocakta yapıldığından beri genital bölgemde çok kaşınma ve yanma hissi var. doktora mı gitmeliyim. sizde de oldu mu ? bu arada cihaz: diod lazer
öncelikle merhaba arkadaşlar.. bende ıpl ile 5 aydır lazer epilasyon yaptırıyorum bikini ve kol altıma.. 5 seans yaptırdım azaldı ama bitmedi.. yinede baya kıl var.. yaptırdığım yer senden kaynaklanıyo dedi ben analayamadım.. sizce normalmi? acaba başka makinamı denesem? yardımcı olursanız sevinirim..
cnm ipl cok kotu bi cihaz. Onu birak bi an once. Diode lazerle ben koltuk altima 1 seans yaptirdim ve inanilmaz fark etti, hatta o kadar acildi rengi ve azaldi ki tuyler, lazer gormez, igneliye gidiyim diyorum o derece yani. Bence birak ipl i parana yazik
sağol cnm gerçekten öyle yapıyım bari.. çünkü hem zamanım hem param boşa gidiyor.. 5 seans boşa gitti zaten.. Bide yaza hamilelik düşünüyorum o yüzden yaza kadar bitsin demiştim zaman boşa geçti ( bugün başka bir yerden randevu aldım.. Orada 3 tip makina kullanıyolarmış.. Inşallah bir fayda görürüm..
genital bölgeye yaptıran arkadaşlarım diğer sayfaları tek tek okuyamadım ama çok acı hissediliyomu acaba:26:
ağdada çok canım yanıyo benim yahuu
Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat
Bayağı acıyor tabiki. Yani ben hem bacak hem koltukaltı hem de genital bölgeye yaptırdım hepsinde de epey acı hissettim.