• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Bn de izmirde sadece özel bölgeye lazer yaptırıyorum, 4.seansım bitti...Tüyler tamamen yok olmadı, ama çıkma süresi 2 ay ve hatta daha fazla olmaya başladı..Ve tabikii oldukça da azaldı..6 seansta tamamen yok olur demişlerdi, umarım dedikleri gibi tamamen biter 6.seansta...

Bir arkadaş sormuş "acı oluyor mu?" diye ...Ağdanın acısından daha az ve zamanla da tüylerin yok oldugunu düşünürsek, gayet de katlanılabilir bir acı olduğunu düşünüyorum =)

İzmir'de olup lazer epilasyona giden başka birileri var mı acaba?
Bende izmirdeyim ve genitalde dahil tüm vucud gidiyorum ;)

Kızlar ben izmirde lazer yaptırıyorum ılk seansımı yaptırdım 15 gun sonrada kontrole gıtmıstım.koltukaltı ve genıtal 120tl saglık calısanlarına ındırımlı fıyatı bu.cok memnunum ama genıtal olduruyo benı bırı durmadan lastıkle carpıo sankı ama bıttıkten 5dk sonra acı falan kalmıo bıde 2-3gun kasıntı oluo ama kremle oda gecıo.ayrıca ben paket olayına karsıyım olduda memnun kalmadım ver paramı dıyıp ordan cıkabılecekmısın? Mesela benım bı arkadasın gıttıgı yer var o cok met ettı gıttık esımın kardesıyle ama o memnun dııl suan.nebıleyım baglanmıcan bıyere bence sahsı dusuncem bu. Aslında evlenmeden once bu kıl tuy sorununu ortadan kaldırcan, canın coook yanıyo ama degıyomu kesınlıkle evet 1,5 ay oldu hala bısey yok valla keske daha once yaptırsaydım.utanma olayına gelınce ılk atısı yaptıktan sonra bende acıdan ne utanma kaldı ne bısey sereserpe acıon valla:)acıdan cekınenlerde alsınlar emlayı gıtsınler bu tuylerle ugrasmak ınanın daha beter..uzun oldu ama hosgorun artıkınn.

haklısın cnm bakalım artık fırsatım olursa o yerlerde yaptırmaya çalşcam.. iyi akşamlar cwp için de teşekür ederim :)

slm kızlar ben de lazere başladım arkadaşımın memnun kalması ve tavsiyelerinden sonra gittim koltuk altı ve genital bölge için kampanya başlatılmış 2 si 100 tl ama arkadaştan dolayı benim kaşlarımın arası ve bıyıklarımı da ücretsiz yaptı en fazla 6 seansta biter diolar bakalım...ya 6 seansta bitmese bile deger be rahatlık temizlik ohh anadan doğmuş gibi tertemiz birde hemen çıkmayacagını 2 ay sürecegini düşününce çok güsel oluyo...acı işine gelince normalde agdayla temizlenenler bilirler ne kadar acıdıgını bu ondan çok daha kolay ve çok kısa sürüyor utanma işi de doktora gidincede açmıoz mu kızlar ya rahat olun onlar alışmışlar zaten çok rahatlar size de o rahatlıgı veriolar merak etmeyin bence gidin özellikle bekar kızlar ünv. olanlar erken yaşta kurtulun kıllarınızdan....

ben koltuk altı veya genital bölgeye cesaret edemiyorum ya koltuk altındaki tüyler çıkamayınca ne olacak zararlı bezeler falan olursa öyle şeyler duydum korktum açıkçası

ve ben bişey merak ediyorum..... bundan önce agdaya gidiyordum çamaşırı çıkartmadan yapıyodu.... lazer yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi acaba..... :17: :17: :17: :77: :17: :44:
canm konuya sonradan dahil oldum umarım geç kalmamışmdr.kilot çıkmadan da oluyo tabi kadın kilodu kaydıra kaydıra yapıyo sana kalmş!herlde illa çıkart diye direten biri olmaz tahminim merak etme:27::66:

ayrıca lazer epilasyonun zararı war mı diye sormuşsnz!
ben bildiğim kadaryla anlatym
kızlar öncelkle lazer dahi %100 çözüm sağlamaz(hiç bir bölgede sadece genital için konuşmuyorm) sadece kılın cinsine göre seans sayısı değişir mesela ben 1 seansı boşuna yaptrdm çünkü ışın az geldi dökülmedi ona dikkat edin derim ben sağlık merkezlernde yaptrn estetisyen kontrolünde olsn ve 10 gün sonra döklmzse eğer mutlaka kontrole gidin.
ayrıca genital bölgede evet zararı yok deniyo doğrudur ama seans sayısı arttıkça hiç kimse garanti veremez buna sonuçta lazer ışını hadi üst kısımda bişi olmaz diyelim ama alt taraf çk tehlikeli bi yer,(normalde lazer derinin sadece üst tabakasını geçeblyo daha aşağı inemiyo,yani sadece kıl köküne kadar iniyo)
o yüzden kısacası seans sayısını işinizi sağlama almak adına çk tutmayn derim ben:34::51::54:

Arkadaşlar ben 26 ocakta gittim ilk seansıma. Bacaklarıma yaptırdım. Ancak aradan 10 günden fazla bir zaman geçmesine rağmen hala dökülme olmadı. Çekmeye çalışıyorum gelmiyorlar da... Neden böyle olmuş olabilir? Sonra dökülme olur mu?:44:

bugün ağda yaptım kızlar uzun zamandan sonra yani jiletten sonra resmen ciğerimi söktüler ve hemen lazer epilasyona gitmeye karar verdim bende hafta sonu gidicem inş. ama benim canım çok az ne oluyorda acıyor banada tarif edebilir misiniz?

Arkadaşlar ben 26 ocakta gittim ilk seansıma. Bacaklarıma yaptırdım. Ancak aradan 10 günden fazla bir zaman geçmesine rağmen hala dökülme olmadı. Çekmeye çalışıyorum gelmiyorlar da... Neden böyle olmuş olabilir? Sonra dökülme olur mu?:44:
canım yukarıda yazdm nedenini istersen tekrar oku
ışın yeterli gelmemştr yani kıl kökünü yakacak kadr etkilemmş ben yernde olsam kontrole giderm ben yaşadm çünkü sonradan giden parana ve seansına acırsn

kizlar en iyi cihazlar alex le nd yag demissiniz ama ben kadina bugun sordum bronz tenlerde diode olur dedi:S inatla alex mi isteseydim:S alex sadece beyaz tenleri gorur dedi ne diyosunuz

kizlar en iyi cihazlar alex le nd yag demissiniz ama ben kadina bugun sordum bronz tenlerde diode olur dedi:S inatla alex mi isteseydim:S alex sadece beyaz tenleri gorur dedi ne diyosunuz

çok yüksek çalışsın canım oda..kesinlikle alexandrite tan başkası iş görmez..diod yüz için phaser gibi bişe..

15 gün içinde dökülme olur sonuçta ilk seans olduğu için geç dökülebilir..fakat 15. ve 21. gün aralarında herhangi bi gün rutuş yapılacaktır..ondan sonra kesin sonuç alırsın ama ilk seansta hızlı bi şekilde gelişmesini bekleme derim ben..

kızlar 3 kere iyi bir merkezde genital bölgeye alexandrite lazer yaptırdım, adet günüm 1 ay gecikti hala da gelmiyor, doktora gittim hormonlarla ilgili olabilir dedi, hala bekliyorum, adet olunca hormon testi yaptıralım dedi, lazerle de bi alakası olabilir mi diye endişeleniyorum. genital bölgede yanma hissi oluyo, akıntı oluyo sürekli.

çok yüksek çalışsın canım oda..kesinlikle alexandrite tan başkası iş görmez..diod yüz için phaser gibi bişe..

valla 6-7 kere gidip geldi ve islem bittikten sonra bacaklarimin yandigini hissettim sence iyi mi:S bilmiyorum bi dahaki sefere alexandrite istiyim bari inatla bu arada cihaz soprano diode xl gibi bi sey

valla 6-7 kere gidip geldi ve islem bittikten sonra bacaklarimin yandigini hissettim sence iyi mi:S bilmiyorum bi dahaki sefere alexandrite istiyim bari inatla bu arada cihaz soprano diode xl gibi bi sey

alex le yaksın canım o da :))...alexandrite iyidir iyi boşver gerisini..

kızlar 3 kere iyi bir merkezde genital bölgeye alexandrite lazer yaptırdım, adet günüm 1 ay gecikti hala da gelmiyor, doktora gittim hormonlarla ilgili olabilir dedi, hala bekliyorum, adet olunca hormon testi yaptıralım dedi, lazerle de bi alakası olabilir mi diye endişeleniyorum. genital bölgede yanma hissi oluyo, akıntı oluyo sürekli.

lazerden değilde mikrop kapmasndan olablr çünkü akıntı genellikle iltihaplı durumlarda ortaya çıkar!enfeksiyon yüzünden adetin gecikmiş olablr aklına kötü şeyler getirme tavsiyem sarımsak yut ve soğan suyu iç,soğan suyu kadın hastalıklarına birebirdr.

lazerle ilgisi olucağını hiç sanmıyorum.

15 gün içinde dökülme olur sonuçta ilk seans olduğu için geç dökülebilir..fakat 15. ve 21. gün aralarında herhangi bi gün rutuş yapılacaktır..ondan sonra kesin sonuç alırsın ama ilk seansta hızlı bi şekilde gelişmesini bekleme derim ben..

Dün artık dökülmeye başlayacaklarını düşündüm çünkü artık elimle hafifçe çektiğim kıllar geliyordu. Sanırım geç oldu ama güç olmayacak :)

banada söyler misin nazz?? bende bi yerle anlaştım 3 gün sonra ilk seansıma başlıycam.. hadi hayırlısı:) gelişmeleri yazarım kızlar.. bakırköyde bi yerle anlaştım bende tüm bacak+ genital+k. altı 8 seans 1000tl. bu arada cihaz alex..

Canım bu gittiğin yeri kampanyadan anladım ben :) biliyorum orayı bende suanda gitmek üzereyim raya memnunmusunnnnnnnnnnnnn ???

Back