Selam kızlar :)
Ben bu ayın 24ünde ilk seansıma gideceğim.ben normalde jiletle alıyorum ama hiç fayda etmiyor ve bazı metallere karşı alerjim olduğundan dolayı yazın koltuk altımda resmen yara oluştu. cilt doktoru jiletten kaynaklandığını söyledi ve lazer konusunda bilgi verip, benim için en iyi yöntem olduğunu söyledi. bıyık ve boğaz kısmı için 2 seans cilt doktorunda yaptırttım, orda devam ediyorum. sonuçtan memnunum. beyaz tenli kıllarım koyu. bi de çok tüylüyüm. bi merkezde 2hafta sonra tüm vücut yaptıracağım, yapan kız kendi vücudundaki sonuçları gösterdi, birşey kalmamış. özellikle genital bölgede bitmesini yada mümkün olduğu kadar azalmasını istiyorum, çünkü çok sert ve çok fazla. ağda yaptırttım bir kere, her yerimde kırmızı nokta çıktı, tüm vücudumu sardı
alerjim çıktı yani. ama yaptırmak istediğim merkezde kız bacak ve kolumda bir deneme yaptı ve bilgi verdi. umarım iyi sonuç alırım. ama bana bölgeden bölgeye değişir ama 6-8 hafta olması lazım 2 seans arasında dedi ?
ya seansları tamamlamış ve sonuçtan memnun olanlar var mı ? çok kafaya takıyorum, eşim çok kafaya takıyorsun bu kıl olayını diye kızmaya başladı bana.
herkese kılsız bir hayat dilerim :) umarım kurtuluruz
tüm seansları tamamlamış arkadaşlarda sonuçlarından memnun mu ? mesela bir kaç sene önce yaptıranlarda durumlar nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim. :)