• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben 19 yasındayım hayatım...nasıl bekledın kız 25 yasına kadar:9:
bende dun bacagımdakı kılları cektım bı ıkı tane geldı smdı haksızlık etmeyeyım kıllarıma :1:
aynı gun gdıcez bnde 10unda gdıyorum yarın ıste ayy bıan once bıtsınn ama kendımı cok ıı hıssedıyorum bn ya koltukaltımda az kalmıs :nazar:
gıttı hepsı ıns bı dha cıkmaz

selam canım istanbulda mı oturuyorsun bikaç bişeyler sorucaktım sana

sorabılırsınız tabıkı:7:

teşekkürler:54:
1-hangi bölgelere gidiyorsun
2-hangi cahazla yaptırıyorsun
3-kıl tipin nasıl
4-kaç seans oldu sonuç aldın mı
5-hangi merkeze gidiyorsun ve ne kadar fiyat verdiler
en son soruma özelden cevap yazarsan iyi olur reklam olmasın:34:
ay çok sordum canım yaa:1:

bn ıstanbul sıfa da gdıyorum ozel klınık gttgm yer
tum vucut gdıyorum yarın ıkıncı seansa gdıcem
genıtal bolgenın ust kısmı dokuldu
koltuk altım da cok az kaldı
kollarımda dokulmeye basladı
bıyıklarım sarı oldugu ıcın sanırım etkılı olmuyo hıc dokulmedıler
bacaklarımda az az dokuluyo sanırım daha gozle gorulebılcek derecede degıl en sert kıllar bacaklarımda var bde sıyahlar
hangı cıhazla yaptıklarını bılmıyorum ama yarın sorarım sızın ıcın
fıyat ıcın bırsey konusmadık cunkı dayımın ortak oldgu yer atıs sayısını yazıyorlar suanlık ama bu kadara bı 250 mılyon ısterler
ılk seansta cok atıs yapıldı ama cogu yer dokuldu gderek azalcak seans paraları
eger baslamak ıstıyorsanız durumunuz varsa hıc vakıt kaybetmeyın derım :42:

bn ıstanbul sıfa da gdıyorum ozel klınık gttgm yer
tum vucut gdıyorum yarın ıkıncı seansa gdıcem
genıtal bolgenın ust kısmı dokuldu
koltuk altım da cok az kaldı
kollarımda dokulmeye basladı
bıyıklarım sarı oldugu ıcın sanırım etkılı olmuyo hıc dokulmedıler
bacaklarımda az az dokuluyo sanırım daha gozle gorulebılcek derecede degıl en sert kıllar bacaklarımda var bde sıyahlar
hangı cıhazla yaptıklarını bılmıyorum ama yarın sorarım sızın ıcın
fıyat ıcın bırsey konusmadık cunkı dayımın ortak oldgu yer atıs sayısını yazıyorlar suanlık ama bu kadara bı 250 mılyon ısterler
ılk seansta cok atıs yapıldı ama cogu yer dokuldu gderek azalcak seans paraları
eger baslamak ıstıyorsanız durumunuz varsa hıc vakıt kaybetmeyın derım :42:

ben geçen yıl istiyordum ama hamilelik olunca başlayamadım
şimdi de istiyorum da çocuk doktorum emzirdiğim için önermedi
kafam karışık süte geçip geçmediği belli değil onun için riske atmayalım
sütten kesince başla dedi ben de gidiyodum ama bıraktım sütten ayırınca devam edicem dedi
ama ben yine de iyi ve denenmiş bir yer arıyorum kızım 11 aylık en fazla 1 yıl daha anne sütü alsa
ondan sonra giderim diye düşünüyorum ya da daha erken bırakırsa bıraktığı gibi soluğu lazerde alıcam yani
o derece bıktım kıllarımdan adam gibi yaa off:43::43::43::43:
neyse tatlım cevabın için teşekkür ederim yarın da makineyi öğrenip yazarsan çok memnun olurum:3:

ben geçen yıl istiyordum ama hamilelik olunca başlayamadım
şimdi de istiyorum da çocuk doktorum emzirdiğim için önermedi
kafam karışık süte geçip geçmediği belli değil onun için riske atmayalım
sütten kesince başla dedi ben de gidiyodum ama bıraktım sütten ayırınca devam edicem dedi
ama ben yine de iyi ve denenmiş bir yer arıyorum kızım 11 aylık en fazla 1 yıl daha anne sütü alsa
ondan sonra giderim diye düşünüyorum ya da daha erken bırakırsa bıraktığı gibi soluğu lazerde alıcam yani
o derece bıktım kıllarımdan adam gibi yaa off:43::43::43::43:
neyse tatlım cevabın için teşekkür ederim yarın da makineyi öğrenip yazarsan çok memnun olurum:3:

canını sıkma lutfen saglık olsun baslarsın...yarın makınenın adını ogrenırım eger ıstanbulda yasıyorsan ozelden gondereyım adresı bayan cok ıı ılgılenıyo

neresınde oturuyorsun ?
bnm gıttıgım klınık sıfa da

ben 19 yasındayım hayatım...nasıl bekledın kız 25 yasına kadar:9:
bende dun bacagımdakı kılları cektım bı ıkı tane geldı smdı haksızlık etmeyeyım kıllarıma :1:
aynı gun gdıcez bnde 10unda gdıyorum yarın ıste ayy bıan once bıtsınn ama kendımı cok ıı hıssedıyorum bn ya koltukaltımda az kalmıs :nazar:
gıttı hepsı ıns bı dha cıkmaz

ne güzel küçük yaşta başladın benim şimdiki aklım olsaydı senin yaşlarında başlardım:( işte yönlendiren olmayınca o zamanlar hiç aklımda yoktu bilinçli değildim:( bide eskiden lazer çok daha pahalıydı zaten bu kadar yaygın olmadığından öğrenciyken de maddi zorluklar oluyor bilseydim en fazla seans olarak öderdim o da pahalıya patlardı
kısmet bu zamanaymış... senin yarın 2.seansın sanırım benimki kontrol seansı 2.me ne zaman gidicem çok merak ediyorum
peki ilk seansın geçeli ne kadar zaman oldu?

kızlar gittiğiniz yerde kullanılan makinelerin markaları nedir bir ince kılları gören varmış birde görmeyen bana kadın aypiel kullanıyorum birde alexander var dedi onu dr kullanıyor dedi cevaplarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende yeni başladım ancak sizin mesajlarınız okuyunca biraz fazla geldi benim verdiğim fiyat. denizlide alexandrite için 300 genital 100 koltukaltı dediler 1 kez yaptırdım acıdı ancak dayanılabilir. değer umarım. ancak fiyatı bira tuzlu daha uygun ve aynı lazerin uygulandığı başka bir yer biliyormusunuz acaba? acillll....

denizli gerçekten pahalı.7 yıl önce yarım bacak için gitmiştim bir seansa .400tl vermiştim.hiç bir işe de yaramadı . şimdiki alexandrite aleti ile hiç alakası da yoktu o zamanlar. tabi teknoloji değişti artık,daha iyi makineler kullanılıyordur.bence güzellik merkezlerinden çok hastahanelere güvenmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Selam kızlar :)

Ben bu ayın 24ünde ilk seansıma gideceğim.ben normalde jiletle alıyorum ama hiç fayda etmiyor ve bazı metallere karşı alerjim olduğundan dolayı yazın koltuk altımda resmen yara oluştu. cilt doktoru jiletten kaynaklandığını söyledi ve lazer konusunda bilgi verip, benim için en iyi yöntem olduğunu söyledi. bıyık ve boğaz kısmı için 2 seans cilt doktorunda yaptırttım, orda devam ediyorum. sonuçtan memnunum. beyaz tenli kıllarım koyu. bi de çok tüylüyüm. bi merkezde 2hafta sonra tüm vücut yaptıracağım, yapan kız kendi vücudundaki sonuçları gösterdi, birşey kalmamış. özellikle genital bölgede bitmesini yada mümkün olduğu kadar azalmasını istiyorum, çünkü çok sert ve çok fazla. ağda yaptırttım bir kere, her yerimde kırmızı nokta çıktı, tüm vücudumu sardı :( alerjim çıktı yani. ama yaptırmak istediğim merkezde kız bacak ve kolumda bir deneme yaptı ve bilgi verdi. umarım iyi sonuç alırım. ama bana bölgeden bölgeye değişir ama 6-8 hafta olması lazım 2 seans arasında dedi ?
ya seansları tamamlamış ve sonuçtan memnun olanlar var mı ? çok kafaya takıyorum, eşim çok kafaya takıyorsun bu kıl olayını diye kızmaya başladı bana.
herkese kılsız bir hayat dilerim :) umarım kurtuluruz :(

tüm seansları tamamlamış arkadaşlarda sonuçlarından memnun mu ? mesela bir kaç sene önce yaptıranlarda durumlar nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim. :)

Selam kızlar :)

Ben bu ayın 24ünde ilk seansıma gideceğim.ben normalde jiletle alıyorum ama hiç fayda etmiyor ve bazı metallere karşı alerjim olduğundan dolayı yazın koltuk altımda resmen yara oluştu. cilt doktoru jiletten kaynaklandığını söyledi ve lazer konusunda bilgi verip, benim için en iyi yöntem olduğunu söyledi. bıyık ve boğaz kısmı için 2 seans cilt doktorunda yaptırttım, orda devam ediyorum. sonuçtan memnunum. beyaz tenli kıllarım koyu. bi de çok tüylüyüm. bi merkezde 2hafta sonra tüm vücut yaptıracağım, yapan kız kendi vücudundaki sonuçları gösterdi, birşey kalmamış. özellikle genital bölgede bitmesini yada mümkün olduğu kadar azalmasını istiyorum, çünkü çok sert ve çok fazla. ağda yaptırttım bir kere, her yerimde kırmızı nokta çıktı, tüm vücudumu sardı :( alerjim çıktı yani. ama yaptırmak istediğim merkezde kız bacak ve kolumda bir deneme yaptı ve bilgi verdi. umarım iyi sonuç alırım. ama bana bölgeden bölgeye değişir ama 6-8 hafta olması lazım 2 seans arasında dedi ?
ya seansları tamamlamış ve sonuçtan memnun olanlar var mı ? çok kafaya takıyorum, eşim çok kafaya takıyorsun bu kıl olayını diye kızmaya başladı bana.
herkese kılsız bir hayat dilerim :) umarım kurtuluruz :(

tüm seansları tamamlamış arkadaşlarda sonuçlarından memnun mu ? mesela bir kaç sene önce yaptıranlarda durumlar nasıl ? yardımcı olursanız sevinirim. :)

tam lazerliksin kardeş(bu da en büyük avantaj) merak ettim gittiğin yer poliklinik mi yoksa güzellik merkezi mi, klinik gibi geldi bana umarım öyledir
gitmeden 2-3 gün önce kolaltı ve genital bölgeleri jiletliyorsun söylemişlerdir heralde.evet seans araları öyleymiş benim 2.seansıma 7 hafta var
tabi bu tüylerin çıkma durumuna göre ama 1,5-2 ay sürüyormuş zaten peki komple kaç seans verdiler

ya 2 seans arası zaman olarak yeterli geliyor mu. benim 3 hafta sonra 2.seansa giredeğim .fakat henüz hiç bir şey yok .yani yakılacak kıl yok .daha fazla bekleyen var mı bu durumda olunca?

merhaba arkadaşlar ben iki gün önce özel bölgeme lazer epilasyon yaptırdım.ancak hiç birşey bilmiyorum acaba nasıl oldu nasıl bir değerlendrme yapacağım bir bilgim yok. lazseri yapan bayan bana dediki birgn sonra su değebilir ve 1 gün sonra kesele bende 1 gün sonra dediğini yaptım ama kıllar yanmamıştı bile ve abartmıyorum işler sadece 1 dk sürdü bende dün aradım yarın gelin bakalım dediler başka bir bayan yaptı 1 saat önce ama şimdide acı var.
sorularım:
1-tüyler hemen mi dökülüyor yoksa 1 hafta içinde mi?
2-açık tenliyim vücudumda kıl yok diyebilirim ancak özel bölgemde kıl yoğun ve kalın siyah kaç seansta çözüm alabilirim.
3-ne kadar süre su deymemeli ve ne zaman kese vurmalıyım(bana bir gün dendi sitede bir hafta yazılmış yorumlarda)
4-1 saat önce uygulamayı yaptırdım ama şimdi acı var
5-ve son sorum:) sadece özel bölge için anlaştım hangi alanlar bu bölgeyye epilasyonda dahil oluyor.

ne güzel küçük yaşta başladın benim şimdiki aklım olsaydı senin yaşlarında başlardım:( işte yönlendiren olmayınca o zamanlar hiç aklımda yoktu bilinçli değildim:( bide eskiden lazer çok daha pahalıydı zaten bu kadar yaygın olmadığından öğrenciyken de maddi zorluklar oluyor bilseydim en fazla seans olarak öderdim o da pahalıya patlardı
kısmet bu zamanaymış... senin yarın 2.seansın sanırım benimki kontrol seansı 2.me ne zaman gidicem çok merak ediyorum
peki ilk seansın geçeli ne kadar zaman oldu?

canım benımkı de kontrol seansıymıs :9:
senın konrtol seansında da normaldekınden daha az atıs yaptılar mı

Back