• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kontrol seansı dahil 4. seansmı aslı85? bizim orda bir kadın hastaneden 2 seans gittim hiç birşey çıkmıyor diyordu en fazla kaç seansda biter bu yav 8 10 diyenlerde var uf

benım gıttıgım yerde kontrol seansı yok malesef. ben 8 seansa yazıldım ama bıtmez bence, alt kısmı kalır en azından.

arkadaşlar bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. devamlı araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim nerede yaptıracağıma. yaptırıpta memnun kaldığınız bi yer varsa özelden paylaşırmısınız benimle acaba? özellikle hastane olsun istiyorum.

kesinlikle yaptırın derim arkadaşlar büyük rahatlık ben sarışınım 3. seansıma gittim koyu renkli olanların tamamına yakını gitti sarı olanlar duruyor ama onlar ben bile göremiyorum şeftali tüyü gibi derlerya öyle . acıyo macıyo ama sanki ağda yaparken acımıyomu bu en azından kalıcı.

Ya arkadaşlar ilk seansımı da kontrolü de oldum ama üst bacağımda açık siyah bazı tüyler hala duruyor ve uzun uzun duruyor lazerle yakmayı mı unuttu görmedi mi acaba kısa diye neden hala duruyo sizcee??? Allahım sen gittiğim yerden pişman etme Yarabbi :(((

kızlar bugun gorusmeye gıdıcez benım ıcın bu bıle cok buyuk bır adım heyecanlandım valla... kıllardan tamamen kurtulma dusuncesı cok guselll... bakırkoy epiderme gıdıcez ablamla sızınle paylasmak ıstedım... 20 gun oncesınden jıletlemek gerekıomus bı dahakıseansa baslarız ıns.... yazarım ılk deneyımımı

canım,20 gün öncesinden değil de 3 gün öncesinden jiletleyip gidiyoruz biz ana seansa.....

ya kızlar bı umutla gıttım bugun gorusmek ıcın kadın demez mı sana lazer olmaz dıye beynımden vuruldum genıtalı gosterdım tuylerımın arasında kahverengı ve sarılarda var dedı sımsıyah mı olmak zorunda eee ben napıcam sımdı nolur bırı bısey yazsın vaz mı gecıcem kahverengı tuyler yuzunden....

ya kızlar bı umutla gıttım bugun gorusmek ıcın kadın demez mı sana lazer olmaz dıye beynımden vuruldum genıtalı gosterdım tuylerımın arasında kahverengı ve sarılarda var dedı sımsıyah mı olmak zorunda eee ben napıcam sımdı nolur bırı bısey yazsın vaz mı gecıcem kahverengı tuyler yuzunden....

siyaha boyasan bir fikir sor bence.

mutlaka benım gıbı kılları olan vardır aralarda kahveler onlar yazabılır mı lutfen ben cok ıstıodum epiderm yapmadı bugun bana

bır yer daha buldum bakırkoyde dermart diye yaptırıp memnun olan varmı kızlar belkı bı tasla ıkı kus vururum dolguda yapıormus gozaltlarımı doldururum:))

mutlaka benım gıbı kılları olan vardır aralarda kahveler onlar yazabılır mı lutfen ben cok ıstıodum epiderm yapmadı bugun bana

Kil acik renk olunca lazer kil kokunu gormuyor ve sen de bosa para verdiginle kaliyorsun ama belli koyulukta olan her tuy icin lazer epilasyon epey ise yariyor. Kahverengiyi de lazer goruyor ama gec sonuc aliniyor diye biliyorum. Bence baska bir yere daha danis ama onlardan da ayni cevabi alirsan maalesef tamamen cozum icin igneli epilasyon yaptirabilirsin.

mantık olarak lazerin kılı rahat seçebilmesi için ten renginin açık kıl renginin koyu olması gerekiyor. ben de düşünüyorum ki lazer yapılacak bölgeyi beyazlattırsak .mesela oksijenli su yada expigment krem ile....ama kıl ve kıl köklerini beyazlatma durum u da var...

ben de aynı yere gidiyorum bakırköy subesıne benimde sarı kahverengi karışıktı tam sonuç alamazsınız başlayalım mı dediler, bende giden gitsin kalan sağlar bizimdir dedim başladık. kahve rengiler gitti % 80 oranında, sarılar kaldı ki onları ben bile göremiyorum. tenim çok beyaz, belkide kahverengi tüylerde ondan sebep sonuç aldım. ama epiderm olmaz diyorsa vardır bi bildiği para gelsin yapmak olsun diye yapmıyorlar güvenebilirsin onlara. mesela göğüs ucu için istemiştim olmaz dediler iğneli epi önerdiler.

Back