kontrol seansı dahil 4. seansmı aslı85? bizim orda bir kadın hastaneden 2 seans gittim hiç birşey çıkmıyor diyordu en fazla kaç seansda biter bu yav 8 10 diyenlerde var uf
dudak kısımları daha mı geç bıtıyor kızlar onemlı olan orası zaten ya
ya kızlar bı umutla gıttım bugun gorusmek ıcın kadın demez mı sana lazer olmaz dıye beynımden vuruldum genıtalı gosterdım tuylerımın arasında kahverengı ve sarılarda var dedı sımsıyah mı olmak zorunda eee ben napıcam sımdı nolur bırı bısey yazsın vaz mı gecıcem kahverengı tuyler yuzunden....
Kızlar merhaba,
Fırsatlardan lazer alıpta memnun olanlar var mı?
Ozellikler nişantaşı bolgesinden.
mutlaka benım gıbı kılları olan vardır aralarda kahveler onlar yazabılır mı lutfen ben cok ıstıodum epiderm yapmadı bugun bana
ben de aynı yere gidiyorum bakırköy subesıne benimde sarı kahverengi karışıktı tam sonuç alamazsınız başlayalım mı dediler, bende giden gitsin kalan sağlar bizimdir dedim başladık. kahve rengiler gitti % 80 oranında, sarılar kaldı ki onları ben bile göremiyorum. tenim çok beyaz, belkide kahverengi tüylerde ondan sebep sonuç aldım. ama epiderm olmaz diyorsa vardır bi bildiği para gelsin yapmak olsun diye yapmıyorlar güvenebilirsin onlara. mesela göğüs ucu için istemiştim olmaz dediler iğneli epi önerdiler.mutlaka benım gıbı kılları olan vardır aralarda kahveler onlar yazabılır mı lutfen ben cok ıstıodum epiderm yapmadı bugun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?