Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

merhaba 2 3 seans daha gitmem gerekiyordu fakat hamileyim ve gitmedim gebelite gidenler var mı? zararı falan var mı? hiç bilen araştıran avr mı?

merhaba 2 3 seans daha gitmem gerekiyordu fakat hamileyim ve gitmedim gebelite gidenler var mı? zararı falan var mı? hiç bilen araştıran avr mı?

Net bi sonuç yok bu konuda ama yinede yapmıyor merkezler.Hatta ben emzirme döneminde gittiğimde,düzenli adet görmeye başlamış olmanız gerek demişlerdi.Ama başka bi merkezde yaptırmaya başladım.

Merhaba arkadaşlar..Bende lazere başlamayı düşünüyorum. Arkadaşımın muhasebesini yaptığı güzellik salonuna gittim. Koltuk altı+alt bacak+genital 550tl dendi. Tabi bunda arkadaşın da biraz etkisi oldu. Hatta başlamadan biraz da çirkeflik yapıp fiyatı yuvarlak bir sayı yapmayı planlıyorum:) Şaka bir yana beğendim, güzel bir yere benziyor. Kullandıkları cihazlar yeni. Büyük ihtimal başlarım ama bir arkadaştan kansere yol açtığını duydum ve tedirgin oldum. Koltuk altındaki tüylerden kurtulunca teri atamayıp ilerde kansere yol açabilirmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu konuda bir fikri olan var mı??

Lazerde kanser riski bildigim kadariyla ispatlanmamis. Ben de benzer seyleri dusunup cekinmistim ama bu isin egitimi alip uygulamasini yapan estetisyenlerin tamami lazer yaptiriyor. Yani bilinen bir zarari olsa bu en basta isin egitimini alanlarin yaptirmamasi gerekir diye dusunuyorum. Bunu sordugumda ise derinin cok kucuk, sadece kil koklerini etkileyecek bir yere uygulama yapildigini soyledi benim uzmanim. Bana mantikli gorundu cunku soyle dusunun, kil siyah olmayinca kil kokune bile etki edemeyen bir sistem. Sadece vucudunuzda ben gibi koyu lekelere uygulama olmamasina dikkat etmek lazim. Bu sorunu da beyaz kalemle onlari boyayarak giderebilirsiniz. Kol altinda teri engelleme olayina gelince. Benim bildigim ve basima gelen, teri engellemek yerine kolalti terleme olayini arttiriyor. Bu da dezavantajlarindan biri maalesef ama rahatligi yaninda hic onemli kalmiyor.

arkadaslar.bütün yorumlari okudum.ben 3 sene önce 8 seans yaptirdim.kullanilan makina en son teknolojidendi.yurtdisinda yasadigim icin insanlar kullanilan cihaz konusunda oldukca hassaslar.yaptirmadan önce informasyon veriyorlar.siz de varolan tüylerin gitme garantisi var.ama sonradan hormonlar stres gibi yada krilmis olan tüyler ne yaparsaniz yapin geri gelir dendi.dedikleri gibi oldu.8 seans sonunda koltuk alti ve genital bölgemdeki tüylerin yüzde 90 i gitti.diyecegim sudurki yüzde yüz yok edebilen bir teknoloji kesinlikle yok.dersinizki ben bunu hersene yaptiririm normal epilasyon gibi o bileceginiz is.ama 100 seans dahi gitseniz tüylerinizin hepsinden kurtulmaniz mümkün degil.epilasyonumu yapan bayan almanyanin en iyi cilt estetik uzmanlarindan bir tanesi ve kullandigi cihazda dünyada üretilen cihazlarin en iyisi.bundan sonrada en iyisi altindada üretebilirler.ama sonucta bu uygulama insan vücüduna yapiliyor.ve canli ve uyuyan tüyler yasiyan tüyler var.ben derimki yinede yaptirin.cünkü yüzde doksanindan dahi kurtulmak insanin özgüvenini artiriyor.

Kesinlikle tamamindan kurtulma diye bir sey yok. Zaten tuyler her seansta biraz daha inceldigi icin bir sure sonra cok incelen tuyleri makina gormuyor ama buyuk oranda tuy temizligi oldugu icin banyoda jiletle 2 dk da hicbir sey kalmiyor. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum herkese

anladım bana da merkez yapmadı doğumdan sonra dendi o sebeple sorma gereği duydum teşekkürler..
Net bi sonuç yok bu konuda ama yinede yapmıyor merkezler.Hatta ben emzirme döneminde gittiğimde,düzenli adet görmeye başlamış olmanız gerek demişlerdi.Ama başka bi merkezde yaptırmaya başladım.

kızlar bana acil cevap verin ilk seası yaptırdım tüylerin çogu duruyor ve uzadı yarın kontrol var jiletliyicemmi ne tavsiye edersinz

kızlar bana acil cevap verin ilk seası yaptırdım tüylerin çogu duruyor ve uzadı yarın kontrol var jiletliyicemmi ne tavsiye edersinz

Yaptırdığın merkezi ara sor,ben öyle yapmıştım ve siz müdahele etmeyin,gerekirse biz burda kısaltırız demişlerdi.

ben jiletledimde gittim 2. seans bide üstne dr jiletledi .orda oturan kadınların konuşmalarını duydum işte her seans jiletleyince yne kalınlaşıyor bölece seans uzuyor paramız gidiyor falan diyorlardı ama jiletlemedende tüylüyke çok acır diyedoktor kesnlkle hafifde uzasa almyor mutlaka jiletliyor sizin gittiginiz yerlede bölemi birde uyuştucu bir sprey sıktı ilk seans acımamıştı ama bu sefer acıya dayanamadım.3. seansda acı azalıyormu benim ilk seans da sadece üstler döküldü dudak çevresi dökülmedi şimdi tekrar uzayınca jiletlesemmi siz nasıl yapıyorsunuz yaptıranlardan yorum bekliyorum

Benim gittiğim yerdede seans aralarında muhakkak jiletletiyorlar. Bende merak edip sordum. Kıl inceldikçe lazeri görmezmiş. Bu nedenle 1 kere bile jiletlense sıfırdan çıkmaya göre hafif bir kalınlaşma olurmuş. Ve daha iyi görürmüş lazeri. Bendede uzamış olan varsa yapan kişi kendi traş ediyor. Çünkü kıl yanıp daha fazla canını acıtıyor insanın başıma geldi ordan biliyorum Ayrıca kıllar inceldikçe lazeri görme oranı düştüğü için kalınlık - incelik durumuna göre ışın dozunu arttırabiliyorlar. Bu nedenle canın yanması konusunda pek değişiklik olduğunu sanmıyorum. Arkadaşım 4 seans gitti. Bi tek sarılar kalmış. Onada yüksek doz vericem canın yanabilir demiş. ve bir dahaki seansa 4 ay sonrasına çağırmış. Eğer 4 ay sonra çıkmış olan varsa yapacakmış.

benım 4. seans en cok acıyandı, regl öncesı gıttıgımden de olabılır dozajı bıraz arttırdıklarından da... dudak kısmı zor cevap verıyormus canım, bende de o kısımda en fazla ıncelme oldu bıraz,azalma olmadı... jıletlıyorum ben..

bide bana 5 hafta sonraya gün verdi bu kısa degilmi acaba siz ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz iki günde bi gelene kadar kesele dedi jiletleyip gitcem işte

kontrol seansı dahil 4. seansmı aslı85? bizim orda bir kadın hastaneden 2 seans gittim hiç birşey çıkmıyor diyordu en fazla kaç seansda biter bu yav 8 10 diyenlerde var uf

Ben genitale daha önce gitmiştim.Söyledikleri zaman banada çok uzun gibi gelmişti ama anca çıkmıştı tüylerin hepsi.Sende duruma bakarsın,çıkmamışsa ertelersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…