• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

emla acıyı sıfıra ındırıyor mu kızlar

Maalesef hayir :( Sadece biraz daha katlanilabilir oluyor. Yanlis bilmiyorsam botoks sirasinda surulen bir kremmis. Bir de yaptirdiginiz merkezde bu kremlerin esantiyonlarindan olabiliyor bazen. Onlardan isterseniz verirler, bosuna para vermemenizi tavsiye ederim.

Makina Alexandrite ydi. Ilk seansta tamamen dokmemesi normal. Her seansta % azaliyor gibi dusun bence. Cilt ve kil yapisina gore bu oran artiyor tabi. Bir de dokulme 1-2 hafta sonra daha yogun oluyor ama seans sayisi arttikca kil inceliyor ve dokulme azaliyor. En azindan bende oyle olmustu. Bir arkadasimda hic dokulme olmadi ama onun ki basarili da olmadi zaten. Ben tum vucut gittim, 6 seansta sadece azicik genital bolgesinde kaldi. 1-2 seans daha gitmem gerekecek sanirim. Bir de aci cok oluyorsa emla diye bir krem var. Seanstan yarim saat once onu surersen acin hafifler. Regl donemine yakin gitmek agri kismini cidden arttiriyor. Mumkunse regl bittikten sonraki hafta gitmenizi tavsiye ederim.

Ya evet aynen ben farkında olmadan adet öncesinde gittim kontrole ve korkunç canım acıdı genitalde:50:
İnşallah azalır ya ben de alexandrite ile oluyorum...Dudak bölgesinde pek olmamıştı dökülme, daha sonra kontrol seansında daha yüksek dereceyle yapılınca işe yaradı sanki...Ama işte bundan sonra ne olucak bilmiyorum tabi

Arkadaşlar yeni üyeyim..Bana yardımcı olursanız sevinirim..ALPİEL lazer ince tüyleride görüyomuş...Ankara yapan kim var??

birde vücutta ölen her hücre kanser yapar lazerde kıl kökleri hücreler ölüyor bu ürünle sadece tüy kökü tıkanıyor yazmışlar artı lazer türyede yasaklandı artık makinalar toplatılıyor gbi bişide yazıyor bu topikte ama bu ksıım pek inandırıcı gelmedi

canım nerden çıkardın ölen her hücre kanser yapar diye, sen doktor musun?

Asil beyaz tenliler uzerinde ise yariyor. Ben de ayni durumdayim ve cok iyi sonuc aldim. Ozellikle teniniz ne kadar beyaz, kil renginiz ne kadar koyuysa o kadar etkili sonuc aliyorsunuz. Sadece sirf ucuz diye herhangi bir yere gitmeyip giden kisilere danismaya dikkat edin. Lazer yuzunden vucudunda gecmeyen yaniklar, izler kalan tanidiklarim var. Ama bu lazer yaptirmakla degil yapilan yerin ve kullandiklari aletin kotu olmasiyla ilgili. Deneyimli birinin yapmasi sart bence.

Bu arada, benim de cildim cok hassas ve lazerden once kil donmesi sorunum da vardi. Lazer kil donmesi tedavisinde de uygulaniyor ve cidden basarili. 2 senedir boyle bir sorun yasamadim.

çok teşekkür ederim. peki evde uygulanan lazer tedavileri uygun mu?

Arkadaşlar yeni üyeyim..Bana yardımcı olursanız sevinirim..ALPİEL lazer ince tüyleride görüyomuş...Ankara yapan kim var??

çok teşekkür ederim. peki evde uygulanan lazer tedavileri uygun mu?

Kızlar evde uygulanan lazer demek ıpl demek ve ıpl lazer demek değil....Yani hem boşa para hem masraf hem de sağlığınıza zarar...Biraz araştırırsanız IPL uygulamasının hiçbir işe yaramadığını öğrenirsiniz derim ben:40:

hjllç.çşişğişğişğşşşç

Son düzenleme:
uzun zamandır aklımdaydı ve ilk seansımı atlatmış bulunuyorum.koltukaltı-özel bölge ve alt bacak 4 seanslık paket aldım.Korktuğum kadar bir acıma olmadı bacaklarda bilek bölgesinde ve koltukaltında az biraz canım acıdı bilemiyorum belki de ilk seans olduğu içindir.özel bölgede tahmin ettiğim kadar bir acıma olmadı ama çok gerildim.
candela yazıyordu makinede.
emma ve benzeri bişey sürmedim.ama sonraki seanslarda düşünüyorum.
2 ayda bir gidicem.kontrol seansına çağrılmadım.işlem bittikten sonra herhangi bir reaksiyonla karşılaşmadım.
Bursalılar bilirler zafer plazadaki estetik merkezinden.
4 seans 3 bölge 990 tl verdim aldığım zaman kampanya vardı.
şimdiki fiyatlarını bilemiyorum.
benle bekleyen bir bayan vardı onunla muhabbet ettik yüz için geliyormuş seans aralığı 1 aymış.ve 13.seansıymış:(onunla konuşunca biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası.
şimdilik bu kadar.gelişmeleri yazarım.bitmesini beklemiyorum da biraz azalsa diye umuyorum.

uzun zamandır aklımdaydı ve ilk seansımı atlatmış bulunuyorum.koltukaltı-özel bölge ve alt bacak 4 seanslık paket aldım.Korktuğum kadar bir acıma olmadı bacaklarda bilek bölgesinde ve koltukaltında az biraz canım acıdı bilemiyorum belki de ilk seans olduğu içindir.özel bölgede tahmin ettiğim kadar bir acıma olmadı ama çok gerildim.
candela yazıyordu makinede.
emma ve benzeri bişey sürmedim.ama sonraki seanslarda düşünüyorum.
2 ayda bir gidicem.kontrol seansına çağrılmadım.işlem bittikten sonra herhangi bir reaksiyonla karşılaşmadım.
Bursalılar bilirler zafer plazadaki estetik merkezinden.
4 seans 3 bölge 990 tl verdim aldığım zaman kampanya vardı.
şimdiki fiyatlarını bilemiyorum.
benle bekleyen bir bayan vardı onunla muhabbet ettik yüz için geliyormuş seans aralığı 1 aymış.ve 13.seansıymış:(onunla konuşunca biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası.
şimdilik bu kadar.gelişmeleri yazarım.bitmesini beklemiyorum da biraz azalsa diye umuyorum.

Benim ilk gittiğim makinada candela idi. 5 seans gitmiştim. İncelme olmuştu fakat beklediğim gibi bir azalma olmamıştı. Gittiğim yerde dahil hemen hemen her yer 6 seansta bitiyor filan diyordu. Fakat ben 5 seans gitmeme rağmen sadece çok hafif incelme olmuştu. Daha sonra ben demekki makina iyi değilmiş diye düşünmüştüm. Sonra özel bir klinikte çalışan ve oranında sahibi olan doktor ile görüştüm. Bizde aynı makinayı kullanıyoruz ve böyle bir şikayetle karşılaşmadık. Bizede gelen hastalarımız 6 seansta çok güzel sonuçlar alıyor dedi. Sizde hormonal bozukluk var filan dedi. Sadece benim anlattığım lazer durumuna bakıp hormonal bozukluğu nasıl anladı onuda çözemedim :100: Kısacası ben bu makinadan memnun kalmadım. İnşallah sen memnun kalırsın.

kızlar bakırkoyde epiderm diye bır yer varmıs oraya yaptıran sonucları yazabılır mı acaba bız orayı dusunuyoruzda arastırıyoruz su an

kızlar,ben evlenmemiş ve doğum yapmamış kizlara lazer eplasyon yaptrmasını tevsiye etmem,vücuttan çıkması gereken şeyler çıkmalıdir,mesala buyuk abdest,kuçuk abdest yapmasaniz ne olacak bir duşunmalısınız,bu eplasyon da öyle bir şeydr. evlenmemiş ve dugum yapmamşsanız iyice duşunun,benim doktorum öyle bir tevsiyede bulundu.

cok fazla yaptıran var bekarlar arasında bende bekarım ve yaptırmayı dusunuorum bu tuylerle basa cıkmak mumkun değil....

kızlar,ben evlenmemiş ve doğum yapmamış kizlara lazer eplasyon yaptrmasını tevsiye etmem,vücuttan çıkması gereken şeyler çıkmalıdir,mesala buyuk abdest,kuçuk abdest yapmasaniz ne olacak bir duşunmalısınız,bu eplasyon da öyle bir şeydr. evlenmemiş ve dugum yapmamşsanız iyice duşunun,benim doktorum öyle bir tevsiyede bulundu.

Valla zararı olur diyen doktor ilk defa duydumm:50:
Hepimize geçmişler olsun o zaman ben bekarım daha:37:

bende ilk seansımı yaptırdım bende bu kadar acı hıssetcegımı tahmın etmıyordum emla kullanmama ragmen...hatta yarıda bırakmayı dusndum ama onlar ızın vermedıler:)ılk seans olduğu ıcın bu kadar canım yandıgını soyledıler kızlar bu sızce dogru mu yardımlarınızı beklıyorummmm....

Kızlar evde uygulanan lazer demek ıpl demek ve ıpl lazer demek değil....Yani hem boşa para hem masraf hem de sağlığınıza zarar...Biraz araştırırsanız IPL uygulamasının hiçbir işe yaramadığını öğrenirsiniz derim ben:40:

IPLnin ince tüyleride gördüğünü söylediler??tsk.ederim bilgin için..Doktor mu yapmalı???

kızlar genital artı bıkını seans bası 140 nasıl sızce koltukaltıda 35 ve gercekten kalıtelı bır yer yorumlarınızı beklıorum...

kontrol seansım hemen hiç acımadı zaten 1o dakika kadar sürdü belkide.....
hamileliğinde yatıran oluyor mu acaba?tamamen kurtulmak ve 7 seans bitene kadar herhale 2 yıla yakın sürer....

Back