evet kişinin acı eşiğine göre değişiyor. normalde benim canım çok tatlı değildir. dayanabilirim. ama bu olayda ay uf sesileri çıkaracak kadar canım yandı:) ama ağdadaki sıkıntıları düşününce çabucak geçiyor 6-7dk da bitiveriyor. çoook rahat katlanılabilir ufak bi acı diye düşün:)
kızlar ben sıze bısey sorucam bıde sız onlıne uyelerı gorebılıomusunuz nereden bakılıyor...
slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
Yüz için tavsiye edilmiyor lazer daha da çoğaltabilir....Ama ben genitalde zararı olduğunu sanmıyorum çok araştırdım yaptırmadan önce..Valla varsa da zararı geçmiş olsun hepimize....kızlar için sakıncalı diyorlar.bende kızıma yaptırıyorum.koltukaltı 70 tl ama tüyler azaldıkça fiatta azalıyor.bıyık 40 tl ama 4_5 seans yaptırdıgı halde faydası olmadı.genital bölge içinde kararsız.kızlar yada yaptıranlar bu konuda yazarsa sevinirim.
ilk seansdan sonra kontrol atışlar için 15 gün sonra tekrar gidiliyor.ordaki görevli ,sadece kese yapacaksın ,jilet vs kullanmadan gel dedi.siz de durum nasıl oluyor diye merak ettim.?
ay korktugum şey buydulen yoksam o yüzden mi bebeeeem olmuyo...
bende kısmetse yarın gitcem lazere.kızlar saglık bakanlıgı yasaklamış toplanıyor lazer diye bi yorum okudum böle bişi varmı saglık bakanlıgını arayaıp soran varmı içinizde birde evli bayanlar hissizlik yapıyormu yada çocuk sahbi olan varmı lazerden sonra özellikle evli bayanlar yorum yaparsa mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?