Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben tam 1 ay önce ilk seansa gittim ama şu anda tam dökülmüş değil tüylerim acaba neden bilen var mı? Normal mi böyle olması kontrol seansına gitcem bugün yarın falan....Bcağımdakiler batık ve genitaldekiler de kaldılar tutuyorum gelmiyorlar sinir oldum
7-10 gün arasi dökülmeye baslar. Hangi bölge olursa olsun. Eğer dökülmediyse çok düşük kilojoule ile çalışmışlar demektir. Bir daha ki seansta mutlaka söyle üstüne basa basa! Dikkate almak zorundalar. Dozajı yükseltmelerini istediğini söyle. Eğer yapmaz ve 2. seansta yine dökülmezlerse bırak o doktoru başkasına git. Para tuzağından başka birşey değildir. Çok gördüm ben böylelerini.
Bir de canım şuna dikkatini çekmeliyim ki hepsi dökülmez asla. Bir kısmı dökülürse iyi bir daha seansa zaten arttıracaklardır. Ama hiç tık yoksa üstte yazdıklarımı yap. :)
sevgili pomelo nerede kaça yaptırdınız genitali bende genital düşünüyorum7-10 gün arasi dökülmeye baslar. Hangi bölge olursa olsun. Eğer dökülmediyse çok düşük kilojoule ile çalışmışlar demektir. Bir daha ki seansta mutlaka söyle üstüne basa basa! Dikkate almak zorundalar. Dozajı yükseltmelerini istediğini söyle. Eğer yapmaz ve 2. seansta yine dökülmezlerse bırak o doktoru başkasına git. Para tuzağından başka birşey değildir. Çok gördüm ben böylelerini.
Bir de canım şuna dikkatini çekmeliyim ki hepsi dökülmez asla. Bir kısmı dökülürse iyi bir daha seansa zaten arttıracaklardır. Ama hiç tık yoksa üstte yazdıklarımı yap. :)
Canım pardon ya aynı anda yazmışız görmedim cevabını Açıkçası özellikle düşük tutmadılar mesela canım çok yandı ben sık sık durdurdum az değildi kaç bilmiyorum ama derece...Bide sordum yanık oluyomuş genitalde diye kızda dedi aslında ten yapısından dolayı yanıyor falan...Aşağılar hassas diye düşürdü dereceyi azıcık...Gittiğim yer de burda bilinen bi klinik yani hem cerrahi hem de lazer kliniği...Peşin ödedim parayı zaten kampanyadan, bilinçli olmalarına güvenerek...Dediklerini dikkate alıcam canım sağol....
Şöyle ki ben ilk seansa giderken bana 3 gün falan öncesinden jiletleyin dediler...Ben de hatta inanmadım ve bi gün önce de azıcık kısaltım ve teknisyen de dedi hatta daha çıkmamış demek kıllar falan...Görmesi için biraz uzun olması lazımmış...Seanstan sonra hiç jilet yapmayacaksınız artık dediler...Yani bugün yarın gidecem kontrol seansına ve jilet yapmadan gitcem...Canim killar 1mm uzunlugunda olsun buna dikkat et 24 saat öncesinde tras et olur mu. Alexandrite cihazi diode nin kafası gibi tene değmediği için şöyle birşey var, traş edip hemen seans a gidersen görmeyebilir kılları. Çünki genelde genital birz daha esmer oluyor ve cihaz ayırt edemiyor ten ve kılı . 24 saat öncesinde traş olmayı unutma. Bir daha ki sefere sor bakalım hangi cihaz ve kaç joule ile çalışıyorlar
Slm kızlar, ben de alex ile lazere başladım. Utanma ve acı gibi tereddütlerim olsa da cesaretimi topladım ve gittim. Özel bölgeye daha önce hiç ağda kullanmadığım için ve emla krem vs. kullanmadığım için çok acır sanıyodum ama yanılmışım. Dayanılmayacak bi acısı yok bence. Zaten çok kısa bir sürede bitiveriyor işlem. Akım şiddeti 15 olarak uygulandı bana. Çok yüksek bi seviye değil sanırım ondan bu kadar acımadı diye tahmin ediyorum. Sizlere kaç derecede uygulanıyor kızlar? Bu arada alex soğutmalı bi cihaz olduğu için baya bi üşüdüm zor kendime geldm sonrasında. Seans sırasında utanmayı geçtim, düşündüğüm tek şey üşümekti :2: neyse bakalım nası sonuçlar alıcam ama umutluyum inş hepimiz kurtuluruz bu dertten :80: