• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Merhaba Arkadaşlar,

Ben kol-koltukaltı bikini bölgesi bacak ve dudak üstüne 7 seansa 2.000 TL'ye gidiyorum çok memnunun, gittiğim yer kilinik ve sağlık bakanlığından onaylı.

burayı okuyan arkadaslar cok mu acıyor ya lutfen paylasın benımle ben cok korkuorum

evet kişinin acı eşiğine göre değişiyor. normalde benim canım çok tatlı değildir. dayanabilirim. ama bu olayda ay uf sesileri çıkaracak kadar canım yandı:) ama ağdadaki sıkıntıları düşününce çabucak geçiyor 6-7dk da bitiveriyor. çoook rahat katlanılabilir ufak bi acı diye düşün:)

dün lazerdeydim tüm vücut olduğu için saatler sürdü tabi...
genital bende çok acıyo dayanamıyorum o yüzden uyuşturucu krem var emla onu sürüyorum uyuşana kadar kız bacaklarımı kollarımı fln yapıyo sonra genital yaptırıyorum...
kişiye göre değişirmi bilmiyorum ama benim canım çok yanıyo

sprey bir kere kullandım ama memnun kalmadım saniyelik bi uyuşukluk sonra gene acı..
krem daha etkili.. emla anestezik krem tavsiye ederim

arkadaşlar bende jel sürülene gidiyorum 2 kez gittim üçüncüye cesaretim kalmadı.sanki kızgın alevde allanmış bir demiri genital bölgeye sürüp kaldırıyorlar.anlayacağınz bende korkudan gidemiyorum....doğumda yaptım inanın bu kdar acımadı canm şim di verdiğim paraya yanıyorum tek bölge 400tl allhtan oyuna geliptüm vücud yaptırmadım...:43:

Allah Allah hangi cihazda ve modelde yaptırdın? Bende o kadar acı olmadı. Ağdada daha çok acıyor. Biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi. Teninin ve kıl rengi ne ?
Ve şimdi devam ediyor musun?

Kızlar hangi cihazlarda ve hangi enerji seviyesinde yaptırdığınızı ve hangi ten ve kıl rengine sahip olduğunuzu da
yazarsanız kıyaslama şansımız olur.
Ben alexandrite CYNOSURE Apogee 5500 cihazında 11-12 seviyelerinde yaptırıyorum. Tenim beyaz, kıl rengi siyah.
Enerji seviyesi sizce nasıl ? Bu makinada en yüksek enerji seviyesi nedir ?

arkadaşlar bebeğim 1.5 aylık emziriyorum. tüm bacak genital ve kol altı 2000 tl 6 seans. sizce emzirirken zararlı mı ve fiyat nasıl? gideceğim yer çok güzel 3 cihazları var alex nd yag ve ulase... duruma göre 3ünü de kullanıyorlar.

Kızlar hangi cihazlarda ve hangi enerji seviyesinde yaptırdığınızı ve hangi ten ve kıl rengine sahip olduğunuzu da
yazarsanız kıyaslama şansımız olur.
Ben alexandrite CYNOSURE Apogee 5500 cihazında 11-12 seviyelerinde yaptırıyorum. Tenim beyaz, kıl rengi siyah.
Enerji seviyesi sizce nasıl ? Bu makinada en yüksek enerji seviyesi nedir ?

Ben de tüm vücut yaptırıyorum ve ten rengim çok açık değil yani esmer sayılırım ama koyu değil......İlk seansta kaçta yaptırdığımı bilmiyorum ama kontrole gittim bacağı 12 , genitali 16 da yaptı....Bayağı etkili oldu kontrolde hep yaktı tüyleri...Ben bacağı biraz daha yükseltmesin istiyorum ve söyliycem ama başkasının işine karışan konumuna da düşmek istemiyorum yalan değil :1: 6 seansa anlaşmıştım ben de.....

Ben 8 aydır lasere gidiyorum. Bugüne kadar hep korkum yüzümden gidemiyordum.Çevbremde gazetelerde yanık haberleri yüzünden gidemiyordum. Şimdi aptallık etmişim diyorum. Benim tüy yoğunluğu fazla dolayısıyla ağda ile 2 hafta sonra kısa kısa çıkıyordu ve alınmıyordu uzaması gerekiyordu. yıllarca yaptırdım hiç azalma olmadı koltuk altı hariç!
ilk 2 seansta azalma yoktu hatta boşuna onca para verdim dedim ama şimdi 2 ay oldu gitmiyorum parmakla sayılabilir tüylerim çok mutluyum dolayisiyle istediğim zman etek giyebiliyorum. önceden ilk bir haftada giydim yoksa giyemezdim.
Ben komple anlaşma yaptım. Bu daha avantajlı seans seans çok maliyetli oluyor. Bİrde güvenilir bir yer seçmelisiniz benim daha önce 3 arkadaşımın gidip memnun kaldığı yere gittim bende memnunum.
Ağdaya verilen paraya da zamanda yazık bence(Tüyü çok olanalr için yani az ise ağda daha ucuz)
İlk seansta çok ağrıdı ama şimdi alıştım ilk sefer ağrıyor ağda yaptırken de ağrıyor zaten!

Ben de tüm vücut yaptırıyorum ve ten rengim çok açık değil yani esmer sayılırım ama koyu değil......İlk seansta kaçta yaptırdığımı bilmiyorum ama kontrole gittim bacağı 12 , genitali 16 da yaptı....Bayağı etkili oldu kontrolde hep yaktı tüyleri...Ben bacağı biraz daha yükseltmesin istiyorum ve söyliycem ama başkasının işine karışan konumuna da düşmek istemiyorum yalan değil :1: 6 seansa anlaşmıştım ben de.....

Senin cihazının ismi neydi ? Çok acı hissediyor musun peki ?

Kızlar 5 seans isim yapmış bir yere genital epilasyona (alexandrite lazer) gittim, yine çıkıyorlar, biraz seyrelme var ama artık tüyler inceldiği için cihaz tanımıyor sanırım, kısacası bitmiyor. moralinizi bozmak gibi olmasın ama yaşadığım tecrübeyi sizinle de paylaşayım istedim.

Kızlar ben 6 seans bakırköy epiderme gittim hic bi sonuc alamadım beyaz tenliyim tüylerimde koyu sadece biraz incelme oldu tüylerimde ama azalmadılar :(

Ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz bana baska bi yere mi gitsem ?

benim de aynı şekilde oldu:((

Kızlar 5 seans isim yapmış bir yere genital epilasyona (alexandrite lazer) gittim, yine çıkıyorlar, biraz seyrelme var ama artık tüyler inceldiği için cihaz tanımıyor sanırım, kısacası bitmiyor. moralinizi bozmak gibi olmasın ama yaşadığım tecrübeyi sizinle de paylaşayım istedim.

genıtalde üst kısımlarına etkılı ama altlarına pek degılmış, benım 3 seans oldu , bende de durum aynı şekılde...

ya arkadaşlar istenmeyen tüyler topğinde bi konu var bu epilamor seti diye. % 100 çözümmüş. bende lazere gidiyorum ama hç sanmıyorum biteceğiini ve sakın sakın ıpl e gitmeyin. gideceksnz alex. gidin :( :(

Senin cihazının ismi neydi ? Çok acı hissediyor musun peki ?

Cihaz alexandrite canım...

Peki hiç avı falan duymuyo muydun canım sen? Derecesini düşük tuttularsa belki ondan olmuştur???
:44:

Back