Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burayı okuyan arkadaslar cok mu acıyor ya lutfen paylasın benımle ben cok korkuorum
burayı okuyan arkadaslar cok mu acıyor ya lutfen paylasın benımle ben cok korkuorum
arkadaşlar bende jel sürülene gidiyorum 2 kez gittim üçüncüye cesaretim kalmadı.sanki kızgın alevde allanmış bir demiri genital bölgeye sürüp kaldırıyorlar.anlayacağınz bende korkudan gidemiyorum....doğumda yaptım inanın bu kdar acımadı canm şim di verdiğim paraya yanıyorum tek bölge 400tl allhtan oyuna geliptüm vücud yaptırmadım...
Kızlar hangi cihazlarda ve hangi enerji seviyesinde yaptırdığınızı ve hangi ten ve kıl rengine sahip olduğunuzu da
yazarsanız kıyaslama şansımız olur.
Ben alexandrite CYNOSURE Apogee 5500 cihazında 11-12 seviyelerinde yaptırıyorum. Tenim beyaz, kıl rengi siyah.
Enerji seviyesi sizce nasıl ? Bu makinada en yüksek enerji seviyesi nedir ?
Ben de tüm vücut yaptırıyorum ve ten rengim çok açık değil yani esmer sayılırım ama koyu değil......İlk seansta kaçta yaptırdığımı bilmiyorum ama kontrole gittim bacağı 12 , genitali 16 da yaptı....Bayağı etkili oldu kontrolde hep yaktı tüyleri...Ben bacağı biraz daha yükseltmesin istiyorum ve söyliycem ama başkasının işine karışan konumuna da düşmek istemiyorum yalan değil 6 seansa anlaşmıştım ben de.....
Kızlar ben 6 seans bakırköy epiderme gittim hic bi sonuc alamadım beyaz tenliyim tüylerimde koyu sadece biraz incelme oldu tüylerimde ama azalmadılar
Ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz bana baska bi yere mi gitsem ?
Kızlar 5 seans isim yapmış bir yere genital epilasyona (alexandrite lazer) gittim, yine çıkıyorlar, biraz seyrelme var ama artık tüyler inceldiği için cihaz tanımıyor sanırım, kısacası bitmiyor. moralinizi bozmak gibi olmasın ama yaşadığım tecrübeyi sizinle de paylaşayım istedim.
Senin cihazının ismi neydi ? Çok acı hissediyor musun peki ?
Kızlar 5 seans isim yapmış bir yere genital epilasyona (alexandrite lazer) gittim, yine çıkıyorlar, biraz seyrelme var ama artık tüyler inceldiği için cihaz tanımıyor sanırım, kısacası bitmiyor. moralinizi bozmak gibi olmasın ama yaşadığım tecrübeyi sizinle de paylaşayım istedim.