• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben gidiyorum alex e genital bölge koltuk altı yarım bacak çünkü ztn üstünde yok 5 seans için 900 e anlaşmıştım..Yüz için(tüm yüz) 35 dedi ama yüzüme diode die makine war ona gidicem çünkü daha etkili die biliyorum.2000 fln fiyat yazan ark lr olmuş bence pahalı.benim gittiğim yer gayet hijyenik ztn sahibi cilt doktoru

evet kişinin acı eşiğine göre değişiyor. normalde benim canım çok tatlı değildir. dayanabilirim. ama bu olayda ay uf sesileri çıkaracak kadar canım yandı:) ama ağdadaki sıkıntıları düşününce çabucak geçiyor 6-7dk da bitiveriyor. çoook rahat katlanılabilir ufak bi acı diye düşün:)

saolun kızlar ya ama benım canım cok tatlı ben agda bıle yapamıorum yanma hıssı mı acaba yoksa ığne batması gıbımı dudak kısımlarında baya bı acıodur sanırım kadın benı kovar heralde:(

burayı yazılanları okuyunca sıze o kadar ozenıyorum kı cesaretınıze ben cok korkuorum herseyden canım cok acıo bu sebepten hıc bısey yaptıramıorum kendıme guzellesmek adına bu kıl tuy işlerinden cok sıkıntılıyım zaten napıcam genıtalbolgeme ben bılmıorum nereye kadar jılet yapabılırım... lazer acısız bısey olsa keske:(

epilamor hakkında ne düşünüyorsuunuz istenmyen tüyler topiginde bahsedilmiş lazeri bitircek demişler deneyen varmı

birde vücutta ölen her hücre kanser yapar lazerde kıl kökleri hücreler ölüyor bu ürünle sadece tüy kökü tıkanıyor yazmışlar artı lazer türyede yasaklandı artık makinalar toplatılıyor gbi bişide yazıyor bu topikte ama bu ksıım pek inandırıcı gelmedi

merhabalar,ben uzun bir araştırma ve çekincelerden sonra dün güvendiğim bir güzellik merkezinde deneme seansı yaptırdım,bacağımın küçük bir kısmına.cihaz diod medart lazerdi,bu cihaz varis ve damar bozukluğu tedavilerinde de kullanılıyormuş.en düşük akım verildi başlangıçta öyle olması gerektiğini söyledi yapan arkadaş.işlem çok hızlı çok pratik,ama gerçekten acı hissettim iğne batması şeklinde,anlık bir acı ama hatırı sayılır derecede.acı hissi her atımda olmadı yada kiminde daha fazlaydı,kıl kökünün zayıf yada güçlü olmasıyla ilgiliymiş bu durum,güçlü kıl köklerinde daha çok acırmış,genital bölgede nasıl dayanacağım bilemiyorum,yapılan bölgenin bir kısmına denemek için buz koyarak da denedik,buz acıyı hafifletiyor ve peşpeşe atım yapıldıkça acıdan uyuşma hissi oluyor ağdadaki gibi.şimdi sonucunu bekliyorum bakalım ne zaman dökülecek.

ben bugün ilk seansa gittim. cihaz candela alexandrite. en çok bacaklarım acıdı çünkü kıl yoğunluğu çok fazla ve 12 ile yaptı. genitalde kıl yoğunluğu daha az, rengi daha koyu bölge olduğu için 8 le yaptı, bacak kadar acımadı, dayanılacak bir acıydı. ama bacaklarım bazen dayanılmayacak gibi acıdı. koltukaltı hiç acımadı zaten kıl az, 12 den daha fazla yaptı ama 14 mü kaç artık bilmiyorum. genitali orda gösterdi bana eliyle çekip, kıllar hemen geliyor, yani dökülüyor...

slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....

kızlar bende genital bölge ile başlamayı düşünüyorum lazere rica etsem istanbul civarında isen gittiğin yerin adını verebilir misin , yada istanbul civarında gittiği yerden memnun kalan arkadaşlar özelden bana ulaşabilir ler mi :) tşk

Arkadaslar banada kilardan illalah geldi afama koydum ve, lasere basladim ama bgenital bolge icin 2 ay once tria laser makinesi aldim ufak bir sey evde kulanabiliyorsunuz. ilk zamanlar inanilmaz bir aci oluyorum saniyorsunuz ama,aciyada zamla alisiyor insan galiba:1: ve sonuc inanilmaz iyi 2 ay olmasina ragmen kilarimin cogu ditti.

kızlar için sakıncalı diyorlar.bende kızıma yaptırıyorum.koltukaltı 70 tl ama tüyler azaldıkça fiatta azalıyor.bıyık 40 tl ama 4_5 seans yaptırdıgı halde faydası olmadı.genital bölge içinde kararsız.kızlar yada yaptıranlar bu konuda yazarsa sevinirim.

valla bende kızken başlamıştım herhangi bi sıkıntı olmadı..
ne açıdan sakıncalıymış kızlar için

kızlar için sakıncalı diyorlar.bende kızıma yaptırıyorum.koltukaltı 70 tl ama tüyler azaldıkça fiatta azalıyor.bıyık 40 tl ama 4_5 seans yaptırdıgı halde faydası olmadı.genital bölge içinde kararsız.kızlar yada yaptıranlar bu konuda yazarsa sevinirim.
Yüz için tavsiye edilmiyor lazer daha da çoğaltabilir....Ama ben genitalde zararı olduğunu sanmıyorum çok araştırdım yaptırmadan önce..Valla varsa da zararı geçmiş olsun hepimize....:1:

ilk seansdan sonra kontrol atışlar için 15 gün sonra tekrar gidiliyor.ordaki görevli ,sadece kese yapacaksın ,jilet vs kullanmadan gel dedi.siz de durum nasıl oluyor diye merak ettim.?

ilk seansdan sonra kontrol atışlar için 15 gün sonra tekrar gidiliyor.ordaki görevli ,sadece kese yapacaksın ,jilet vs kullanmadan gel dedi.siz de durum nasıl oluyor diye merak ettim.?

Bana da öyle dediler ilk seanstan önce jilet yapıyosun daha sonrasında hiç bi kısaltma yapmadan gidilicekmiş...

bende kısmetse yarın gitcem lazere.kızlar saglık bakanlıgı yasaklamış toplanıyor lazer diye bi yorum okudum böle bişi varmı saglık bakanlıgını arayaıp soran varmı içinizde birde evli bayanlar hissizlik yapıyormu yada çocuk sahbi olan varmı lazerden sonra özellikle evli bayanlar yorum yaparsa mutlu olurum

bende kısmetse yarın gitcem lazere.kızlar saglık bakanlıgı yasaklamış toplanıyor lazer diye bi yorum okudum böle bişi varmı saglık bakanlıgını arayaıp soran varmı içinizde birde evli bayanlar hissizlik yapıyormu yada çocuk sahbi olan varmı lazerden sonra özellikle evli bayanlar yorum yaparsa mutlu olurum

ben yaptırdım walla, hiçbir zararını dagörmedim. 10 sans gittim. geçen sene evlendim. 2 aylık da bebeğim var,çokşükür :)

Back