Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

canım ankaradamısın nerede yaptrıyorsun ogrenebılırmıyım ozelden yazarsan sewınırm

ya arkadaslar hayatta benım kadar canı az olan bırı yoktur heralde dokunsan aglarım o derece annem hep sen nasıl evleneceksın diyip durur... ablamla lazer yaptırmaya karar verdık ozellıkle genıtal bolge napıcam nasıl katlanıcam bılmıorum ozellıkle burda bı arkadasın yazdığı yazıyı okuyunca kızgın demır dokundurup kaldırıolar ilk seansıma gıttıkten sonra buraya yazıcam emın olun herseyı detayıyla yazıcam nasıl bır acı olduğunu.... yanı ılk yaptıracak ve beım gıbı korkanlar için... ya ben cok korkuorum heran vazgecebılırım aslında bı yardım edın kızlar ya...

Bende öyle bir acı olmadı. Bir de laserin tipine ve dozajına göre değişir bunlar. Eğer ağda yapıyorsanız önceden genitale, o acıdan çok daha az oldu bende. sinek ısırığı gibi ama zaten o acıya da katlanıyorsunuz. Bir de diod laser ile yaparsanız acı daha fazla olabilir. Bence genitale alexandrite tercih edin derim kesinlikle.

Bir an kardeşimi gördüm sanki karşımda Bana göre acı kullanılan makinaya göre değişiyor. Yaklaşık 2 sene önce Candela marka makina kullanan bir yerde yaptırmıştım lazer. Hemde 5 seans. Sonucu sorarsan sadece çok hafif incelme oldu o kadar bitme olmadı. Canın yanmasını sorarsan oda ruh haline göre değişiyomudur bilmiyorum artık. Bazen çok acıyordu bazen hiç acımıyordu. 5. seansımda nerdeyse ağlayarak çıktım o dereceydim. Ve bıraktım. Zaten çok pahalı gelmeye başlamıştı onunda etkisi oldu. Dolar üzerindendi gittiğim yer. Kol altı + genital için 100 dolar veriyordum. Şu anda 2 senenin üzerine tekrar lazere başladım. Cynosure adında farklı bir makina kullanılıyor bu gittiğim yerde. Makina lazer ışınını yollamadan önce soğuk hava üflüyor ve ışını attımı atmadımı hiçbişey anlamıyorum. Önceki makinada bu yoktu ve resmen cayır cayır yanıyormuşum. Ücret olarak şu anda kampanyadan yararlanıyorum ve kol altı + genital için 50TL. veriyorum. Gittiğim yere daha önceden arkadaşlarım gittiler ve memnun oldukları için gidiyorum. Onlar 4. seanlarındalar ve genitalde sadece dudak kısımlarında tüylerin kaldığını kol altlarında hiç çıkmadığını söylüyorlar

Ben de coynosure'a gidiyorum. Söylemeyi unutmuşum. soğuk hava üflüyor sürekli onun epey faydası oluyor sanırım. Diğer laserlere hiç gitmediğim için kıyaslama yapamıyorum.

mrb sonunda bugün gittim merak edenler iin hemen anlatıyorum.özel okmydanı hastanesine gittim 55lira genital popo arası dahil oluyor güzellik uzmanı yapıyor işlemi aglıycaktım nerdeyse korkuyla girdim ama tahmin ettigim acı olmadı çok kalabalık biyer sanırım ucuz diye kendimi devlet hastanesinde hissettim ama sonra düşündüm pahalı biyerde yaptırıp 3 katı olcagına burda 3 seans yaparım neyse soguk üfleyen makina yalnız ben sordum alex dedi ama makinada alexandrate diye bir ibare yok kylora die bişe yazıyordu sizlerin gitti yerde alex yazıyormu oyüzden emin olamadım ıpl ise alex diosa.... bi kadın iki seans gldi arkadaşım bitti genitali yüzden bende geldim dedi orda yani kötü biyer degil tavsiye ederim ucuz biyer arayana acıdanda kokrunuz olmasın ben bile yaptıdım aylardır araştırıyordum son olarak girmeden önce oranın kadın dogum uzmanınada sordum zararı yok dedi artık ne kadar dogru bilmiyorum herkese tüysüz kılsız günler:)

Son düzenleme:

mrb nerede yaptıyorsunuz alexmi makina fiyat gayet uygunmuş sadece genital ne kadar

mrb nerede yaptıyorsunuz alexmi makina fiyat gayet uygunmuş sadece genital ne kadar

Makinaların üzerinde bildiğim kadarıyla alex diye bir ibare olmuyor. Ama her yerin genelde tanıtım broşürü oluyor. Orada makinalarını tanıtıyorlar. Daha sonra o makinaları internetten araştırınca doğru söyleyip söylemediklerini anlayabiliyorsunuz. Benim gittiğim makina alex araştırdım İstanbul Kartal Formmed'e gidiyorum ben. Mümkünse soğuk hava üflemeli makinalara gidin. Acı bakımından çok farkediyor.

Söylemeyi unuttum. Kampanya olduğu için sırf genital diye yada sırf kol altı diye ayırmıyorlar bildiğim kadarıyla. Kol altını yaptırsanda yaptırmasanda 50TL. diye biliyorum. Ama arayıp öğrenebilirsin çok yardımcı oluyorlar.

sagol canım kartal bana çok uzak ben yine gittigimden yerden vazgeçmeyim madem. üzerinde alex yazmıyor diye tereddüt ettim ama soguk hava üflemliydi

Arkadaşlar yer isimlerini vermeyelim reklam yapılmış olmasın....Benim gittiğim yerdeki makina da alex candela...Bana da dudak kenarlarındaki tüyler geç bitiyomuş öyle dedi kız...Benim seans çok acmıştı hatta kontrol daha da acıdı zıpladım resmen...Daha ilk seans bakalım nasıl olacak....

bende yarın baslayacagım dr.gelmeden once emla surup aluminyım folyoyla kaplamamı soyledi belkı sızınde işinize yarar kızlarr:)

lazer epilasyonunun beyaz tenliler içn bir zararı var mı? tenim çok hassas. bu yüzden acıya dayanamıyorum. traş kullansam tahriş ediyor. tahrişten ziyade sivilce gibi birşey çıkıyor. ağda yapsam kökünden aldığı için çok iyi olur ama yapamıyorum doğal olarak. bir öneriniz varsa benimle paylaşır mısınız?

Asil beyaz tenliler uzerinde ise yariyor. Ben de ayni durumdayim ve cok iyi sonuc aldim. Ozellikle teniniz ne kadar beyaz, kil renginiz ne kadar koyuysa o kadar etkili sonuc aliyorsunuz. Sadece sirf ucuz diye herhangi bir yere gitmeyip giden kisilere danismaya dikkat edin. Lazer yuzunden vucudunda gecmeyen yaniklar, izler kalan tanidiklarim var. Ama bu lazer yaptirmakla degil yapilan yerin ve kullandiklari aletin kotu olmasiyla ilgili. Deneyimli birinin yapmasi sart bence.

Bu arada, benim de cildim cok hassas ve lazerden once kil donmesi sorunum da vardi. Lazer kil donmesi tedavisinde de uygulaniyor ve cidden basarili. 2 senedir boyle bir sorun yasamadim.

Canım senin makina neydi?? Ben de ilk seansımı oldum sonra kontrole de gittim ama full dökülmedi...Normal midir ki...:26:

Canım senin makina neydi?? Ben de ilk seansımı oldum sonra kontrole de gittim ama full dökülmedi...Normal midir ki...:26:

Makina Alexandrite ydi. Ilk seansta tamamen dokmemesi normal. Her seansta %25 azaliyor gibi dusun bence. Cilt ve kil yapisina gore bu oran artiyor tabi. Bir de dokulme 1-2 hafta sonra daha yogun oluyor ama seans sayisi arttikca kil inceliyor ve dokulme azaliyor. En azindan bende oyle olmustu. Bir arkadasimda hic dokulme olmadi ama onun ki basarili da olmadi zaten. Ben tum vucut gittim, 6 seansta sadece azicik genital bolgesinde kaldi. 1-2 seans daha gitmem gerekecek sanirim. Bir de aci cok oluyorsa emla diye bir krem var. Seanstan yarim saat once onu surersen acin hafifler. Regl donemine yakin gitmek agri kismini cidden arttiriyor. Mumkunse regl bittikten sonraki hafta gitmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…