slm arkadaşlar ben dudak üstüne:10 tl. kol altına:20 tl veriyorum.... ve uzaman doktor yapıyo.... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum ve 4 seansa 100 tl verdim hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm onunda fiyatı genital ve çevresi:70-80tl....
ben yaptırdım walla, hiçbir zararını dagörmedim. 10 sans gittim. geçen sene evlendim. 2 aylık da bebeğim var,çokşükür :)
ya arkadaslar hayatta benım kadar canı az olan bırı yoktur heralde dokunsan aglarım o derece annem hep sen nasıl evleneceksın diyip durur... ablamla lazer yaptırmaya karar verdık ozellıkle genıtal bolge napıcam nasıl katlanıcam bılmıorum ozellıkle burda bı arkadasın yazdığı yazıyı okuyunca kızgın demır dokundurup kaldırıolarilk seansıma gıttıkten sonra buraya yazıcam emın olun herseyı detayıyla yazıcam nasıl bır acı olduğunu.... yanı ılk yaptıracak ve beım gıbı korkanlar için... ya ben cok korkuorum heran vazgecebılırım aslında bı yardım edın kızlar ya...
ya arkadaslar hayatta benım kadar canı az olan bırı yoktur heralde dokunsan aglarım o derece annem hep sen nasıl evleneceksın diyip durur... ablamla lazer yaptırmaya karar verdık ozellıkle genıtal bolge napıcam nasıl katlanıcam bılmıorum ozellıkle burda bı arkadasın yazdığı yazıyı okuyunca kızgın demır dokundurup kaldırıolarilk seansıma gıttıkten sonra buraya yazıcam emın olun herseyı detayıyla yazıcam nasıl bır acı olduğunu.... yanı ılk yaptıracak ve beım gıbı korkanlar için... ya ben cok korkuorum heran vazgecebılırım aslında bı yardım edın kızlar ya...
Bir an kardeşimi gördüm sanki karşımdaBana göre acı kullanılan makinaya göre değişiyor. Yaklaşık 2 sene önce Candela marka makina kullanan bir yerde yaptırmıştım lazer. Hemde 5 seans. Sonucu sorarsan sadece çok hafif incelme oldu o kadar bitme olmadı. Canın yanmasını sorarsan oda ruh haline göre değişiyomudur bilmiyorum artık. Bazen çok acıyordu bazen hiç acımıyordu. 5. seansımda nerdeyse ağlayarak çıktım o dereceydim. Ve bıraktım. Zaten çok pahalı gelmeye başlamıştı onunda etkisi oldu. Dolar üzerindendi gittiğim yer. Kol altı + genital için 100 dolar veriyordum. Şu anda 2 senenin üzerine tekrar lazere başladım. Cynosure adında farklı bir makina kullanılıyor bu gittiğim yerde. Makina lazer ışınını yollamadan önce soğuk hava üflüyor ve ışını attımı atmadımı hiçbişey anlamıyorum. Önceki makinada bu yoktu ve resmen cayır cayır yanıyormuşum. Ücret olarak şu anda kampanyadan yararlanıyorum ve kol altı + genital için 50TL. veriyorum. Gittiğim yere daha önceden arkadaşlarım gittiler ve memnun oldukları için gidiyorum. Onlar 4. seanlarındalar ve genitalde sadece dudak kısımlarında tüylerin kaldığını kol altlarında hiç çıkmadığını söylüyorlar
Bir an kardeşimi gördüm sanki karşımdaBana göre acı kullanılan makinaya göre değişiyor. Yaklaşık 2 sene önce Candela marka makina kullanan bir yerde yaptırmıştım lazer. Hemde 5 seans. Sonucu sorarsan sadece çok hafif incelme oldu o kadar bitme olmadı. Canın yanmasını sorarsan oda ruh haline göre değişiyomudur bilmiyorum artık. Bazen çok acıyordu bazen hiç acımıyordu. 5. seansımda nerdeyse ağlayarak çıktım o dereceydim. Ve bıraktım. Zaten çok pahalı gelmeye başlamıştı onunda etkisi oldu. Dolar üzerindendi gittiğim yer. Kol altı + genital için 100 dolar veriyordum. Şu anda 2 senenin üzerine tekrar lazere başladım. Cynosure adında farklı bir makina kullanılıyor bu gittiğim yerde. Makina lazer ışınını yollamadan önce soğuk hava üflüyor ve ışını attımı atmadımı hiçbişey anlamıyorum. Önceki makinada bu yoktu ve resmen cayır cayır yanıyormuşum. Ücret olarak şu anda kampanyadan yararlanıyorum ve kol altı + genital için 50TL. veriyorum. Gittiğim yere daha önceden arkadaşlarım gittiler ve memnun oldukları için gidiyorum. Onlar 4. seanlarındalar ve genitalde sadece dudak kısımlarında tüylerin kaldığını kol altlarında hiç çıkmadığını söylüyorlar
mrb nerede yaptıyorsunuz alexmi makina fiyat gayet uygunmuş sadece genital ne kadar
mrb nerede yaptıyorsunuz alexmi makina fiyat gayet uygunmuş sadece genital ne kadar
bende yarın baslayacagım dr.gelmeden once emla surup aluminyım folyoyla kaplamamı soyledi belkı sızınde işinize yarar kızlarr:)
Genital bölge kadınların en çok lazer epilasyon uygulaması istediği bölgelerdendir. Bu bölgeye olan yoğun talebin nedenleri arasında kişisel ve toplumsal etkenler, batıkların sık gözlenmesi, ağda uygulamasının ağrılı, uygulaması zor bir yöntem olması sayılabilir.
Genital bölgede kıl yapısı genellikle kalın ve yoğundur. Bazı kişilerde kıl yapısının özelliği nedeniyle bu bölgede kıl dönmesi sık gözlenir. Bu durum sonuçta enfeksiyon, apseleşmeye yol açabilir. Hatta bazen cerrahi olarak apselerin boşaltılması bile gerekebilir. Böyle problemi olan kişilerde lazer epilasyon çok iyi bir seçenektir. Kıllar ortadan kalktığı için bu problem de ortadan kalkacaktır. Ayrıca genital bölgede kılsızlık, birçok kişinin özel tercihidir.
Bazı Kadınlar bikiniden çıkan kıllardan estetik açıdan rahatsız olmaktadır. Lazer epilasyon bu nedenle de tercih sebebi olabilmektedir.
Genital bölge lazer epilasyona kıl yapısı ve yerleşimi sebebi ile çok iyi yanıt veren bir bölgedir. Ortalama 6 seans genellikle iyi sonuçlar için yeterlidir.
İşlem öncesi doktor sizi muayene etmelidir. Kıl yapınızı ve cilt tipinizi değerlendirmeli, size uygun olan lazer hangisi ise onunla işlem başlatılmalıdır.
Bu bilgilerden sonra Merkez ismi vermeden tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu kategoride ki paylaşımlar merkez tanıtımı şeklinde değil lazer tecrübelerinizin ve süreçlerin paylaşımı içindir. Amaç paylaşımdır X veya Y isimli merkezin reklamı değil tecrübelerinizin paylaşım alanıdır.
lazer epilasyonunun beyaz tenliler içn bir zararı var mı? tenim çok hassas. bu yüzden acıya dayanamıyorum. traş kullansam tahriş ediyor. tahrişten ziyade sivilce gibi birşey çıkıyor. ağda yapsam kökünden aldığı için çok iyi olur ama yapamıyorum doğal olarak. bir öneriniz varsa benimle paylaşır mısınız?
Asil beyaz tenliler uzerinde ise yariyor. Ben de ayni durumdayim ve cok iyi sonuc aldim. Ozellikle teniniz ne kadar beyaz, kil renginiz ne kadar koyuysa o kadar etkili sonuc aliyorsunuz. Sadece sirf ucuz diye herhangi bir yere gitmeyip giden kisilere danismaya dikkat edin. Lazer yuzunden vucudunda gecmeyen yaniklar, izler kalan tanidiklarim var. Ama bu lazer yaptirmakla degil yapilan yerin ve kullandiklari aletin kotu olmasiyla ilgili. Deneyimli birinin yapmasi sart bence.
Bu arada, benim de cildim cok hassas ve lazerden once kil donmesi sorunum da vardi. Lazer kil donmesi tedavisinde de uygulaniyor ve cidden basarili. 2 senedir boyle bir sorun yasamadim.
Canım senin makina neydi?? Ben de ilk seansımı oldum sonra kontrole de gittim ama full dökülmedi...Normal midir ki...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?