Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

selam kızlar ben bikini bölgemi uzun yılar makineyle kendim aldım ara ara ağda yaptırdım şu son dönemde yine ağda yaptırıyorum. makineyle alınca 1 hafta sonra yavaştan çıkmaya başlıyo 2 hafta sonra alınacak hala geliyo ama ağdayla bu süre 1 aya uzadı. uzun lafın kısası hiç lazer epilasyon düşünmemiştim ankaranın ilçesinde olduğum için buralarda öle şey yok. ama ankarada tavsiye ettiğiniz yerler varsa isimlerini özelime yazarsanız sevinirim özellikle şu batıkentte ki hastanenin sitesi filan varsa.

birde bikini bölgesi için ilk randevuya nasıl gitmek geriyo tüylümü tüysüz mü ilk seansa nasıl gidiliyo kökünden alarak mı? tüysüz gidiyosak sonra uzayop dökülmesini mi bekliyoruz bu süre ne kadar sürüyor. yani 2 seans arası ne kadar oluyor. bu 2 sean arasında tüylümü dolaşıyoruz ağda yapabiliyomuyuz çok soru sordum dimi daha bugün üye oldum özele yazamıyorum sanırım ama ankarada temiz yerlerin özellikle batıkentekinin isimlerini bilen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim

evt cnm alex benmkide. valla bana 45 gün sonra arayıp randevu almam gerektiğini söylediler. iplemedilermi beni naptılar

Canım bu işte bir tuhaflık var, kontrol seansına mutlaka çağırmaları gerekiyo, bu snein yararına ve kendi hatalarını telafi etmek için. Sonuçta düzgün tarayamadıkalrı dökülmeyen yerleri tekrar tarıyorlar. Bu senin hakkın mutlaka görüş yetkililerle.

Canım kızılaydaki yerde de kontrol için çağırıyorlar mı? Benim seans yarın.. Çok heyecanlıyım:) Bir de batıkentteki özel hastaneden benim bölgeler için fiyat aldın mı?

Canım kızılaydaki yerde de kontrol için çağırıyorlar mı? Benim seans yarın.. Çok heyecanlıyım:) Bir de batıkentteki özel hastaneden benim bölgeler için fiyat aldın mı?

Evet canım kızılaydakinde de kontrol seansı yapılıyor ama sen kendin arayıp randevu alıyosun kılların durumuna göre, baktın kılların bir kısmı uzadı bir kısmı dökülmüş o zaman randevu alıp gidiyosun, ama kontrol seanslarında kısaltma yapmıyosun, onlar bölgeleri görüp kendileri kısaltıolar. Benim gittiğim yere de sorum 350ye yapamam ben dedi, 400 e yapabilirim ancak dedi malesef.

Sorduğun için sağol. Aslında batıkent bana yol olarak ters zaten. Umarım burda bir sorun çıkmaz da başka yere gitmek zorunda kalmam. Aman ne stres yaptım ya. Alt tarafı kıl tüy:)

Sorduğun için sağol. Aslında batıkent bana yol olarak ters zaten. Umarım burda bir sorun çıkmaz da başka yere gitmek zorunda kalmam. Aman ne stres yaptım ya. Alt tarafı kıl tüy:)

Haklısın canım sıkıntı yapma kendine. Ora da fena değildi, sorun yaşamazsın hayırlısıyla rahat ol :) yarın akşam da yaz bakalım yaşadıklarını

slm. ben istanbulda yaşıyorum. 1,5 yıl kadar önce özel bir güzellik merkezinde 1900 TL ye bitiş garantili genital+bikini+tüm bacak+koltuk altı paketi aldım. 2 seansın sonunda bikini bölgesinde kalan kıl sayısı: 0 doğru okudunuz sıfır. koltuk altı için 4 seans yapıldı, sadece 5-6 adet ince tüy çıkıyor. bacaklarıma da 4 seans yapıldı ve en son geçen yıl mayıs ayında yaptırmıştım yazı rahat geçirebilmek için ama bu sayede kışı da rahat geçirmiş oldum. genital 5 seans oldu, tamamen bitmedi ama hem sayıca azaldı hem de çok inceldi. lazer epilasyon benim için rahatlık ve temizlik demek.

arkadaslar mrb ben perısan haldeyım cok kıstlı bı sehırde s.urfada ıkamet edeıorum.
ve burdakı laser seceneklerı cook kısıtlı ne yapcam bılmıorum ve benım eylulde dugunum var
bu sekılde gelınlık gıymek ıstemıroum arastırmalar yaptım ulase laser makınasıyla yapan bı yer buldum yenı acılmıs kampanyalıymıs tüm vucut 900 tl ama cok tuhaf geldı cok uyygun deılmı bu makınayla ılgılı bılgısı olan lutfen yarım etsınn
rıce edıorum yarım eddınn((

Canım ben bu cihazı duymadım hiç, burdan da pek kimsenin göreceğini sanmıyorum, bence sen yeni konu aç, başlığına da ulase lazer diye yaz, bilen girer yorum yapar.

Lazer yaptırmış bir arkadaşımın genital bölgesini görmüştüm, gerçekten en ideali diyebilirim.Ağda vs ile uğraşmaya gerek yok

ben de lazer epilasyon yaptırıyorum daha bi kere bile kontrol seansına çağırmadılar. bak seen hakkımsa hemen kullanmalıyım

Canım ben bu cihazı duymadım hiç, burdan da pek kimsenin göreceğini sanmıyorum, bence sen yeni konu aç, başlığına da ulase lazer diye yaz, bilen girer yorum yapar.

çok tsk ederım canım saoll
bilmoum kı kafam çok karısık vakıtte kaybetmek ıstemıom(yenı bı konu accam saoll

gittiğin yeri özelden söyleyebılır mısın çünkü cok uygunmuş :2:

Lazer yaptırmış bir arkadaşımın genital bölgesini görmüştüm, gerçekten en ideali diyebilirim.Ağda vs ile uğraşmaya gerek yok

canm nasıl gördün ben utanırım ay .lazer hakkjnda düşündükelrine katılıyorum
en iyisi

Önceki yazılanları okumadım ama hala tereddütte olan arkadaşlar varsa kesinlikle vakit kaybetmeyin derim.... sanırım en iyi benzetme bebek genitali gibi demek olacak , o derece kızlar :)

Ya kızlar ben 6. seansıma girdim ve azalma yok denebilir. Gittiğim yerde adı duyulmuş bi yer aslında istanbuş bakırköyde. ama bana bi dahaki seans gel bakalım hala azalma yoksa bırakırız dediler.
koltukaltım azalıyor. beyaz tenliyim siyah tüylerim çok tüylü de sayılmam :/
çok moralim bozuldu..

hangi cihaz kullanılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…