evt cnm alex benmkide. valla bana 45 gün sonra arayıp randevu almam gerektiğini söylediler. iplemedilermi beni naptılar
Canım bu işte bir tuhaflık var, kontrol seansına mutlaka çağırmaları gerekiyo, bu snein yararına ve kendi hatalarını telafi etmek için. Sonuçta düzgün tarayamadıkalrı dökülmeyen yerleri tekrar tarıyorlar. Bu senin hakkın mutlaka görüş yetkililerle.
Canım kızılaydaki yerde de kontrol için çağırıyorlar mı? Benim seans yarın.. Çok heyecanlıyım:) Bir de batıkentteki özel hastaneden benim bölgeler için fiyat aldın mı?
Sorduğun için sağol. Aslında batıkent bana yol olarak ters zaten. Umarım burda bir sorun çıkmaz da başka yere gitmek zorunda kalmam. Aman ne stres yaptım ya. Alt tarafı kıl tüy:)Evet canım kızılaydakinde de kontrol seansı yapılıyor ama sen kendin arayıp randevu alıyosun kılların durumuna göre, baktın kılların bir kısmı uzadı bir kısmı dökülmüş o zaman randevu alıp gidiyosun, ama kontrol seanslarında kısaltma yapmıyosun, onlar bölgeleri görüp kendileri kısaltıolar. Benim gittiğim yere de sorum 350ye yapamam ben dedi, 400 e yapabilirim ancak dedi malesef.
Sorduğun için sağol. Aslında batıkent bana yol olarak ters zaten. Umarım burda bir sorun çıkmaz da başka yere gitmek zorunda kalmam. Aman ne stres yaptım ya. Alt tarafı kıl tüy:)
arkadaslar mrb ben perısan haldeyım cok kıstlı bı sehırde s.urfada ıkamet edeıorum.
ve burdakı laser seceneklerı cook kısıtlı ne yapcam bılmıorum ve benım eylulde dugunum var
bu sekılde gelınlık gıymek ıstemıroum arastırmalar yaptım ulase laser makınasıyla yapan bı yer buldum yenı acılmıs kampanyalıymıs tüm vucut 900 tl ama cok tuhaf geldı cok uyygun deılmı bu makınayla ılgılı bılgısı olan lutfen yarım etsınn
rıce edıorum yarım eddınn((
Canım bu işte bir tuhaflık var, kontrol seansına mutlaka çağırmaları gerekiyo, bu snein yararına ve kendi hatalarını telafi etmek için. Sonuçta düzgün tarayamadıkalrı dökülmeyen yerleri tekrar tarıyorlar. Bu senin hakkın mutlaka görüş yetkililerle.
Canım ben bu cihazı duymadım hiç, burdan da pek kimsenin göreceğini sanmıyorum, bence sen yeni konu aç, başlığına da ulase lazer diye yaz, bilen girer yorum yapar.
ben de 2. seansıma gittim 2 gün önce. 70 tl veriyorum seannsına ve 1 seans ücret veriyorum 1 seans vermiyorum. bu şekilde. gittiğim yer bir hastahane ve oldukça memnunum. size tavsiyem jelle kullanılan makinelere temkinli yaklaşmanız. lazer epilasyonda tüyler incelip rengi açılmaz. benim daha önce gittiğim yerde 4 seans gittiğim halde sadece renkte bir açılma ve azıcık bi azalma oldu. şimdi oraya gittiğime pişmanım. hastanelerde uzman kontrolunde yapılan güzellik işlemleri en azından güvenilir.
Lazer yaptırmış bir arkadaşımın genital bölgesini görmüştüm, gerçekten en ideali diyebilirim.Ağda vs ile uğraşmaya gerek yok
Ya kızlar ben 6. seansıma girdim ve azalma yok denebilir. Gittiğim yerde adı duyulmuş bi yer aslında istanbuş bakırköyde. ama bana bi dahaki seans gel bakalım hala azalma yoksa bırakırız dediler.
koltukaltım azalıyor. beyaz tenliyim siyah tüylerim çok tüylü de sayılmam :/
çok moralim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?