Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

İstanbulun neresinden canım ona göre sana bilgi verebilirim

Emlayı sürdükten sonra 20 dk falan beklemen lazım ama canım bende sürüp gitmiştim acımadı benimkisi çünkü benimkisi zaten bitmek üzere tüyler çok ince ve direk derime isabet ediyor bu nedenle çok acıyor ama emla işe yarıyor. sürüp beklemeni tavsiye ederim cnm

ilk seansımın ardından 1 hafta geçti ve dökülmelerim başladı
aman diyim sakın fırsat reklamlarına paralarınızı kaptırmayın iyice araştırın profesyonel yerlere gidin veya kliniklerde yaptırın kızlar

Canım ben 20 dk önce değil 35 dk önce sürüyordumki etki etsin diye ama ilk dakkalarda güzeldi sonralarda yine başlıyordu. Dün bir sitede satılan fırsat kuponundan aldım bir yıl boyunca ıpl epilasyın sadece 89 tl bende 3 kupon aldım aradım konuştum garntiye almak için şişlide yeri ıpl ve iğneli varmış bende ıpl istediğimi belirttim bu şekilde satılan sitelerdeki kuponlardan almanızı tabiki yerini almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim. Ben tam 11 sean iğneli epilasyona düzenli gittim ve her seans ücretim 100 tl idi . Sonra ıpl geçtim ve rahatım

Sana nişantaşında şubesi olan xxxxxxtavsiye ederim canım çok temiz ve ilgili bir uzman Bende ona gidiyordum fiyatlarda indirimde yapıyo genital 50tl idi kısa bir sürew için normalde 80 yapıyor ama ben müşterisiyim diye bir çok bölgede indirim yaptı arkadaşlarımda tavsiye üzerine gittiler ve çok memnun kaldılar. Ipl epilasyon ile tedavi yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar bu seanslar sonunda herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşan var mı. bir tek o kafama takılıyor :44:

ya arkadaşlar bu seanslar sonunda herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşan var mı. bir tek o kafama takılıyor :44:

Canım bundan önceki gittiğim yerde iğneli epilasyon yaptırdım genital bölgesine ve dudak içi kısımlara da değdirdi fakat bu işllemler sonucunda zevk suyu akıntısına zarar verebilyormuş ki bende zamanla oluşmaya başladı hatta kayganlaştırıcı krem almak zorunda kaldım çünkü evlendiğim ilk zamnalar böyle bir sorunum yoktu bıraktım ve şimdi ki gittiğim yer bana bunu söyledi ve bende nedenini anladım sadece bana dediği göğüs uçları ve dudak kısımlarının kenarlarına değdirilmez ve iğneli ise makat böldesine de değdirilmez

acaba lazerdede aynı sorun olu$uyomu ki yaa .s

Şimdi ben nunu kendi kadım doğum uzman doktoruma sordum kendiside ışınların herhangi bir şekilde yumurtalıklara zarar vermediğini sadece cilt bakımından yanık olması ileride yani yaş ilerledikten sonra sorun açabillceğini söyledi öyle bir zararı yok dedi ( yalnız ben iğneliyi sormuştum) lazer zaten kıl çevre dokularına zarar vermede direk olarak tüyleri ortadan kaldırır ve kıllar daha yeni yeni çıkmaya başlarken işlem yapılır ve ortalama 30 35 gün aralıklarda işlemler yapılırki, kıllar daha büyüme dönemlerinde olmadığı için ışınları kıl köküne ulaştıramaz. Aen tabiki isersen jinekolg ve dermatologa da sorabilirsin cnm

tesk ederim bilgilendirdiğin için canm. bencede en iyisi uzmanlara sormak . . . yarın ilk seansım var lazer epilasyon yaptırmayı dü$ünüyorum sadece genitale sen öyle söyleyince korktum bakalımm in$allah i$e yarar. iğneliye nasıl dayandın ma$alllah :97:

Ya kızlar benim merak ettiğim ilk muayenenin nasıl olduğu. Muayeneye cillop gibi gidilse kıl kökü, kıl türü falan nasıl anlaşılcak. Diğer türlü nasıl olcak? Bir de batıklar kızarıklıklar???

canm se kıllı gidiyon onlar kısalltıyor atış yapıyorlar 15 gün sonra dökülen kıllara bakarak karar eriyorlar

canım gittin mi?

canm se kıllı gidiyon onlar kısalltıyor atış yapıyorlar 15 gün sonra dökülen kıllara bakarak karar eriyorlar

Canım benim tedaviye gitmeden 3 gün önce makina veya jilet ile kıllar alınır. bu süre zarfı içesinde kıllar çok az olmak üzere çıkar ve atışlar daha rahat görür böylece. Yalnız kollarda sakın jilet veya makina değdirmeyin her uzman belirtmeyebilir tüy dökücü krem ile 2 gün önceden kıllarınızı alabilirsiniz.

Ben de bugün ilk seansıma gittim kızlar alt bacak + genital + koltuk altı. Acımasından dolayı tedirgindim giderken ama sadece genital bölge acıdı diğer bölgeler normaldi. Krem veya ağrı kesici falan kullanmadım. Ama çift soğutucu kesinlikle işe yarıyor bence acıyı azaltıyor. Şimdin ne zaman tüyler dökülcek falan bakalım 15 gün sonra tekrar kontole gidicem.

canım gittin mi?

gittim bitanemm hafiften acı oluyo ama lazeri yapan yetkili anlayı$lıysa durarak yapıyo. sonda uyu$uyo. benim anlamadığm $ey kontrole falan çağırmıycaklarmı$ 45 gün sonra ben arayp randevu alcakmı$m bana çok saçma geldi

mrb cnm kontrole onlarmı çağırdılar. 15 gün sonra gel die ?

alex mi seninkisi? ben de 15 gün sonra kontrol oluyor diye biliyorum. ama benim bi arkadaşım IPL yaptırıyor, orda zaten her ay gittiği için arada kontrol olmuyor

alex mi seninkisi? ben de 15 gün sonra kontrol oluyor diye biliyorum. ama benim bi arkadaşım IPL yaptırıyor, orda zaten her ay gittiği için arada kontrol olmuyor

evt cnm alex benmkide. valla bana 45 gün sonra arayıp randevu almam gerektiğini söylediler. iplemedilermi beni naptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…