• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

şunu gördümki kesinlikle avuçiçi gibi olmuyo bebek şeysi gibi uzun bi süre sonra ince ince çıkıyo yine anlamadım gitti ama memnunum yani çok ince çıkıyo ve 0 batık epi.yaptırıyorum 2 ay rahatım pürüzsüz sonra yine çıkıyor anlamadım gitti iğneliye geçicem sanırım sonra

şunu gördümki kesinlikle avuçiçi gibi olmuyo bebek şeysi gibi uzun bi süre sonra ince ince çıkıyo yine anlamadım gitti ama memnunum yani çok ince çıkıyo ve 0 batık epi.yaptırıyorum 2 ay rahatım pürüzsüz sonra yine çıkıyor anlamadım gitti iğneliye geçicem sanırım sonra

lazerdemi tekrar çıkıyor ne anlamı kaldı ozaman

hemde nasıl acıyo canım hele ilk zamanlar çok bağırıyodum benim canım çok fazla tatlı doktor senin gibi canı tatlı ilk defa gördüm kaç senedir dedi :D:D

merhaba canım,
canın dediğin gibi tatlıysa iğneliye nasıl dayancaksın ki? arkadaşım lazerden sonra iğneliye gitti ki dayanıklıdır kendisi, çok acı çekmiş, o öyle diyince ben de cesaret edemedim...

bu arada arkadaşlar ben de genital bölgeye koltuk altı kol bacak filan bi paket kampanyayla yaptırdım, umudunuzu kırmak gibi olmasın ama hiçbir bölgem tam olarak bitmedi. hele dudak üstünde hiçbir fark olmadı. genital azaldı inceldi ama hala var yani, alınması gerekiyor. batık filan kalmadı ama genitalde, o iyi oldu. ama mesela kol ve bacak seyreldi ama sanki kalanlar da eskisinden daha kalın ve siyah gibi geliyor. bu arada genital ve k.altı 10 seans, diğerlerini 8 seans yaptırdım.
şimdi napsam bilmiyorum, o kadar uzun süre gittim, uğraştım, şimdi ağdaya da yeniden başlayıp köklerini güçlendirmek de istemiyorum, lazer de yaptır yaptır bitmiyor, umudum da kalmadı, hem sonuçta ışın yani fazlası da zarar mı olur diye düşünüyorum..
yaptırıp da memnun olan, bu iş kesin çözüm artık hiç alma ihtiyacı duymuyorum diyen var mı? bi de istanbul içi merkez önerisi olan varsa özelden ismini ve semtini yazarsa çok sevinirim.

bu arada yeniden çıkıp çıkmayacağı bıraktıktan 3-4 ay sonra belli oluyor. ben bıraktığımda bitti sanmıştım.. :59:

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar ben de genital bölgeye koltuk altı kol bacak filan bi paket kampanyayla yaptırdım, umudunuzu kırmak gibi olmasın ama hiçbir bölgem tam olarak bitmedi. hele dudak üstünde hiçbir fark olmadı. genital azaldı inceldi ama hala var yani, alınması gerekiyor. batık filan kalmadı ama genitalde, o iyi oldu. ama mesela kol ve bacak seyreldi ama sanki kalanlar da eskisinden daha kalın ve siyah gibi geliyor. bu arada genital 10 ve k.altı 10 seans, diğerlerini 8 seans yaptırdım.
şimdi napsam bilmiyorum, o kadar uzun süre gittim, uğraştım, şimdi ağdaya da yeniden başlayıp köklerini güçlendirmek de istemiyorum, lazer de yaptır yaptır bitmiyor, umudum da kalmadı, hem sonuçta ışın yani fazlası da zarar mı olur diye düşünüyorum..
eğer yaptırıp da memnun olan, bu iş kesin çözüm artık hiç alma ihtiyacı duymuyorum diyen var mı? bi de istanbul içi merkez önerisi olan varsa özelden ismini yazarsa çok sevinirim.

bu arada yeniden çıkıp çıkmayacağı bıraktıktan 3-4 ay sonra belli oluyor. ben bıraktığımda bitti sanmıştım.. :59:

tatlım ben sana mail atamıyorum arkadaşlık gönderdim msnden konuşalım istersen..

ben bugün başladım. çok canım yandı. ama kurtulacagımı düşünüp rahatlattım kendimi. koltuk altı ve bacak yanmadı hiç.izmirdeyim ben. seansı 120 tl.

aynen canım harfi harfine katılıyorum bitti sanıyorsun ama bi süre sonra tekrar çıkıyolar bende ağda vurup güçlendirmek istemiyorum 9 seans gittim iğneliye geçmeyi düşünüyorum bak çok acıyormuş kimiside okadar değil diyo :59:
tamam çok memnunum ama sonuç olarak kıllar alıncak kıvama geliyorbikaç ay sonra :41:
lazere sıksık devam etsem diyorum sonrada ışın ye ye nereye kadar ?
Bende ne yapıcağımı şaşırdım doktor eldiveniyle koparsam kalın çıkarlar busefer :44:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende hem koltuk altı hemd egenital bölge için lazer düşünüyorm.:( ama kararsızm yaa düzgn bir yerde blmiyorm napıcm:(

memnun kalan ya da özelıkkle kalmayan arkadaşlar hangı cıhazlarla ne sıklıkla uygulama yaptırdıklarını yazarlarsa daha net fıkır edınmıs olacagız. bende genıtale baslıyorum kısmetse bu cumartesı onceden koltukaltına yaptırmıstım 5 senas yaptırdım en son seansımı yaptıralı 4 ay gelıo %80 azalma var memnunum yanı 3-4 seans daha gıdınce baya bıtmıs olacak dıe dusunuorum. genıtal ıcın de aynı seyı dusenerek baslayacagım ama nasıl dayanacagım bılmıorum. ben ndyag kullanıorum.

berde ilk bugün yaptırdım arkadaşlar ve siya siyah noktalar kaldı yaptıranlar acaba herkeste böyle mi oldu merak ettim...yaptıran arkadaslarım cavap yazarlarsa evinirim

Back