selam kızlar ben bikini bölgemi uzun yılar makineyle kendim aldım ara ara ağda yaptırdım şu son dönemde yine ağda yaptırıyorum. makineyle alınca 1 hafta sonra yavaştan çıkmaya başlıyo 2 hafta sonra alınacak hala geliyo ama ağdayla bu süre 1 aya uzadı. uzun lafın kısası hiç lazer epilasyon düşünmemiştim ankaranın ilçesinde olduğum için buralarda öle şey yok. ama ankarada tavsiye ettiğiniz yerler varsa isimlerini özelime yazarsanız sevinirim özellikle şu batıkentte ki hastanenin sitesi filan varsa.
birde bikini bölgesi için ilk randevuya nasıl gitmek geriyo tüylümü tüysüz mü ilk seansa nasıl gidiliyo kökünden alarak mı? tüysüz gidiyosak sonra uzayop dökülmesini mi bekliyoruz bu süre ne kadar sürüyor. yani 2 seans arası ne kadar oluyor. bu 2 sean arasında tüylümü dolaşıyoruz ağda yapabiliyomuyuz çok soru sordum dimi daha bugün üye oldum özele yazamıyorum sanırım ama ankarada temiz yerlerin özellikle batıkentekinin isimlerini bilen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim
birde bikini bölgesi için ilk randevuya nasıl gitmek geriyo tüylümü tüysüz mü ilk seansa nasıl gidiliyo kökünden alarak mı? tüysüz gidiyosak sonra uzayop dökülmesini mi bekliyoruz bu süre ne kadar sürüyor. yani 2 seans arası ne kadar oluyor. bu 2 sean arasında tüylümü dolaşıyoruz ağda yapabiliyomuyuz çok soru sordum dimi daha bugün üye oldum özele yazamıyorum sanırım ama ankarada temiz yerlerin özellikle batıkentekinin isimlerini bilen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim