alexandrite kullanıyor canım
bende dün başladın ay koltuk altı ve genitalde çok yandım ya bağırmak ta bağıramıyorum canım çok yandı gerçekten hem çok iyi diyorum ama acısı dayanılmaz ya....
canın çok yanarsa söylemen lazım canım, dozunu düşürürler o zaman. Yoksa Allah korsun yanık falan olma riski var.
Yazmaya ancak zaman buldum.. Perşembe günü lazerde ilk seansıma gittim. Valla nerden başlasam bilmiyorum. Genitale ilk işlem yaptırışım. Daha önce ağda bile yaptırmadım. Valla birtarafını açmak sinir bozucu ne yalan söyleyeyim. İki tane doktor varmış orda ben doktor yaparsa sevinirim diyince sağolsun onlar yaptı. Acısına gelince tarif bile edemiyorum. Canım çok yandı ama düşürmelerini söylemedim. Çünkü bildiğim kadarıyla yüksek olması kılların daha çabuk bitmesini sağlıyor. Birara doktor kendisi azalttı. Doktor durmadan canın çok yanıyor biliyorum ama sonra çok memnun kalıcaksın dedi.. Zaten öyle olduğunu düşünmesem bu işe hiç kalkışmazdım. Umarım hayırlısıyla kurtuluruz şu kıllardan..
canın çok yanarsa söylemen lazım canım, dozunu düşürürler o zaman. Yoksa Allah korsun yanık falan olma riski var.
ben henüz 1 seans 1 rötuşa gittim.
Koltukaltımda hiç kalmadı bacaklarımda öyle..
Genitalde de sadece 10 adedi geçmeyecek sarı tüyler kaldı ,o da alt kısımdakı cılız tüyler..
Pakete girmeden ,seans olarak ödeseydım keşke ... :82:
ben henüz 1 seans 1 rötuşa gittim.
Koltukaltımda hiç kalmadı bacaklarımda öyle..
Genitalde de sadece 10 adedi geçmeyecek sarı tüyler kaldı ,o da alt kısımdakı cılız tüyler..
Pakete girmeden ,seans olarak ödeseydım keşke ... :82:
gittiğim yeri söylemem yasak sanırım..7seans aldım yanında 7 de rötuş var, toplam 14 fln ama gerek kalmayacak sanırım..800 tl ödedim .. bacak koltukaltı genital... ama cıkmıo 3 ay oldu en son gideli,bu ay sonu 2.seansım var..İstanbul anadoluyakasında
rötuş ne oluyo.
ilk seansta bitmesi gibi birşey var mı ki.Ben uzun sürüyo diye duymuştum.Para olarak iyi bence ben sadece genital ve bikini bölgesi için peşin 500 tl verdim
rötuş seanstan 2 hafta fln sonra,ilk seansta gözden kaçanlar oluomu diye kontrol oluyo..onda da atış yapıolar temiz olsun diye..
cnm hangi cihazi kullandilar? alex mi?
ben sorduğumda 100 tl demişlerdi canım..arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?