Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

alexandrite kullanıyor canım

hmmm ben de IPL sandım bir an :) alexandrite iyi bir cihaz aslında yahu... :S benim cihaz diod , inanılmaz can yakıyor ama 3 seans gittim ve inanılmaz etkili ama ben hüngür hüngür ağlıyorum diyebilirim ki acıya dayanaklıyımdır , sanırım alexandrite en iyisi , sen mutlaka işin peşine düş :) 6 seansta bitmesi bile gerekir nerdeyse :)

neden oldu böyle hiç anlamıyorum :S umarım bi dahaki seansa gidene kadar azalma olur .

bi dahakine annemle gidicem zaten o iyice bi bilgi alsın ben pek beceremiyorum :)

bende dün başladın ay koltuk altı ve genitalde çok yandım ya bağırmak ta bağıramıyorum canım çok yandı gerçekten hem çok iyi diyorum ama acısı dayanılmaz ya....

bende dün başladın ay koltuk altı ve genitalde çok yandım ya bağırmak ta bağıramıyorum canım çok yandı gerçekten hem çok iyi diyorum ama acısı dayanılmaz ya....

canın çok yanarsa söylemen lazım canım, dozunu düşürürler o zaman. Yoksa Allah korsun yanık falan olma riski var.

canın çok yanarsa söylemen lazım canım, dozunu düşürürler o zaman. Yoksa Allah korsun yanık falan olma riski var.

Yazmaya ancak zaman buldum.. Perşembe günü lazerde ilk seansıma gittim. Valla nerden başlasam bilmiyorum. Genitale ilk işlem yaptırışım. Daha önce ağda bile yaptırmadım. Valla birtarafını açmak sinir bozucu ne yalan söyleyeyim. İki tane doktor varmış orda ben doktor yaparsa sevinirim diyince sağolsun onlar yaptı. Acısına gelince tarif bile edemiyorum. Canım çok yandı ama düşürmelerini söylemedim. Çünkü bildiğim kadarıyla yüksek olması kılların daha çabuk bitmesini sağlıyor. Birara doktor kendisi azalttı. Doktor durmadan canın çok yanıyor biliyorum ama sonra çok memnun kalıcaksın dedi.. Zaten öyle olduğunu düşünmesem bu işe hiç kalkışmazdım. Umarım hayırlısıyla kurtuluruz şu kıllardan..

aminnn zaten bu acılara bir gün bitecek umudu ile katlanıyoruz, başka bişey olsa dedim yapana hayatta bu acıya katlanmam

uzun araştırmalar sonucu genital ve bikini bölgesine lazere başladım alet alexsa.. 16 seans peşin 500tl ye anlaştık ilk seansımı yapalı 9 gün oldu öncelikle başlangıçta çok utandım :) :78:elimle genital bölgemi kapattım kız elimi çekti:)ben hiç acı olmayacak sanıyordum ama acıdı sanki ordan kılları çekerek kopartıo gibiydi:18: çok kastım kendimi ama sonra alıştım biraz sonra bacaklarımı açtım rahat kız hareket etsin diye şimdi kıllar dökülüyo yavaş yavaş 4-5 hafta sonra gel tekrar dedi.ilk on gün kese yapma dedi .Bakalım inşaallah sonucu güzel olur.İstanbul avrupa yakasında bir poliklinikte yaptırıyorum .İnşaallah şu kıllardan kurtulurum sonuçları sizinle paylaşırım burdan:)))Ben daha yeniyim eger dikkat edilmesi gereken şeyler varsa tecrübeli olanlardan tavsiye bekliyorum .Yani şunu sunu yapsan daha iyi olur ben şunu yaptım kötü oldu sen yapma gibi ya da poliklinikte uygulama yapılırken nelere dikkat etmeliyim .Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum ihtiyacım var bunlara.:44:

ya bir de bana krem sür demediler ama arkadasıma krem al sür demişler silverdin krem.Bir zararı olur mu alayım mı.

ben henüz 1 seans 1 rötuşa gittim.
Koltukaltımda hiç kalmadı bacaklarımda öyle..
Genitalde de sadece 10 adedi geçmeyecek sarı tüyler kaldı ,o da alt kısımdakı cılız tüyler..
Pakete girmeden ,seans olarak ödeseydım keşke ... :82:

şimdiden geçmiş olsun ben de haftaya başlıyorum. bana emla önerdiler krem olarak. benim acı eşiğim düşük çünkü biraz. o krem de sanırım baya işe yarıyormuş isterseniz siz de bir deneyin.. bakalım benim ne olacak :)
kolay gelsinn geçmiş olsun tekrar

cnm nerde ne kadara ve kaç seans girdin bilgi verebilirmisn?

ne kadar ödüyosun pakete?

gittiğim yeri söylemem yasak sanırım..7seans aldım yanında 7 de rötuş var, toplam 14 fln ama gerek kalmayacak sanırım..800 tl ödedim .. bacak koltukaltı genital... ama cıkmıo 3 ay oldu en son gideli,bu ay sonu 2.seansım var..İstanbul anadoluyakasında

rötuş ne oluyo.
ilk seansta bitmesi gibi birşey var mı ki.Ben uzun sürüyo diye duymuştum.Para olarak iyi bence ben sadece genital ve bikini bölgesi için peşin 500 tl verdim

rötuş ne oluyo.
ilk seansta bitmesi gibi birşey var mı ki.Ben uzun sürüyo diye duymuştum.Para olarak iyi bence ben sadece genital ve bikini bölgesi için peşin 500 tl verdim

rötuş seanstan 2 hafta fln sonra,ilk seansta gözden kaçanlar oluomu diye kontrol oluyo..onda da atış yapıolar temiz olsun diye..

arkadaşlar benim paketin üstünde birşey kalmadı ama dudakarası tüyler var onlar dökülmüyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…