• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ya bir de şimdi ben acaba genital ve üst bacak mı yaptırsam yoksa sadece genital ve bikinimi eger üst bacak olursa fiyat baya artıo.ama üst bacak olursa da benim sadece iç kısmında var kıl dış kısmında yok dış kısımdakiler gösterdim orayı da jiletle dediler jiletledim ama kalınlaşmadı fazla şimdi üst bacak yaptırırsam ordaki ince kıllarda kalınlaşır diye korkuom çünkü eger ince kıllara uygulanırsa o kıllar kalınlasıomuş.sizce ne yapayım.koltuk altıma düşünmüom oayı bi şekilde kendim halledym aslında bacagımın alt kısmına da gerekio ama o kadar param yok.

Canım ben özel bi hastanede yaptırıyorum, onlar bölgelere bakıyorlar ona göre fiyat veriyorlar. ben de tüm vücut için gidiyorum ve üst bacagımın sadece iç kısımları kalın,dış kısımları sarı tüyler, bir yıldır da sürekli jiletle alıyorum ama herhangi bir kalınlaşma olmadı dışardaki ince tüylerde, iki seans alex yaptılar, üçüncü seansta da nd-yag uygulayacaklar dış kısmına, eğer etki etmezse dış kısımları uygulamayı bırakacaklar ve fiyatı da ona göre düşürecekler. Sarı ince tüylü olup sonuç alanlar da çokmuş çünkü, bazı insanlarda deri üstünde kalan tüyler sarı olduğu halde kök kısmı koyu olabiliyomuş çünkü ya da tam tersi olanlar da varmış bu durumda da sonuç alınamıomuş deri üstündeki tüyler koyu olduğu halde. yani sen bi görüş bu söylediklerime dayanarak ona göre bi yol çizersiniz.

Canım ben özel bi hastanede yaptırıyorum, onlar bölgelere bakıyorlar ona göre fiyat veriyorlar. ben de tüm vücut için gidiyorum ve üst bacagımın sadece iç kısımları kalın,dış kısımları sarı tüyler, bir yıldır da sürekli jiletle alıyorum ama herhangi bir kalınlaşma olmadı dışardaki ince tüylerde, iki seans alex yaptılar, üçüncü seansta da nd-yag uygulayacaklar dış kısmına, eğer etki etmezse dış kısımları uygulamayı bırakacaklar ve fiyatı da ona göre düşürecekler. Sarı ince tüylü olup sonuç alanlar da çokmuş çünkü, bazı insanlarda deri üstünde kalan tüyler sarı olduğu halde kök kısmı koyu olabiliyomuş çünkü ya da tam tersi olanlar da varmış bu durumda da sonuç alınamıomuş deri üstündeki tüyler koyu olduğu halde. yani sen bi görüş bu söylediklerime dayanarak ona göre bi yol çizersiniz.
ne zor bir karar ya insanlara müşteriyi para olarak görüyo kandırılmaktan korkoyorum bu işten de pek anladıgım yok aslında regl dönemim bitecek bu hafta arkadaşla beraber başlycaz ama öok utanıyoruz ya genital bölge için .Bir de bneim popo içinde de kıllar var onlara da yapıolar mı genital de

alexandra denilen alet istanbul avrupa yakasındaym ben burda çogu kişi buraya gidiyo popüler bir yer poliklinikmiş sanırım ama orda ben genç genç kızlar gördm onlar yapıyorlar egitimleri nedir ki onların tamam poliklik olabilir ama bu işi bize yapacak kişiler 20-21 yasında kızlar

Canım bu işlemin doktorlarca uygulanması gerek, ama polikliniklerde polikinliği açan doktor olsa da polikinliğe pek uğramıyor, ticari kaygılar daha çok oluyo.Sana tavsiyem özel hastanelerde de lazer birimi olanlar var, buralarda yaptırman. Çünkü hastanelerde pek ticari kaygı olmuyor, uygulamaları doktorlar ya da asistanları yapıyor, ayrıca en azından karşınızda daha büyük bir kurum oluyor muhattap olarak. Şahsen ben ankda özel hastanelerde böyle bi birim olduğundan haberdar deildim, bu yüzden ilk seansımı polikinlikte yaptırmıştım, ama sonradan öğrenince özel bi hastaneye gittim 2. seansım için ve aradaki farkın ne kadar büyük olduğunu gördüm. diğer yerde sanki güzel taranmamıştı vücudum ama hastanede en ince ayrıntısına kadar dikkatli bi şekilde tarandı ve çok memnun kaldım. cihazlarının da daha gelişmiş olduğunu gördüm.

ne zor bir karar ya insanlara müşteriyi para olarak görüyo kandırılmaktan korkoyorum bu işten de pek anladıgım yok aslında regl dönemim bitecek bu hafta arkadaşla beraber başlycaz ama öok utanıyoruz ya genital bölge için .Bir de bneim popo içinde de kıllar var onlara da yapıolar mı genital de

Evet canım popo içlerini de tarıyorlar, genital bölgeye popoarası, genital ve bikini bölgesi dahil oluyo. Ben de başta çok utanmıştım ama bi kere soyunup uzandıktan sonra utanma falan kalmıyo insanda :D Rahat olun onlar profesyonel insanlar sonuçta :):)

İstanbulda yaşıyorsanız en güvenilir merkezler burası. Güzellik merkezlerinde artık lazer epilasyon yapılması yasak diye biliyorum. Hastanelerin bünyesinde olması gerekiyor.
Ben daphne de yani Acıbadem Tıp Merkezinde yaptırdım. Azalma oldu. Özellikle koltuk altında. Çok rahatım. Lazer epilasyon tam olarak yok etmiyor.
xxxxxxxxxx/url]

Son düzenleyen: Moderatör:
neden jelle kullanılanlara temkinli yaklaşmamız gerekiyo ki canım

Canım gerçek lazer cihazları jelle kullanılmıyorlar, jelle kullanılanlar IPL denen cihazlar ki onları da internetten araştırırsan sonuç vermediğini görürsün. Bu cihazlar (IPL) Avrupa'da sosyete agdası olarak biliniyorlar, sadece agdaya göre kılların çıkışı daha uzun sürüyor, Ağda yaptırdıktan sonra ilk çıkan tüyler nasıl ki daha ince daha seyrek görünüyor ve bi süre agdaya ara verince eski kalınlığına ve sıklığına dönüyorsa IPL cihazlarda da uygulama sonrası kıllar daha ince ve daha seyrek çıksa da uygulamadan 2-6 ay sonrasında (kişiye göre değişkenlik gösterebiliyo) kıllar yine eskisi gibi çıkmaya başlıyo, yani emek ve paradan kayıp yetmez gibi çektiğin acı yanına kar kalıyo, üstelik yanık vb riskler de cabası. Bu yüzden iyice araştırmadan lazer uygulamasına karar vermeyin. kullanılan cihazlar çoookk önemliii..

bi zararı yoktur inş canım ben beş seanstır yaptırıyorum bi zararını görmedim

Arkadaşlar yanık ve leke izleri dışında lazerin bilinen bir zararı yok. O riskler de uzmanlarca kullanılırsa çooookkk küçük ihtimaller. Kadınlar için başka risk oluşturmuyor çünkü lazerlerin dalga boyları derinin yalnızca birkaç katman altına inebilecek şekilde ayarlanabiliyo, yani kıl köklerinin bulunduğu katmana, hatta ondandır ki bazı kılların kökleri daha alt katmanlarda olabildiğinden o kıllar lazerden etkilenmeyebiliyorlar. Bu yüzden kısırlık vb durumlardan korkmanıza gerek yok çünkü rahim, yumurtalık vb organlar kadınlar da çok daha iç bölgelerde yer alıyorlar.

üşenmedim ilk sayfadan itibaren okudum sonra istanbul da bir yerin sitesini inceledim fiyat listesi yolladılar. tüm vücut tek seans 500 tl sizce de abartı değil mi tamam sonuçta sağlık iyi bir yere daha doğrusu lüks bir yere benziyor ama kararsız da kaldım bilemedim yani :85:

üşenmedim ilk sayfadan itibaren okudum sonra istanbul da bir yerin sitesini inceledim fiyat listesi yolladılar. tüm vücut tek seans 500 tl sizce de abartı değil mi tamam sonuçta sağlık iyi bir yere daha doğrusu lüks bir yere benziyor ama kararsız da kaldım bilemedim yani :85:

bu söylediğinz yer nişantaşıda galiba. kredi kartı 750 nakit 500 dediler bana da ama tüm vücutta tüy çıkan her yer dahilmiş yüz hariç, kararsız kaldım. işe yarayacaksa değer bu parayı vermeye ama lazer de tam çözüm değil diyolar. sadece azaltıyomuş diyolar

neden jelle kullanılanlara temkinli yaklaşmamız gerekiyo ki canım

eğer esmer tenliyseniz diod laser var. o da jelli ama gerçek laser teknolojisi olduğunu biliyorum.

benim bahsettiğim ipl asıl. jelli ve sadece ışık teknolojisiyle tüylerin uzama sürelerini arttıran bir makina. ilk aylar düzenli gidince lasermiş gibi görünüyor ama sadece ışık... halk arasında 'modern Ağda' da deniliyor.

bu söylediğinz yer nişantaşıda galiba. kredi kartı 750 nakit 500 dediler bana da ama tüm vücutta tüy çıkan her yer dahilmiş yüz hariç, kararsız kaldım. işe yarayacaksa değer bu parayı vermeye ama lazer de tam çözüm değil diyolar. sadece azaltıyomuş diyolar

Ben ankda özel bi hastaneye gidiyorum, tüm vücut genital+kol+bacalar+koltuk altı+ bıyık bölgeleri için seans ücretim ilk üç ay 600tl, hatta kredi kartına 6taksit yaptırdım. peşin de ödesen fiyat değişmiyor, ilk üç seanstan sonra da kıllarda belirgin bir azalma olacağı için fiyatı kıl yoğunluğuna göre düşüreceklerini söylediler. henüz 2. seansımı yeni yaptırdım, sonuç alma açısından umutluyum. yakınlarımda yaptıranlar oldular ve sonuçlardan çok memnunlar. Lazerden sonuç alamayanlar genelde ya hormonal bozukluk oluyor ya da lazer yaptırdım sanıp aslında IPL cihazla uygulama görüyorlar. Eğer hormonal bozukluğunuz yoksa denemenizi tavsiye ederim.

Ben ankda özel bi hastaneye gidiyorum, tüm vücut genital+kol+bacalar+koltuk altı+ bıyık bölgeleri için seans ücretim ilk üç ay 600tl, hatta kredi kartına 6taksit yaptırdım. peşin de ödesen fiyat değişmiyor, ilk üç seanstan sonra da kıllarda belirgin bir azalma olacağı için fiyatı kıl yoğunluğuna göre düşüreceklerini söylediler. henüz 2. seansımı yeni yaptırdım, sonuç alma açısından umutluyum. yakınlarımda yaptıranlar oldular ve sonuçlardan çok memnunlar. Lazerden sonuç alamayanlar genelde ya hormonal bozukluk oluyor ya da lazer yaptırdım sanıp aslında IPL cihazla uygulama görüyorlar. Eğer hormonal bozukluğunuz yoksa denemenizi tavsiye ederim.

mrb canım seni burda da buldum :) senin yaptırdığın alex mi?

nişantaşı değil de, caddebostanda bağdat caddesin de. ama yüz hariç burası da 500 tl seansı, alex kullanılıyormuş onlarda da . dediklerine göre en güvenlisi ve en iyi sonuca yaklaşan makine bu. bu başlıkta da yazılanlardan ben de bunu anlıyorum zaten genelde alex in kullanıldığı yerlerde başarılı sonuçlar alınmış.. sanırım bence de öyle..

mrb canım seni burda da buldum :) senin yaptırdığın alex mi?

Mrb canım :D Evet alex ve nd-yag cihazları var, şimdilik sadece alex uyguluyorlar, ince tüylere etki etmezse de nd-yag denicekler onlara da. 3.seansta sanırım kollarımda ve bacaklaırmın dış kısımlarındaki ince sarı tüylerde etki az olursa nd-yag uygulamasına başlıcaklar.

Mrb canım :D Evet alex ve nd-yag cihazları var, şimdilik sadece alex uyguluyorlar, ince tüylere etki etmezse de nd-yag denicekler onlara da. 3.seansta sanırım kollarımda ve bacaklaırmın dış kısımlarındaki ince sarı tüylerde etki az olursa nd-yag uygulamasına başlıcaklar.

peki bu ince sarı tüylerde ne kadar kesin sonuç veriyormuş canım?

arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu

Canım neredeyse bu konuda uzmanlaştım diyebilirim neden mi? ben tam 20 seans boyunca iğneli epilasyona giitim ama herhangibir gözle görünür bir sonuç alamadım ki azalma da olmadı bende bu sitelerde satılan fırsat kuponlarından aldım Nişantaşında bir epilasyon merkezinden 5 sean genital bölge sadece 59tl ve kupon bitincede indirim yaptı 50 tl ye devam edeceğim :) ayrıca diğer iki merkez gibi sağlığımı tehlikeye atmadı çünkü bu çok önemli dudak kenarlarına kesinlikle bu aletler sürülmemesi gerekir kadının ilişki sırasındaki zevk suyunu zamanla kurutur ve sağlık açısında tehlikelidir ama önceki yerler sağolsun bu konuda hiç bir uyarı yapmadılar... isteyenler bio derm gitsinler çok memnunum:66:

arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu

Evet bencede fazla sakın pahalı olan yer daha iyidir deme çünkü uzmanlık ve özveri isteyen bir şey ben önceden iğneli epi. 100 tl gidiyordum canım nasıl yanıyordu emla krem kullanıyordum:45: ama şimdi canım acımıyor zevkle gidiyorum...

benm gittiğim kuaför birdahakine emla sürüp gelirsen hiç hissetmezsn demişti
sürebilirsin yani problem olmaz canım :49: acısıda cok deil iğne batırıp çekiolar öyle :1:
ben 1 seans gittim sonrada kaldı gidemedim ya ama seansı 60 tl idi bide bi jel sürüodu önce sonra lazeeri uyguluyodu acısı vardı ama dayanılmayacak kadar değil en azından ağdadan az :1:

Evet ilk seansta zaten bir şey hissetmiyorsun ama ben eml-a kullanmama rağmen neredeyse mahvoloyordum vede genital bölgem yanık oluyordu açıkçası ben tavsiye etmiyorum ki evliler kötü bir durum zor yanıkların olması

bende 3-4 sene önce bi hastanede yaptırmaya başlamıştım. ama jel falan sürmüyolardı sadece soğuk hava verıyolardı. 5 seans falan gittim ama o zaman daha yasım kuçuk oldugu için doktor 22 yasından sonra gelmemi soyledı hormonlarım daha gelışıyomuş dıye fayda etmemişti.. :19:

arkadaşlar benim de gidesim var; ama ben de hala sağlığa zararlı olup olmadığı konusunda endişeliyim. hastaneler daha güvenilir geliyor; ama bir şey olacaksa, orada da olur zaten. genital bölge için gitmek istiyorum, istanbul'da iyi bir yer tavsiye eder misiniz :)

Back