ya bir de şimdi ben acaba genital ve üst bacak mı yaptırsam yoksa sadece genital ve bikinimi eger üst bacak olursa fiyat baya artıo.ama üst bacak olursa da benim sadece iç kısmında var kıl dış kısmında yok dış kısımdakiler gösterdim orayı da jiletle dediler jiletledim ama kalınlaşmadı fazla şimdi üst bacak yaptırırsam ordaki ince kıllarda kalınlaşır diye korkuom çünkü eger ince kıllara uygulanırsa o kıllar kalınlasıomuş.sizce ne yapayım.koltuk altıma düşünmüom oayı bi şekilde kendim halledym aslında bacagımın alt kısmına da gerekio ama o kadar param yok.
Canım ben özel bi hastanede yaptırıyorum, onlar bölgelere bakıyorlar ona göre fiyat veriyorlar. ben de tüm vücut için gidiyorum ve üst bacagımın sadece iç kısımları kalın,dış kısımları sarı tüyler, bir yıldır da sürekli jiletle alıyorum ama herhangi bir kalınlaşma olmadı dışardaki ince tüylerde, iki seans alex yaptılar, üçüncü seansta da nd-yag uygulayacaklar dış kısmına, eğer etki etmezse dış kısımları uygulamayı bırakacaklar ve fiyatı da ona göre düşürecekler. Sarı ince tüylü olup sonuç alanlar da çokmuş çünkü, bazı insanlarda deri üstünde kalan tüyler sarı olduğu halde kök kısmı koyu olabiliyomuş çünkü ya da tam tersi olanlar da varmış bu durumda da sonuç alınamıomuş deri üstündeki tüyler koyu olduğu halde. yani sen bi görüş bu söylediklerime dayanarak ona göre bi yol çizersiniz.