ya bir de şimdi ben acaba genital ve üst bacak mı yaptırsam yoksa sadece genital ve bikinimi eger üst bacak olursa fiyat baya artıo.ama üst bacak olursa da benim sadece iç kısmında var kıl dış kısmında yok dış kısımdakiler gösterdim orayı da jiletle dediler jiletledim ama kalınlaşmadı fazla şimdi üst bacak yaptırırsam ordaki ince kıllarda kalınlaşır diye korkuom çünkü eger ince kıllara uygulanırsa o kıllar kalınlasıomuş.sizce ne yapayım.koltuk altıma düşünmüom oayı bi şekilde kendim halledym aslında bacagımın alt kısmına da gerekio ama o kadar param yok.
Canım ben özel bi hastanede yaptırıyorum, onlar bölgelere bakıyorlar ona göre fiyat veriyorlar. ben de tüm vücut için gidiyorum ve üst bacagımın sadece iç kısımları kalın,dış kısımları sarı tüyler, bir yıldır da sürekli jiletle alıyorum ama herhangi bir kalınlaşma olmadı dışardaki ince tüylerde, iki seans alex yaptılar, üçüncü seansta da nd-yag uygulayacaklar dış kısmına, eğer etki etmezse dış kısımları uygulamayı bırakacaklar ve fiyatı da ona göre düşürecekler. Sarı ince tüylü olup sonuç alanlar da çokmuş çünkü, bazı insanlarda deri üstünde kalan tüyler sarı olduğu halde kök kısmı koyu olabiliyomuş çünkü ya da tam tersi olanlar da varmış bu durumda da sonuç alınamıomuş deri üstündeki tüyler koyu olduğu halde. yani sen bi görüş bu söylediklerime dayanarak ona göre bi yol çizersiniz.
ne zor bir karar ya insanlara müşteriyi para olarak görüyo kandırılmaktan korkoyorum bu işten de pek anladıgım yok aslında regl dönemim bitecek bu hafta arkadaşla beraber başlycaz ama öok utanıyoruz ya genital bölge için .Bir de bneim popo içinde de kıllar var onlara da yapıolar mı genital deCanım ben özel bi hastanede yaptırıyorum, onlar bölgelere bakıyorlar ona göre fiyat veriyorlar. ben de tüm vücut için gidiyorum ve üst bacagımın sadece iç kısımları kalın,dış kısımları sarı tüyler, bir yıldır da sürekli jiletle alıyorum ama herhangi bir kalınlaşma olmadı dışardaki ince tüylerde, iki seans alex yaptılar, üçüncü seansta da nd-yag uygulayacaklar dış kısmına, eğer etki etmezse dış kısımları uygulamayı bırakacaklar ve fiyatı da ona göre düşürecekler. Sarı ince tüylü olup sonuç alanlar da çokmuş çünkü, bazı insanlarda deri üstünde kalan tüyler sarı olduğu halde kök kısmı koyu olabiliyomuş çünkü ya da tam tersi olanlar da varmış bu durumda da sonuç alınamıomuş deri üstündeki tüyler koyu olduğu halde. yani sen bi görüş bu söylediklerime dayanarak ona göre bi yol çizersiniz.
alexandra denilen alet istanbul avrupa yakasındaym ben burda çogu kişi buraya gidiyo popüler bir yer poliklinikmiş sanırım ama orda ben genç genç kızlar gördm onlar yapıyorlar egitimleri nedir ki onların tamam poliklik olabilir ama bu işi bize yapacak kişiler 20-21 yasında kızlar
ne zor bir karar ya insanlara müşteriyi para olarak görüyo kandırılmaktan korkoyorum bu işten de pek anladıgım yok aslında regl dönemim bitecek bu hafta arkadaşla beraber başlycaz ama öok utanıyoruz ya genital bölge için .Bir de bneim popo içinde de kıllar var onlara da yapıolar mı genital de
Evet canım popo içlerini de tarıyorlar, genital bölgeye popoarası, genital ve bikini bölgesi dahil oluyo. Ben de başta çok utanmıştım ama bi kere soyunup uzandıktan sonra utanma falan kalmıyo insandaRahat olun onlar profesyonel insanlar sonuçta :):)
neden jelle kullanılanlara temkinli yaklaşmamız gerekiyo ki canım
bi zararı yoktur inş canım ben beş seanstır yaptırıyorum bi zararını görmedim
üşenmedim ilk sayfadan itibaren okudum sonra istanbul da bir yerin sitesini inceledim fiyat listesi yolladılar. tüm vücut tek seans 500 tl sizce de abartı değil mi tamam sonuçta sağlık iyi bir yere daha doğrusu lüks bir yere benziyor ama kararsız da kaldım bilemedim yani :85:
neden jelle kullanılanlara temkinli yaklaşmamız gerekiyo ki canım
bu söylediğinz yer nişantaşıda galiba. kredi kartı 750 nakit 500 dediler bana da ama tüm vücutta tüy çıkan her yer dahilmiş yüz hariç, kararsız kaldım. işe yarayacaksa değer bu parayı vermeye ama lazer de tam çözüm değil diyolar. sadece azaltıyomuş diyolar
Ben ankda özel bi hastaneye gidiyorum, tüm vücut genital+kol+bacalar+koltuk altı+ bıyık bölgeleri için seans ücretim ilk üç ay 600tl, hatta kredi kartına 6taksit yaptırdım. peşin de ödesen fiyat değişmiyor, ilk üç seanstan sonra da kıllarda belirgin bir azalma olacağı için fiyatı kıl yoğunluğuna göre düşüreceklerini söylediler. henüz 2. seansımı yeni yaptırdım, sonuç alma açısından umutluyum. yakınlarımda yaptıranlar oldular ve sonuçlardan çok memnunlar. Lazerden sonuç alamayanlar genelde ya hormonal bozukluk oluyor ya da lazer yaptırdım sanıp aslında IPL cihazla uygulama görüyorlar. Eğer hormonal bozukluğunuz yoksa denemenizi tavsiye ederim.
bu söylediğinz yer nişantaşıda galiba. kredi kartı 750 nakit 500 dediler bana da ama tüm vücutta tüy çıkan her yer dahilmiş yüz hariç, kararsız kaldım. işe yarayacaksa değer bu parayı vermeye ama lazer de tam çözüm değil diyolar. sadece azaltıyomuş diyolar
mrb canım seni burda da buldum :) senin yaptırdığın alex mi?
Mrb canımEvet alex ve nd-yag cihazları var, şimdilik sadece alex uyguluyorlar, ince tüylere etki etmezse de nd-yag denicekler onlara da. 3.seansta sanırım kollarımda ve bacaklaırmın dış kısımlarındaki ince sarı tüylerde etki az olursa nd-yag uygulamasına başlıcaklar.
arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
benm gittiğim kuaför birdahakine emla sürüp gelirsen hiç hissetmezsn demişti
sürebilirsin yani problem olmaz canımacısıda cok deil iğne batırıp çekiolar öyle
ben 1 seans gittim sonrada kaldı gidemedim ya ama seansı 60 tl idi bide bi jel sürüodu önce sonra lazeeri uyguluyodu acısı vardı ama dayanılmayacak kadar değil en azından ağdadan az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?