walla canm ben komple vucud basladım paket program kampanyaları vardı ılk gun dayanamam hepsıne dıye ıkıye bolduk ilk basladgmda bacak ve genıtal i yaptık yarında koltuk altı ve kollarımı yaptrcam...
benım alındıktan 4 gun sora cıkmaya basladı...guya cıkıp kendılıgınden dokucelecekmıs sora gıtcekmısım...
bakalım nolcak...
...
birde bence basladıgınzda paket olarak olarak olsun yanı bıtene kadar seans seans gec bıtıo ve pahalıya gelıyor..
benım gittigimde cıddı bı indirim vardı bacak genıtal k.altı 700 tl bıtene kadar..
walla canm ben komple vucud basladım paket program kampanyaları vardı ılk gun dayanamam hepsıne dıye ıkıye bolduk ilk basladgmda bacak ve genıtal i yaptık yarında koltuk altı ve kollarımı yaptrcam...
benım alındıktan 4 gun sora cıkmaya basladı...guya cıkıp kendılıgınden dokucelecekmıs sora gıtcekmısım...
bakalım nolcak...
...
birde bence basladıgınzda paket olarak olarak olsun yanı bıtene kadar seans seans gec bıtıo ve pahalıya gelıyor..
benım gittigimde cıddı bı indirim vardı bacak genıtal k.altı 700 tl bıtene kadar..
2 seans gittim bayağı bi gitti ama tam olarak kaç seans sonra biter öğrebebilirmiyim
merhaba bende kayserıdeyım ve gıtmek ıstıyorum suan 2 arkadasım farkı ıkı merkeze gıdyor ıkısıde cok memnun o yuzden bende arastırma safhasındayım.bırde kampanya yapıyorlardı son zamnalarda yapmamıslar kampanyayı beklesek ıyı olur dıye dusunuyorum eger kesın karar verırsen ozelden msj atarsan sevınırım
Ben çoookk uzun araştırmalar sonucu Ankara'da xxxxxxdiye bi poliinlite başladım lazer epilasyona. Polikinlikte hem alex hem de nd-yaq cihazları var. Oradai ilgiden ve profesyonellikten memnun kaldım. tüm bacak, genital bölge, koltuk altı, bıyık, ve tüm kol seansı 600tl ödedim. Bir on beş gün sonra da kontrol seansları oluyor, lazerin görmediği dökülmeyen tüyler için. ben ilk seansımı 1,5 ay önce yaptım. bugün 2.seansa gidecektim ama dün annem üşüttüğü için onu Özel Bilgi Hastanesine götürmüştüm. Orda da lazer birimi açılmış, fiyat için görüştüm aynı fiyatı veridler. Ama onlar ilk 3 seansta 600 lira sabit aldıktan sonra sonraki seanslarda kılların azalmasına baglı olarak fiyatı indireceklerini söylediler. Evimize daha yakın olduğu için 2. seans randevusunu aldım. Yarın seansım var :)
ben bu c.tesi gününe kızılayda bi güzellik merkezinden randevu aldım. bakalım ilk gidi$im olcak ,muayene yapcaklarmı$ ücretsiz. geli$meleri yazarım :)) umarım paramz bo$a gitmez de i$e yarar ,kısmetse yaza düğünüm var ayoll ...
mrb ben yeni üye oldum siteye .genital bölge ve bikini bölümünü düşünüyorum bir yere sordum 16 seans 600 tl sizce uygun mu.yardımcı olur musunuz ?Kararsızım.
mrb ben yeni üye oldum siteye .genital bölge ve bikini bölümünü düşünüyorum bir yere sordum 16 seans 600 tl sizce uygun mu.yardımcı olur musunuz ?Kararsızım.[/QUOT
Bence de fazla uygun bi fiyat vermişler, genital ve bikini bölgesinin seans fiyatı ortalama 100tl oluyor, 600 tl ile 6 seans falan gidebilirsin yani. Ha eğer alex kullanan merkeze gidersen 6 seansta büyük ihtimalle bitmiş olur zaten.
bence fazla uygun bu fiyat. hangi aleti kullanıyorlarmış? bir de güzellik merkezlerini tavsiye etmem,hastane en temizi.
mrb ben yeni üye oldum siteye .genital bölge ve bikini bölümünü düşünüyorum bir yere sordum 16 seans 600 tl sizce uygun mu.yardımcı olur musunuz ?Kararsızım.[/QUOT
Bence de fazla uygun bi fiyat vermişler, genital ve bikini bölgesinin seans fiyatı ortalama 100tl oluyor, 600 tl ile 6 seans falan gidebilirsin yani. Ha eğer alex kullanan merkeze gidersen 6 seansta büyük ihtimalle bitmiş olur zaten.
ya bir de şimdi ben acaba genital ve üst bacak mı yaptırsam yoksa sadece genital ve bikinimi eger üst bacak olursa fiyat baya artıo.ama üst bacak olursa da benim sadece iç kısmında var kıl dış kısmında yok dış kısımdakiler gösterdim orayı da jiletle dediler jiletledim ama kalınlaşmadı fazla şimdi üst bacak yaptırırsam ordaki ince kıllarda kalınlaşır diye korkuom çünkü eger ince kıllara uygulanırsa o kıllar kalınlasıomuş.sizce ne yapayım.koltuk altıma düşünmüom oayı bi şekilde kendim halledym aslında bacagımın alt kısmına da gerekio ama o kadar param yok.
ve ben bişey merak ediyorum..... bundan önce agdaya gidiyordum çamaşırı çıkartmadan yapıyodu.... lazer yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi acaba.....:44:
arkadaşlar duyumlarınız yokmu kimse bişey yazmamış bikaç kişi dışında... lazer epilasyonun genital bölgeye yapılanında kadınlık organlarına zararı varmı.? bu konuda kimse bişey duymadımı biyerden? arkadaşlar merakımı giderin nolur.. :84:
bi zararı yoktur inş canım ben beş seanstır yaptırıyorum bi zararını görmedim
ben de 2. seansıma gittim 2 gün önce. 70 tl veriyorum seannsına ve 1 seans ücret veriyorum 1 seans vermiyorum. bu şekilde. gittiğim yer bir hastahane ve oldukça memnunum. size tavsiyem jelle kullanılan makinelere temkinli yaklaşmanız. lazer epilasyonda tüyler incelip rengi açılmaz. benim daha önce gittiğim yerde 4 seans gittiğim halde sadece renkte bir açılma ve azıcık bi azalma oldu. şimdi oraya gittiğime pişmanım. hastanelerde uzman kontrolunde yapılan güzellik işlemleri en azından güvenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?