Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ilk seanstan sonraki 10 15 gün içinde çıkıp dökülüyor tüyler.. işte o dökülmeden sonra 2 ay oldu ama hala doğru düzgün çıkmadı. 2. seans için onların çıkmasını bekliyorum şuan.. Canım bende 8 seans için genital+ komple bacak+ koltuk altı+ göbek+ göğüs ucu toplam 1000tl..

Son düzenleme:
ben bu c.tesi gününe kızılayda bi güzellik merkezinden randevu aldım. bakalım ilk gidi$im olcak ,muayene yapcaklarmı$ ücretsiz. geli$meleri yazarım :)) umarım paramz bo$a gitmez de i$e yarar ,kısmetse yaza düğünüm var ayoll ...

benimde bi sorum olcak bu lazer epilasyon uygulaması bitti ve lazerin görmediği tek tük tüyler kaldı deniyor ya bunlara daha sonra jiletten farklı bi yöntem uygulanamazmı yani uygulanması lazerin yok ettiği diger tüyleri tekrar mı çıkartıyor

Aslında bu kadar ucuz olması biraz şaşırtırcı canım ben alexandrite cihazla 1400 tl bacak fiyatı aldım gittiğim yer çok profesyönel bir yer!
Cihazın ıpl'mi acaba ?

bir arkadaşım gidiyordu . öğrenip size bilgi veririm

forumda merkez ismi vermek yasak arkadaşım.belki bilmiyorsundur diye söylemek istedim,herhangi bir sıkıntı yaşamaman için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kızlar iyice araştırmadan başlamayın derim ben. Ülkemizde yasalar gereği lazer epilasyonlar sadece polikinliklerde ve hastanelerde yapılabiliyo, yani güzellik merkezlerinde kullandıkları cihazlar gerçek lazer değil malesef. Üstelik tüm vücut bitene kadar vs gibi paket programlarla kampanya yapanlara da kulak asmayın. Ben tüm vücut için seans ücreti olarak 600 lira veriyorum. 1000 lirayla tüm vücut 8 seans ya da bitene kadar yapmaları mümkün mü sizce? O paket kampanyaları kullananlar genelde IPL cihazlarla epilasyon yapıyorlar ve biraz araştırırsanız IPL cihazların gerçek lazer olmadığını görürsünüz. Paranız çöpe gitmesin..

mrb ben yeni üye oldum siteye .genital bölge ve bikini bölümünü düşünüyorum bir yere sordum 16 seans 600 tl sizce uygun mu.yardımcı olur musunuz ?Kararsızım.

mrb ben yeni üye oldum siteye .genital bölge ve bikini bölümünü düşünüyorum bir yere sordum 16 seans 600 tl sizce uygun mu.yardımcı olur musunuz ?Kararsızım.

bence fazla uygun bu fiyat. hangi aleti kullanıyorlarmış? bir de güzellik merkezlerini tavsiye etmem,hastane en temizi.

bence fazla uygun bu fiyat. hangi aleti kullanıyorlarmış? bir de güzellik merkezlerini tavsiye etmem,hastane en temizi.

alexandra denilen alet istanbul avrupa yakasındaym ben burda çogu kişi buraya gidiyo popüler bir yer poliklinikmiş sanırım ama orda ben genç genç kızlar gördm onlar yapıyorlar egitimleri nedir ki onların tamam poliklik olabilir ama bu işi bize yapacak kişiler 20-21 yasında kızlar

ve ben bişey merak ediyorum..... bundan önce agdaya gidiyordum çamaşırı çıkartmadan yapıyodu.... lazer yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi acaba..... :44:

ben de öyle umarak gittim ama lazerde çamaşırı çıkarttırıyorlar canım hem de bacağını bayaa bi açıyorsun yapan kişi rahat hareket etsin diye

bi zararı yoktur inş canım ben beş seanstır yaptırıyorum bi zararını görmedim

neden jelle kullanılanlara temkinli yaklaşmamız gerekiyo ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…