Ben bir yer ile görüşeceğim yarın sadece genital için seans başı 60 TL olduğunu söylediler. Alexandrite ve Buz lazer kullanıyorlarmıç sadece klinik sahibi doktor da bilinen biri olduğundan güven verdi. Yine de ilk olacağından tedirginim ve çekiniyorum. O kalan tüyleri nasıl alıyorsun peki?8 seanslik paket almistim. Koltuk altim popo arasi gobek cizgisi 6 seansta tamamen bitti. 7 ve 8.nci seansta tum bacakta 15 tane tuy falan kaldi. Cok azicikta genital altinda kaldi.
Kalanlar icin bundan sonra jilet hep. Yaz basi 1 seans sadece genital yaptirmayi dusunuyorum. Seneden seneye yani. Lazer markasi ve modeline cok dikkat edin kandirilmayin. Genital seans basi 100 tl.Ben bir yer ile görüşeceğim yarın sadece genital için seans başı 60 TL olduğunu söylediler. Alexandrite ve Buz lazer kullanıyorlarmıç sadece klinik sahibi doktor da bilinen biri olduğundan güven verdi. Yine de ilk olacağından tedirginim ve çekiniyorum. O kalan tüyleri nasıl alıyorsun peki?
bisey sorucam nasil oluyo islem bn cok utangacimda doktora bile zor giderim siz hic cekindinizmi islem olurken8 seanslik paket almistim. Koltuk altim popo arasi gobek cizgisi 6 seansta tamamen bitti. 7 ve 8.nci seansta tum bacakta 15 tane tuy falan kaldi. Cok azicikta genital altinda kaldi.
Cekindim tabi cekinmezmiyim. En son dogumda gormuslerdi 22 yil yil oldu. Ilk seanslarda orasi burasini elimle kapata kapata yaptirdim sonra alistim. Hep ayni estetisyene yaptirin. Sonra cekinme biraz gidiyor.bisey sorucam nasil oluyo islem bn cok utangacimda doktora bile zor giderim siz hic cekindinizmi islem olurken
Söylediklerine göre son teknolojiymiş o kadar da emin konuşuyorlar ki kontrol seans bile yok. Bu ay kampanyada normalde fiyat 60 TL değil. 80-100 arasıKalanlar icin bundan sonra jilet hep. Yaz basi 1 seans sadece genital yaptirmayi dusunuyorum. Seneden seneye yani. Lazer markasi ve modeline cok dikkat edin kandirilmayin. Genital seans basi 100 tl.
Paket seanslarda kontrol seansi olmuyor diye biliyorum. Siz yinede yaptirmadan once marka ve modelini ogrenin burada paylasin.Söylediklerine göre son teknolojiymiş o kadar da emin konuşuyorlar ki kontrol seans bile yok. Bu ay kampanyada normalde fiyat 60 TL değil. 80-100 arası
cok sagolasin cevabin icin hem beyazlatma hem epilasyon cok iyi olucak aslinda cesaretimi toplasamCekindim tabi cekinmezmiyim. En son dogumda gormuslerdi 22 yil yil oldu. Ilk seanslarda orasi burasini elimle kapata kapata yaptirdim sonra alistim. Hep ayni estetisyene yaptirin. Sonra cekinme biraz gidiyor.
Son bir sorum var lazerden sonra beyazladı mı genital bölgeniz?Paket seanslarda kontrol seansi olmuyor diye biliyorum. Siz yinede yaptirmadan once marka ve modelini ogrenin burada paylasin.
Rica ederim.Lazer epilasyon bir miktarda olsa rengini aciyor.cok sagolasin cevabin icin hem beyazlatma hem epilasyon cok iyi olucak aslinda cesaretimi toplasam
Cok az aciliyor rengicok sagolasin cevabin icin hem beyazlatma hem epilasyon cok iyi olucak aslinda cesaretimi toplasam
en cokta ondan istiyorum lazeri renk acilmasindan dolayi cok beyaz tenliyim o yuzden kararma cok rahatsiz ediyo bniRica ederim.Lazer epilasyon bir miktarda olsa rengini aciyor.
Evet beyaz tenlilerde daha cok sırıtır. Bariz bir beyazlama olmuyor ama azicikta olsa aciliyor rengi.en cokta ondan istiyorum lazeri renk acilmasindan dolayi cok beyaz tenliyim o yuzden kararma cok rahatsiz ediyo bni
ayy evet ya cok siritiyor gebelikten sonra daha da cogaldiEvet beyaz tenlilerde daha cok sırıtır. Bariz bir beyazlama olmuyor ama azicikta olsa aciliyor rengi.
Agda ve sir de karartiyor gebeliktede koyulasiyor.ayy evet ya cok siritiyor gebelikten sonra daha da cogaldi
Arkadaşlar istanbul avrupa yakası bakırköy İncirli bahcelievler tarafında seanslar bitmiş yüzde 80 .90 memnunum dediginiz yer varmı acil yardım istiyorum yeni üye oldugum için özel mesaj atamıyorum
Kesinlikle herkese tavsiye ederim, ağda, epilasyon aleti veya tüy dökücüler vs (jiletten bahsetmiyorum bile) sadece gecici ve genellikle sivilce, batık, kaşıntı gibi hüsranla sonuçlanan yöntemler. Lazerde risk alıyor olsak bile iyi ve güvenilir bir yerde yapıldıgında uzun vadede ağdaya ve tüy dökücülere verdiginiz paradan daha az para veriyor olacaksınız.
Ben peşin fiyatı 130 TL olarak dermatologa yaptirdim, su an 5. seansım olacak her seanstan 15 gün sonra ücretsiz kontrol seansına gittim. Su an tamamen bitti diyebilirim, sanırım 6. seansa gerek kalmadan bu dertten sonsuza dek kurtulmuş olacagım. Bu nedenle tavsiyem lazeri cok pahalı bulsakta ufak tefek fedakarlıklar yaparak herkesin iyi bir yerde lazer yaptırması (ne bileyim her ay bir ruj iki far az bile alsak paranın bir kısmını cıkarmıs oluruz:))
Candela modelin adıPaket seanslarda kontrol seansi olmuyor diye biliyorum. Siz yinede yaptirmadan once marka ve modelini ogrenin burada paylasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?