13 14 ile basliyor zaten. Genital esmerse fazla yukseltemezler
Nd yag acisina dayanamazsiniz. Alexandrite ile yaptirin.Genital bolge genelde esmer olur. Ust kisminda yuksek calisirlar. Altta ayari dusururler.merhaba, benim genital bölge esmer gittiğim bir merkez alexandrite kullanacağız dedi ama bilemedim ? ndyag daha uygun gibi okudum internette ama, benim gibi olanlar hangi cihaz kullanılıyor sizde ?
Nd yag acisina dayanamazsiniz. Alexandrite ile yaptirin.Genital bolge genelde esmer olur. Ust kisminda yuksek calisirlar. Altta ayari dusururler.
Doktor olan duzgun bir yere gidin. Estetisyen tecrubeliyse hic bir sey olmaz. Onlar biliyorlar kac ile calisilacagini.teşekkür ederim hızlı cevabınız için. normalde esmerim orası daha esmer olduğundan yanık olurmu diye korku içindeyim. artık bi deneme atışı başlayım ilk anda diye düşünüyorum da. ya yanık olursa diye çok korkuyorum
Nd yag acisina dayanamazsiniz.merhaba, benim genital bölge esmer gittiğim bir merkez alexandrite kullanacağız dedi ama bilemedim ? ndyag daha uygun gibi okudum internette ama, benim gibi olanlar hangi cihaz kullanılıyor sizde ?
Uyuşturucu kremin adi nedir? Emla mi? Emla icin faydasi olmuyor diyorlarKızlar genital ilk seansıma gittim 13 ile başladılar giderek artacakmış az gibi geldi bana.. tabi bu cesareti uyuşturucu kremden alıyorum :)
Genital genelinde esmerdir. Yanik riskine karsi onlem alirlar ona gore joule ayarlarlar.Ben de özel bölge icin lazer düsünüyorum ama oradaki ten rengim cok siyah ve lazer esmer tenler icin risk diye biliyorum. Bu kadar esmer olup da lazerle tüylerinden kurtulan var mı?
Allah Allah. Hep esmerlerin teni daha dayanıklı diye bilince bi de mesela beyaz daha kolay yanar gibi geliyor ondan sordum. Teşekkür ederimHayir esmer tenliler daha risklidir. Denizden sonra bronzlastiginizda bile estetisyenler joule dusuruyorlar yanik riskine karsi.
Rica ederim. Beyaz tende siyah tuyu lazer cok iyi gorur. Joule de rahat yukseltilir yanik riski azdir. Esmerler bu konuda sanssiz. Mesela genital ustu farklidir alti farklidir daha koyudur. Orada joule dusururler yanik olusmasin diyeAllah Allah. Hep esmerlerin teni daha dayanıklı diye bilince bi de mesela beyaz daha kolay yanar gibi geliyor ondan sordum. Teşekkür ederim
Avcılar isterseniz önere bilirim.Arkadaşlar istanbul avrupa yakası bakırköy İncirli bahcelievler tarafında seanslar bitmiş yüzde 80 .90 memnunum dediginiz yer varmı acil yardım istiyorum yeni üye oldugum için özel mesaj atamıyorum
Diode hakkında merak ettiğiniz nedir.Diot lazer hakkında bilgisi olan var mi ?
Normal değil Alex'in 5-6 seansta bitmeye yakın olması gerekli.Merhabalar 5.lazer seansına kadar seanstan sonra dökülen ve %70 i bir sonraki seansa kadar çıkmayan kıllar 5.ve 6. Seanstan sonra resmen fışkırdılar kafayı yemek üzereyim. Bu normal mi acaba? 5.seanstan sonra seans aralarını 1.5 ay a çıkardık. Makine nd-yağ alex karışımı bişey bana alex ile yapıyorlar. 6.seans şimdiye kadar ki en yüksek dozla(ilk 18 'le başlandı en son 21 'le yapıldı) yapılmasına rağmen en çok şimdi çıktılar aklım almıyor. Çıkanlar ilk zamanlara göre çok daha ince fakat bir azalma yok normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?