Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

13 14 ile basliyor zaten. Genital esmerse fazla yukseltemezler

merhaba, benim genital bölge esmer gittiğim bir merkez alexandrite kullanacağız dedi ama bilemedim ? ndyag daha uygun gibi okudum internette ama, benim gibi olanlar hangi cihaz kullanılıyor sizde ?

merhaba, benim genital bölge esmer gittiğim bir merkez alexandrite kullanacağız dedi ama bilemedim ? ndyag daha uygun gibi okudum internette ama, benim gibi olanlar hangi cihaz kullanılıyor sizde ?
Nd yag acisina dayanamazsiniz. Alexandrite ile yaptirin.Genital bolge genelde esmer olur. Ust kisminda yuksek calisirlar. Altta ayari dusururler.

Nd yag acisina dayanamazsiniz. Alexandrite ile yaptirin.Genital bolge genelde esmer olur. Ust kisminda yuksek calisirlar. Altta ayari dusururler.

teşekkür ederim hızlı cevabınız için. normalde esmerim orası daha esmer olduğundan yanık olurmu diye korku içindeyim. artık bi deneme atışı başlayım ilk anda diye düşünüyorum da. ya yanık olursa diye çok korkuyorum

Doktor olan duzgun bir yere gidin. Estetisyen tecrubeliyse hic bir sey olmaz. Onlar biliyorlar kac ile calisilacagini.

Diot lazer hakkında bilgisi olan var mi ?

gittiğim yer bir krem önerdi eczaneye gittim eczacı kadın jetex diye krem çıktığını daha etkili olduğunu ve genital için bir yan etkisinin olmadığını söyledi. Ben 32 yaşındayım ve hep jiletle aldım düşünün yarısını sürdüm böyle yedirmeden sürdüm bolca çöp poşetiylede hava almayacak şekide kapattım üstüne iç çamaşırı ama hava almayacak. 1 saat sonra genital ilk seansımı yaptırdım sıfır acı. Ki benım kıl kökümden 3 tane çıkıyor okadar sık yani. Ama dün 3 de 1 ini sürdüm biraz acıdı ama dayanılmayacak gibideğildi. siz yarısını sürün. birde reçetesini okuyun genital bölgeden bahsediyor hani sanki orasını için geliştirilmiş gibi fiyatı 67 tl gibi birşeydi.

Ben de özel bölge icin lazer düsünüyorum ama oradaki ten rengim cok siyah ve lazer esmer tenler icin risk diye biliyorum. Bu kadar esmer olup da lazerle tüylerinden kurtulan var mı?

Ben de özel bölge icin lazer düsünüyorum ama oradaki ten rengim cok siyah ve lazer esmer tenler icin risk diye biliyorum. Bu kadar esmer olup da lazerle tüylerinden kurtulan var mı?
Genital genelinde esmerdir. Yanik riskine karsi onlem alirlar ona gore joule ayarlarlar.

Hayir esmer tenliler daha risklidir. Denizden sonra bronzlastiginizda bile estetisyenler joule dusuruyorlar yanik riskine karsi.

Hayir esmer tenliler daha risklidir. Denizden sonra bronzlastiginizda bile estetisyenler joule dusuruyorlar yanik riskine karsi.
Allah Allah. Hep esmerlerin teni daha dayanıklı diye bilince bi de mesela beyaz daha kolay yanar gibi geliyor ondan sordum. Teşekkür ederim

Allah Allah. Hep esmerlerin teni daha dayanıklı diye bilince bi de mesela beyaz daha kolay yanar gibi geliyor ondan sordum. Teşekkür ederim
Rica ederim. Beyaz tende siyah tuyu lazer cok iyi gorur. Joule de rahat yukseltilir yanik riski azdir. Esmerler bu konuda sanssiz. Mesela genital ustu farklidir alti farklidir daha koyudur. Orada joule dusururler yanik olusmasin diye

Arkadaşlar istanbul avrupa yakası bakırköy İncirli bahcelievler tarafında seanslar bitmiş yüzde 80 .90 memnunum dediginiz yer varmı acil yardım istiyorum yeni üye oldugum için özel mesaj atamıyorum

Arkadaşlar istanbul avrupa yakası bakırköy İncirli bahcelievler tarafında seanslar bitmiş yüzde 80 .90 memnunum dediginiz yer varmı acil yardım istiyorum yeni üye oldugum için özel mesaj atamıyorum
Avcılar isterseniz önere bilirim.

Normal değil Alex'in 5-6 seansta bitmeye yakın olması gerekli.

Ben de lazer yaptırmak istiyorum iğneli epilasyona dayanamam diye. Diğer yerlerimi iğneli yaptırıyorum ama genital ve bacak için lazer düşünüyorum. Tüylerim çok kalım ve siyahlar. Tenim çok esmer değil ama genital biraz esmer bilirsiniz. Bekarım ve testosteronum yüksek birazcık. Ne dersiniz bayanlar yaptırıp rahatlamak istiyorum yönlendirirseniz sevinirim. Bazıları hiç yaptırma işe yaramıyor derken kimileri tertemiz geziyor. Kocaeli içi yazarsanız sevinirim.

Gideceğiniz yer olarak bir yer öneremem fakat girdiğiniz cihazın FDA onaylı bir cihaz olmasına en azından işlem yapılacak makinenin ismini internete araştırdığınızda bir karşılığı olup olmadığına bakmanızı tavsiye edebilirim. Esmer ten için diode cihaz daha avantajlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…