14 joule ile yanik olusmasinada sastim. Bana 6.nci seansta 16 joule uygulandi. Genitalin rengi koyu olmasina ragmen bisi olmadi.
Joule yazmiyor maalesef burada bolge tarih ve seans sayisi yaziyor.Eki Görüntüle 2077928
bana kaçla atış yapmışlar çizelgeden bakıyorum da anlayamıyorumilk satır özel bölge
Joule yazmiyor maalesef burada bolge tarih ve seans sayisi yaziyor.
kızlar hep 14 joule 16 joule falan diyolar ya ben kendi çizelgeme bakıyorum apayrı rakamlar görüyormJoule yazmiyor maalesef burada bolge tarih ve seans sayisi yaziyor.
Canim benim sadece tarih yapilan bolge uygulanan lazer ve kacinci seans oldugu yaziyor bu kagittaEki Görüntüle 2077957 yok canm tarih en başta yazıo .çizelgemin tamamı bu
Oraya uygulanan joule ve ne kadar atis yapildigininda yazmasi lazimkızlar hep 14 joule 16 joule falan diyolar ya ben kendi çizelgeme bakıyorum apayrı rakamlar görüyorm
anladm canm sorarm bakalmOraya uygulanan joule ve ne kadar atis yapildigininda yazmasi lazim
Buzlazerin o kadar faydasini goremezsiniz ozel bolgede.Kızlar ben esmer tenliyim özel bölgemde de kararma var. Genital bölgeye buz lazer mi daha etkili olur yoksa alexandriate mi?
Cevap verilmediği tekrar soruyorum
Alexandrite daha mı iyi yaniBuzlazerin o kadar faydasini goremezsiniz ozel bolgede.
Ama benimkisi ciddi anlamda koyu ve netten bakındım alexandrite beyaz ten ve koyu kalın siyah tüylerde daha etkili olduğu yazılıyor bilemedim.Evet buzlazer o kadar etkili. Boynundan yukarisina buzlazer. Boynundan asagi alexandritr. Genital nerdeyse hepimizin esmer. Ona gore akim uygularlar. Ben alexandrite ile vucut bolgesindeki tuylerimden %90 kurtuldum.
Benimde ustu acik renk alti cok koyu.Ama benimkisi ciddi anlamda koyu ve netten bakındım alexandrite beyaz ten ve koyu kalın siyah tüylerde daha etkili olduğu yazılıyor bilemedim.
Ne zaman yaptırdın lazeri? Alexandrite mi yaptın?Benimde ustu acik renk alti cok koyu.
Gecen sene ekim basinda baslamistim.Ne zaman yaptırdın lazeri? Alexandrite mi yaptın?
Hiç çıkmadı mı ondan sonra?Gecen sene ekim basinda baslamistim.
8 seanslik paket almistim. Koltuk altim popo arasi gobek cizgisi 6 seansta tamamen bitti. 7 ve 8.nci seansta tum bacakta 15 tane tuy falan kaldi. Cok azicikta genital altinda kaldi.Hiç çıkmadı mı ondan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?