Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kızlar genital bölgeye buz lazer etkili midir? Esmer tenliyim ve özel bölgem daha da esmer.

Kızlar ben esmer tenliyim özel bölgemde de kararma var. Genital bölgeye buz lazer mi daha etkili olur yoksa alexandriate mi?

Ben şunu anladim. Ozel hastanede yaptırıp deli gibi para vermeye gerek yok. Ozel hastanede de yaptirsan yapan güzellik uzmani doktor eline cihazi alip yapmiyor... disarida gayet elit guzellik salonlari var. Ben konyada fiyati cok uygun ve nezih bir mekanda yaptirdim.

Kızlar ben esmer tenliyim özel bölgemde de kararma var. Genital bölgeye buz lazer mi daha etkili olur yoksa alexandriate mi?

Cevap verilmediği tekrar soruyorum

Evet buzlazer o kadar etkili. Boynundan yukarisina buzlazer. Boynundan asagi alexandritr. Genital nerdeyse hepimizin esmer. Ona gore akim uygularlar. Ben alexandrite ile vucut bolgesindeki tuylerimden %90 kurtuldum.

Evet buzlazer o kadar etkili. Boynundan yukarisina buzlazer. Boynundan asagi alexandritr. Genital nerdeyse hepimizin esmer. Ona gore akim uygularlar. Ben alexandrite ile vucut bolgesindeki tuylerimden %90 kurtuldum.
Ama benimkisi ciddi anlamda koyu ve netten bakındım alexandrite beyaz ten ve koyu kalın siyah tüylerde daha etkili olduğu yazılıyor bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…