• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

bende alsancakta bir klinkte yaptırmaya başlamıştım gecen yaz genital bölge ve koltuk altı 150 liraydı.Bir seans bir kontrol seklindeydi 1,5 ayda bir fln ücret ödeniyordu.ilk seanstan itibaren etkisini gördüm ben ilerleyen seanslarda neredeyse yok denecek kadar azdı bnce kesinlikle yaptırmalı bir kadın çk büyük rahatlık
Merhaba alsancakta lazer nerede yaptırdınız acaba ?

Ya bi şey sorcam genital bölge+makat için lazer yaptırcam da ilk defa gidiyorum gitmeden 2-3 gün önce tüy dökücü krem kullanıp onları kısaltmış bi şekilde gitsem sivilcelenme falan olur mu sizce nasıl yapmalıyım

Ben senelerdir lazere gidiyorum en son bi kac gun once gittim yeni bi karar almışlar genitalin ic kismina lazer yapmiyorlar sadece cerceveye yapıyorlar bikini bolgesi ve bas kismina yani. Yapmama nedenleri ise genital bolgenin enfeksiyon kapma riskiymis o yuzden sizlerde bi sorun derim. Ben yillarca yaptirdim eee o zaman kapsaydim nolacakti yani ne kadar sacma ya saglikla oynuyolar resmen

Ben senelerdir lazere gidiyorum en son bi kac gun once gittim yeni bi karar almışlar genitalin ic kismina lazer yapmiyorlar sadece cerceveye yapıyorlar bikini bolgesi ve bas kismina yani. Yapmama nedenleri ise genital bolgenin enfeksiyon kapma riskiymis o yuzden sizlerde bi sorun derim. Ben yillarca yaptirdim eee o zaman kapsaydim nolacakti yani ne kadar sacma ya saglikla oynuyolar resmen
Canım senelerdir gidiyorsun peki bitmedi mi yani :KK42:

Canım senelerdir gidiyorsun peki bitmedi mi yani :KK42:
Tabi o eski goruntusunden kurtuldum var olan killar yumusadi eskisi gibi cikmiyor ama tuy seklinde kaldi girimsi renkte tuyler var uzadikca makasla kisaltiyorum onun disinda eskisi gibi sert sert cikmiyor siyah durmuyor.

Merhaba ben genitale alexandrite lazere basladim ama acidan cok korkuyorum. Emla kullanmayi onermiyolar ise yaramiyo diyolar benim durumumda olup lokal anestezi kremi kullanan var mi? Varsa lutfen yardimci olur musunuz:(

bende bu konuyu baya araştırdım...bi çok doktorla görüştüm hepsi hiç bi zararı yok dedi. sadece yazın yapılan lazerlerde dikkatli olunması gerekiyor. lazer yapılan bölgeyi korumak gerek güneş ışıgı leke yapıyo.. ((((çevremde genital bölgeye lazer yaptıran tanıdıklarım var hepsi çok memnun.... )))) :KK34:
Ben de çok sordum canım hiçbi zararı yok dedi doktorlar yaptıdım çok da rahat ettim

Merhaba ben genitale alexandrite lazere basladim ama acidan cok korkuyorum. Emla kullanmayi onermiyolar ise yaramiyo diyolar benim durumumda olup lokal anestezi kremi kullanan var mi? Varsa lutfen yardimci olur musunuz:KK43:
bugun 4 seansm genıtalı yaptım.zaten ilk başta düşük dozda yapıyorlar acı oluyor ama dayanılıyor.bugun bana oncekıne göre yuksek dozda yaptırdı acıdı ama daynmak zorundaydm zaten genıtal cabuk bıtıyor hemencıcık yapıyorlar.emla felanda hıc kulllanmdm.eplsyn bıttıkten sonra hala yanma vardı bıle :D kendımı tuttum dayancam az kaldı dıye.alt kısımlara gıdınce dahada dusurdu oralar daha hassas dye.korkmanı gerektırcek durum yok seans arttıkca dayanma gucunde artıyor

Merhaba bi sorum olucaktı.. genital 6 seans lazer epilasyona gittim. bütün seans ve kontrollerimi tamamladım.. nerdeyse hiç kalmadı tüy ama ince sarı sarı tüyler çıkıyo aralarda. onları neyle almam lazım şimdi?

Genital bölge kadınların en çok lazer epilasyon uygulaması istediği bölgelerdendir. Bu bölgeye olan yoğun talebin nedenleri arasında kişisel ve toplumsal etkenler, batıkların sık gözlenmesi, ağda uygulamasının ağrılı, uygulaması zor bir yöntem olması sayılabilir.

Genital bölgede kıl yapısı genellikle kalın ve yoğundur. Bazı kişilerde kıl yapısının özelliği nedeniyle bu bölgede kıl dönmesi sık gözlenir. Bu durum sonuçta enfeksiyon, apseleşmeye yol açabilir. Hatta bazen cerrahi olarak apselerin boşaltılması bile gerekebilir. Böyle problemi olan kişilerde lazer epilasyon çok iyi bir seçenektir. Kıllar ortadan kalktığı için bu problem de ortadan kalkacaktır. Ayrıca genital bölgede kılsızlık, birçok kişinin özel tercihidir.

Bazı Kadınlar bikiniden çıkan kıllardan estetik açıdan rahatsız olmaktadır. Lazer epilasyon bu nedenle de tercih sebebi olabilmektedir.

Genital bölge lazer epilasyona kıl yapısı ve yerleşimi sebebi ile çok iyi yanıt veren bir bölgedir. Ortalama 6 seans genellikle iyi sonuçlar için yeterlidir.

İşlem öncesi doktor sizi muayene etmelidir. Kıl yapınızı ve cilt tipinizi değerlendirmeli, size uygun olan lazer hangisi ise onunla işlem başlatılmalıdır.

Bu bilgilerden sonra Merkez ismi vermeden tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Bu kategoride ki paylaşımlar merkez tanıtımı şeklinde değil lazer tecrübelerinizin ve süreçlerin paylaşımı içindir. Amaç paylaşımdır X veya Y isimli merkezin reklamı değil tecrübelerinizin paylaşım alanıdır.

Arkadaslar size epilasyonla ilgili hic bilmediginiz biseyler aciklamaliyim. Cok ucuza epilasyon yaptiran yerlere gidip defalarca giden ve sonuc alamayanlar vardir mutlaka. Ama pahali epilasyonlarda kesin sonuc hep oluyo. Ben mesela epilasyonu cok pahaliya yaptirdim ama butun vucudum kaymak gibi bikini bolgesi de dahil tam anlamiyla kesin sonuc.

Bunun sebebini acikliycam. Daha once guzellik salonu acmaya niyetlendim o makinelerden ucuz olanlarinin lazer vurusu o kadar gucsuz ki ama cok kaliteli kesin sonuc veren makineler cok pahali. O kadar pahali ki Porche Cayanne marka arabayla ayni fiyataydi makinenin en kalitelisi yuh dersiniz yani o kadar pahali.

E madem bi epilasyon makinesine bir isveren bu kadar para veriyosa e heralde seansina 20 lira da almayacak biraz mantikli olalim lutfen. Herseyin ucuzuna kacmak ucuz ve kalitesiz sonuc almaya yol acar. Biraz paraya kiyip kesin sonuc veren bi yerde yaptirmak lazim.

Televizyondaki unluler nasil gicir gicir parliyolar cunku onlar epilasyonun seansi 50 lira olan yer aramiyolar. Gidip adam gibi makinesi olan yerde yaptiriyolar. Ayrica o makinelerde vurus sayisi bellidir kartusu var makinenin mesela her 20 bin vurusta kartus degistirilir. Yani ucuza yapsa mekan kazanamaz. Gidin adam gibi bi yerde yaptirin adam gibi sonuc ancak o zaman alirsiniz.

Merhaba arkadaşlar :) Sitedeki tüm yazıları okumaya çalıştım ama iyice kafam karıştı.Aranızda memlun kalan arkadaşlar gittikleri yerleri bana yazabilir mi lütfennnn? Çok seçenek var ve böyle önemli bir olayda hata yapmak istemiyorum

bende tüm vucut epilasyona gidiyorum genital bölge de artk aciya dayanamiyorm bu yuzden bazi bolgelerde dokulme oldu ama ic tarafa dogru dokulme olmuyo cunku aciya dayanamayip birakmasini soyluyorum :(

Ben bacak kol koltuk alti ve genital bolgesi 8 seansa 1300 tl vermek için özel biyerle anlaştım.
Ozel biyere gitmeye basladim ilk seans gayet iyiydi
Sen hic bisey yapma killar kendi kendine dokulecek dedi simdi bakiyorum benim kil kõküm bu kadar kalin degildi bana 15 gun sonra gel kılın köküne bakıp ona gore bi sonraki seans icin randevu vereceklerini soylesiler
Acaba kıl kökünün kalınlaşması normalmi?

Merhaba arkadaşlar ben lazere başladım alex. 2. Seansım ve bikini bölgemde tüyler dökülüyor fakat alt iç kısım ve biraz dışlarda dökülme olmadı daha 1 2 tane belki döküldü sebebi nedir acaba. O bölge koyu renk ondan mı? Ne yapmam gerekli bilgisi olan? Normalde kaçıncı seansta dökülmesi gerekiyor

Merhaba arkadaşlar ben lazere başladım alex. 2. Seansım ve bikini bölgemde tüyler dökülüyor fakat alt iç kısım ve biraz dışlarda dökülme olmadı daha 1 2 tane belki döküldü sebebi nedir acaba. O bölge koyu renk ondan mı? Ne yapmam gerekli bilgisi olan? Normalde kaçıncı seansta dökülmesi gerekiyor

Fazla acele etmemek lazım... Ayrıca gittiğiniz kliniğe bunu sormanız iyi olabilir.

Back