Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Merhaba benim merak ettiğim mesela ilk seansı olduk 2.seans bir ay sonra diyelim. Bu sürede elbetteki tüyler çıkacak bunları alabiliyo muyuz yani 1 ay öyle gezmek istemem
canım benim gittigim yerde üc hafta sonraya kontrol veriyorlardı bunda para ödemiyorsun çıkan yerleri yada makinananın görmediklerini alıyorlar.benim hiç öyle bi sorunum olmadı rahatsız etcek kdr cıkmadı bile farkı görürsün ztn ilk seansta güzel bir yere gidersen

Ç
Çok teşekkür ederim cevap için

Daha önce belki sorulmuştur ama bekarların genital bölge yaptırmasında bir sakınca var mıdır ablalarım?

Ben de en sonunda lazere başladım. Koltukaltı + bikini + genital bölge. Cihazım alexmiş. Dayanılmayacak bir acısı yok ama genital çok acıyor benim bir de lazeri yaptırdığım günün akşamında büyük sivilce gibi bir şey çıktığını fark ettim. Eskiden yoktu. Normal mi bu

Ya arkadaslar bende 2 sene once sezeryanla dogum yaptim ve simdi bende genital bolge ve koltuk alti icin baslayacagim lazer epilasyona bu hafta. Merak ettigim sezeryan yerine bisey olurmu cok acirmi o aklima takildi birde benim tuy koklerim kalin kesin sonuc alirmiyim acaba 8 seans olcak benim anlasmam o sekilde birde hangi makina iyi demistiniz arayip ogrencem cunku cok oldu ama sorularim ilk olacagi icin insan merak ediyor:)

Cokmu aciyor genital yaa bende ilk defa baslicam korkuyorum birde 2 sene once sezeryanla dogum yaptim o kisim acirmi onu merak ediyorum

Cokmu aciyor genital yaa bende ilk defa baslicam korkuyorum birde 2 sene once sezeryanla dogum yaptim o kisim acirmi onu merak ediyorum
Sezeryanla ilgili bir şey diyemeyeceğim, doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olur. Ve evet genital acıyor özellikle çok afedersiniz popo kısmı çok acıdı 1-2 atışında. Ama anlık bir acı sonra hiçbir şey hissetmiyorsunuz. O yüzden acısından dolayı korkmayın :)

Popo kismini nasil yapiyorlar ki yaaa:)

Merhaba nekadar ödediniz acaba. Paket mi yoksa seans başı ücret mi. Bende düşünüyorum su ara ama fiyat ortalama sını bir öğrenmem gerek. Yakın zamanda bikini bölgesinde cerrahi müdahale gördüm dikişim iyilesince gitmeyi düşünüyorum

Hastanede yaptıran var mı kızlar daha mı sağlıklı olur gibime geliyor sizce

ben üflemeli makina ile lazer epilasyona gidiyorum kızlar. tahmını 2. sean dan itibaren sonuc almaya basladım. beyaz tenli biri oldugum ıcın kılları makina rahatlıkla görebiliyor ve aldıgım paket tum bolgelerde 16 seans vaadediyor. normal sartlarda hormonel bı sorun yoksa zaten tahmını 10 seans ta bıtıyor , ben garantili olsun dıye 16 seanslık paketı aldım ve cok memnunum. suan 8. seans dayım ve bacak, kol , kol atlı, gobek, popo, bel cukuru ( popo ve bel cukuru zaten cok azdı ancak yıne de eklettım) bolgelerımde okadar az cıkıyor bi yaza girerken bi de kısa girerken epilasyona gidiyorum onun dısında dokunmuyorum. genital bolge ıcın %100 verim alamadım cunku bu makinalar sarı tüyleri maalesef görmüyor ve benım pigmentler sagolsun kıl köklerim sarı oldugu ıcın makına o sarı olan tuylerı görmediği için dökmüyor. ancak ciddi miktarda döküldü ve cıkan sarı tuyler de rahatsız edici değil. onu da 1-2ayda bir kısaltıcı ile kısaltıyorum asla jilet ve agda yapmıyorum. yaklasık 10kişi aynı merkezde epilasyona gidiyoruz ve memnunuz. size tavsiyem yorumlarına güvendiğiniz bir yer ile anlasın ve paketınız 10 seans ın uzerinde olsun. herkese bol şanslar

arkadaslar ne kadar cok acı o kadar cabuk sonuc alırsınız .tabı yakmadan. lzr epılasyon tuy tedavı bırımı var kızılayda eger kı ankarada yasıyorsanız tavsıye edebılırım cunku ssk bagkur gıbı saglık guvencesıne yuzde 50 ındırım yapıyorlar .çok yer arastırmıstım ben kurtuldum sızlerde kurtulun .yanlız ozellıkle gonul hanım dıe bır uzman var onunla gorusun derım .bu konuda uzman bırı.

merkezın numarasını ıstersenız ozelden atabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…