- 17 Ocak 2016
- 7
- 0
- 1
- 30
inşallah canım
O ara tüyler dökülüyor zaten ama uzun süre ara verirsen jilet kullanabilirsinMerhaba benim merak ettiğim mesela ilk seansı olduk 2.seans bir ay sonra diyelim. Bu sürede elbetteki tüyler çıkacak bunları alabiliyo muyuz yani 1 ay öyle gezmek istemem
canım benim gittigim yerde üc hafta sonraya kontrol veriyorlardı bunda para ödemiyorsun çıkan yerleri yada makinananın görmediklerini alıyorlar.benim hiç öyle bi sorunum olmadı rahatsız etcek kdr cıkmadı bile farkı görürsün ztn ilk seansta güzel bir yere gidersenMerhaba benim merak ettiğim mesela ilk seansı olduk 2.seans bir ay sonra diyelim. Bu sürede elbetteki tüyler çıkacak bunları alabiliyo muyuz yani 1 ay öyle gezmek istemem
Teşekkür ederimmO ara tüyler dökülüyor zaten ama uzun süre ara verirsen jilet kullanabilirsin
Çok teşekkür ederim cevap içincanım benim gittigim yerde üc hafta sonraya kontrol veriyorlardı bunda para ödemiyorsun çıkan yerleri yada makinananın görmediklerini alıyorlar.benim hiç öyle bi sorunum olmadı rahatsız etcek kdr cıkmadı bile farkı görürsün ztn ilk seansta güzel bir yere gidersen
Cokmu aciyor genital yaa bende ilk defa baslicam korkuyorum birde 2 sene once sezeryanla dogum yaptim o kisim acirmi onu merak ediyorumBen de en sonunda lazere başladım. Koltukaltı + bikini + genital bölge. Cihazım alexmiş. Dayanılmayacak bir acısı yok ama genital çok acıyor benimbir de lazeri yaptırdığım günün akşamında büyük sivilce gibi bir şey çıktığını fark ettim. Eskiden yoktu. Normal mi bu
Sezeryanla ilgili bir şey diyemeyeceğim, doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olur. Ve evet genital acıyor özellikle çok afedersiniz popo kısmı çok acıdı 1-2 atışında. Ama anlık bir acı sonra hiçbir şey hissetmiyorsunuz. O yüzden acısından dolayı korkmayın :)Cokmu aciyor genital yaa bende ilk defa baslicam korkuyorum birde 2 sene once sezeryanla dogum yaptim o kisim acirmi onu merak ediyorum
Popo kismini nasil yapiyorlar ki yaaa:)Sezeryanla ilgili bir şey diyemeyeceğim, doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olur. Ve evet genital acıyor özellikle çok afedersiniz popo kısmı çok acıdı 1-2 atışında. Ama anlık bir acı sonra hiçbir şey hissetmiyorsunuz. O yüzden acısından dolayı korkmayın :)
Valla bayağı bayağı yapıyorlarPopo kismini nasil yapiyorlar ki yaaa:)
Merhaba nekadar ödediniz acaba. Paket mi yoksa seans başı ücret mi. Bende düşünüyorum su ara ama fiyat ortalama sını bir öğrenmem gerek. Yakın zamanda bikini bölgesinde cerrahi müdahale gördüm dikişim iyilesince gitmeyi düşünüyorumBen de en sonunda lazere başladım. Koltukaltı + bikini + genital bölge. Cihazım alexmiş. Dayanılmayacak bir acısı yok ama genital çok acıyor benimbir de lazeri yaptırdığım günün akşamında büyük sivilce gibi bir şey çıktığını fark ettim. Eskiden yoktu. Normal mi bu
Ben tüm vücut hastanede yaptırıyorum. Memnunum ama işinin ehli iyi yerler de sonuç alırsınız.Hastanede yaptıran var mı kızlar daha mı sağlıklı olur gibime geliyor sizce
Dogruyu söylüyorsun canım sagolBen tüm vücut hastanede yaptırıyorum. Memnunum ama işinin ehli iyi yerler de sonuç alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?