• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Merhaba benim size tavsiye edicegim bi yer var kizilayda iki bayan isletiyo çok çok hijyen biyer oraya gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz seansini 100 tl yaptırıyorum

Bende bugün iki hastaneye sordum ilkinde genital koltukaltı 4seans artı 4kontrol seansı 200, diğeri sade genital 8seans kontrolsüz 600 sizce hangisini seçmeliyim bilemiyorum

Bende bugün iki hastaneye sordum ilkinde genital koltukaltı 4seans artı 4kontrol seansı 200, diğeri sade genital 8seans kontrolsüz 600 sizce hangisini seçmeliyim bilemiyorum
Bende dünde bahsettim size kizılayda atalante güzellik merkezi çok hijyen biyer sevimli iki bayan bi gidip ordanda fiyat alın. Tabi unutmayın ki hersey parada bitmiyo biçok arkadaşım farklı yerlerde yaptırdı ama sonuç yok denecek kadar az bi görüşün derim orayla ben çok memnunum sonuçtan

bugün genital lazere başlıycam.çok korkuyorum acıya dayanamıyorum normalde iğneden bile korkuyorum.birde bekarım kulaktan dolma bilgiler canımı sıkıyor yumurtalıklara zarar veriyo diye

Bende dünde bahsettim size kizılayda atalante güzellik merkezi çok hijyen biyer sevimli iki bayan bi gidip ordanda fiyat alın. Tabi unutmayın ki hersey parada bitmiyo biçok arkadaşım farklı yerlerde yaptırdı ama sonuç yok denecek kadar az bi görüşün derim orayla ben çok memnunum sonuçtan

bende yaptırdım 8 seans da biticeğini bitmese bile azalıcağını söylemişlerdi ama olmadı. başlamadan öncede bütün hormon testlerimi yaptırdım hiç bir sorun olmadığını söylemişti doktor. ama şimdi epilasyon yüzünden jiletle aldığım için azalmayı bırak daha da çoğaldı. bende 8 seansdan sonra sinirlendim ek paket falan da almadım. bazı yerler dolandırıcı oluyor dikkatli olun. o yüzden ağdaya dönmek en güzeli. :D

bende yaptırdım 8 seans da biticeğini bitmese bile azalıcağını söylemişlerdi ama olmadı. başlamadan öncede bütün hormon testlerimi yaptırdım hiç bir sorun olmadığını söylemişti doktor. ama şimdi epilasyon yüzünden jiletle aldığım için azalmayı bırak daha da çoğaldı. bende 8 seansdan sonra sinirlendim ek paket falan da almadım. bazı yerler dolandırıcı oluyor dikkatli olun. o yüzden ağdaya dönmek en güzeli. :KK70:

8seasnta normal sartlarda baya azalmıs olması lazım. iyi yapmıssınız ek paket almamakla. ben 7seans yaptırdım. 3farklı yerde, suan 1ay oldu. alt tarafta ince(yogun ama yine) cıktılar sadece.

Ben anlaşırken kıl gördüğünüz her yer diye 1800₺ anlaştım bir hastaneyle , 6 seansta sonuç mükemmel . Tavsiye ederim

Arkadaslar mrb yaklasik iki ay once lazere basladim ve deneyimlerimi paylasmak istiyorum.ilk oncelikle şunu belirtmek istiyorum kisiye ve kil koklerine cok bagli lazer ben beyaz tenli ve siyah killari olan bi bayanim koltuk alti genital henuz 1.seans ve 1.kontrollerimde inanilmaz sonuc aldm..yuz bolgeside azaldi ben komple vucut icin 1650 tl odedim suanlik memnunum..

ve ben bişey merak ediyorum..... bundan önce agdaya gidiyordum çamaşırı çıkartmadan yapıyodu.... lazer yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi acaba..... :KK17: :KK17: :KK17: :kk77: :KK17: :44:
Merhaba yeni uyeyim ve ilk yorumum olacak . Ben yurtdisunda yasiorum lazere burda gittim ve ic camasirimi cikarttirmadan yapti ustumu havlu ile kapatti sadece lazer uygulamasini yapacagi bolgeyi acip uygulamayi yapiyordu havluyu da geri kapatiyordu. Bu sekilde hem ben rahattim hem de guzellik uzmani sana da kolay gelsin simdiden

Aa ben tarihe bakmamisim dedigim gibi yeniyim :)) 5 senelik bir soruya cvp vermisim :) neyse alisana kadar beni idare edin kizlar :))

bende alsancakta bir klinkte yaptırmaya başlamıştım gecen yaz genital bölge ve koltuk altı 150 liraydı.Bir seans bir kontrol seklindeydi 1,5 ayda bir fln ücret ödeniyordu.ilk seanstan itibaren etkisini gördüm ben ilerleyen seanslarda neredeyse yok denecek kadar azdı bnce kesinlikle yaptırmalı bir kadın çk büyük rahatlık

Ben ağda kullanamıyorum kil koku iltihabı yapıyor malesef doktor jilet demişti fakat ben beceremedim onu :KK43: yine ağdaya başvurdum ancak yine iltihap oldu tam kurumadı bu şekilde lazer yaptirsam bi sıkıntı olur mu ya :KK17:

Mrb bn genital bölge ve koltuk altı 100 liraya gidiyrm.kampanyadan dolayı ucuz.alexandre cihaz kullanıyo ilk seansa gittim. 2 ay ara vermek zorunda kaldım jilet kullandım tekrar devam edecem.sizce faydası olur mu cihaz iyi mi

benim gittigim poliklinikte o cihazdan kullanıyor ben 150 ye gidiyordum seninki iyimiş nerde izmirde mi?
kesinlikle faydası oluyor

Back