Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dünde bahsettim size kizılayda atalante güzellik merkezi çok hijyen biyer sevimli iki bayan bi gidip ordanda fiyat alın. Tabi unutmayın ki hersey parada bitmiyo biçok arkadaşım farklı yerlerde yaptırdı ama sonuç yok denecek kadar az bi görüşün derim orayla ben çok memnunum sonuçtanBende bugün iki hastaneye sordum ilkinde genital koltukaltı 4seans artı 4kontrol seansı 200, diğeri sade genital 8seans kontrolsüz 600 sizce hangisini seçmeliyim bilemiyorum
Bende dünde bahsettim size kizılayda atalante güzellik merkezi çok hijyen biyer sevimli iki bayan bi gidip ordanda fiyat alın. Tabi unutmayın ki hersey parada bitmiyo biçok arkadaşım farklı yerlerde yaptırdı ama sonuç yok denecek kadar az bi görüşün derim orayla ben çok memnunum sonuçtan
bende yaptırdım 8 seans da biticeğini bitmese bile azalıcağını söylemişlerdi ama olmadı. başlamadan öncede bütün hormon testlerimi yaptırdım hiç bir sorun olmadığını söylemişti doktor. ama şimdi epilasyon yüzünden jiletle aldığım için azalmayı bırak daha da çoğaldı. bende 8 seansdan sonra sinirlendim ek paket falan da almadım. bazı yerler dolandırıcı oluyor dikkatli olun. o yüzden ağdaya dönmek en güzeli.
Merhaba yeni uyeyim ve ilk yorumum olacak . Ben yurtdisunda yasiorum lazere burda gittim ve ic camasirimi cikarttirmadan yapti ustumu havlu ile kapatti sadece lazer uygulamasini yapacagi bolgeyi acip uygulamayi yapiyordu havluyu da geri kapatiyordu. Bu sekilde hem ben rahattim hem de guzellik uzmani sana da kolay gelsin simdidenve ben bişey merak ediyorum..... bundan önce agdaya gidiyordum çamaşırı çıkartmadan yapıyodu.... lazer yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi acaba..... :44: