• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Ben diot lazer yaptiriyorum inanilmaz bir aci ama sonuç muhtesem 2. seansimda aciya dayanamiyarak emla krem aldim lokal uyusturuyo.daha dayanilabilir durumda fazla düşünme ve hemen yaptir asla pisman olmazsin ama lütfen iyi arastir ıpl asla yaptirma mesala. Iyi bi yerde yaptir kaliteli cok ucuz olmasin mutlaka bir yerden kisiyorlardir .. umarim yardimci olabilmisimdir :)
Diot lazer nedir?

kızlar merhaba genital ve kolaltına lazere gidiyorum 2.seansımda bana leke açıcı losyon verdi losyonun fiyatı 150 lira dudaküstü ve araları dökülmediği için böyle birşey söyledi sizce kullanmalımıyım ? Kullanan varmı faydası olur mu ?
kısıtlı bütçem var boşumada almak istemiyorum lütfen cevap yazarsanız sevinirim 2 sonra kullanmaya başlayabilirsin dediler

Diot lazer nedir?
çok özür dileyerek düzeltiyorum bikini bölgesi dediler bana sanırım çünkü alt kısmı bırakıyolarmış bide demişler ki cilt nefes alsın diye oranın kalması lazımmış sakıncalıymış falan bu kadar lazer yaptıran insan var hepsi alt kısmı bırakmıyo heralde kafam çok karışık

Kizlar genitali nekdr pahaliya yaptiriyorsunuz sasirdim acikcasi ist kartal umut hastanesine gitmistim daha once 2 seans ama sonra devam ettiremedm ki cok pismanm tekrar başlıcam ins. Burda genital + koltukalti seansi 60tl 6seans +6 kontrol seklinde paket fiyati 180tl. Cihaz alex cok memnun kalinan bir cihaz. Bence iyice arastirin 500 900 gibi fiyat verenlere kanmayin en onemliside hastanede yaptirin.

diot buz lazer yaptırıyorum genital bölgeye 4.seansım bitti 21gün arayla gidiyorum bunu aslında 2seans olarak adlandırıyolar üst kısımlarda nerdeyse hiç birşey kalmadı diyebilirim. yıllar önce koltukaltı aptırmıştım alex le o tarifi imkansız acıyı bu buz lazerle hissetmiyosunuz. hep gözüm korkmuştu genitale dayanamam diye. ama dedigim gibi ikisi arasındaki fark kıyaslanamaz bile sogutucu baslıgı oldugu için cok hafif bir acı hissediyorum ama kesinlikle deger

salon veya merkezlerın bır kızmı kısaltma ıslemını kendılerı yapmaktadırlar . anak hangı lazer veya ıpl turu olursa olsun etkın tedavi ve gucun saglıklı ıletımı ıcın tuylerın kısa olması gerekmektedır. zaten uzn tuylere atıs yapılması derıde bellı bazende belırsız yanıklara sbep verebılır. tuylerınızı jılet ıle kısaltıyorsanızı 1-2 gun sonrasnda tedavıye gıtmenızı tavsıye edıyorum .

kızlar benim bir sorum var genital bölgenin içine nereler dahil mesela popo kısmı falan dahil mi?

diot buz lazer yaptırıyorum genital bölgeye 4.seansım bitti 21gün arayla gidiyorum bunu aslında 2seans olarak adlandırıyolar üst kısımlarda nerdeyse hiç birşey kalmadı diyebilirim. yıllar önce koltukaltı aptırmıştım alex le o tarifi imkansız acıyı bu buz lazerle hissetmiyosunuz. hep gözüm korkmuştu genitale dayanamam diye. ama dedigim gibi ikisi arasındaki fark kıyaslanamaz bile sogutucu baslıgı oldugu için cok hafif bir acı hissediyorum ama kesinlikle deger
cidden acımıyor mu ben enok bundan korkuyorum :( acıdan cesaretim yok acaba gittiğiniz yerin ismin alabilirmiyim istanbulda heryer giderim

benim cnm çok kıtymetli yani herkesin öleidr de acıya dayanamıyorum ne yapcam ben :KK43:
acı hissi tammen olmuyor sekşınde bir tasviri kimse yapamaz. bu tıp cıhazların calısma seklı : yogunlasmıms ısının (ısıgın) pıgment uerınden kokte patlayıp kou tahrıp etmesı seklındedı. bir anlıgında 80- 90 derece sıcaklılklara ugrayan kıl koku ıcın kesınlıkle agrı olmaz denemez malsef. ancak yenı nesıl soguk hava uflemelı (vortex) veya buz baslık (hıc kullanmadıgımıcın net bılgım yok ) teknoljılederde bu acı hıssı en az sevıyeye cekılmıs durumdadır. .
bu cıhazlarla berber halen acı cekılıyor ıse uyusturucu kremler ıle tedavıye gırınız

Merhabalar kızlar bende bi merkezde lazere başladım cihazın ismini sormak hiç aklıma gelmedi ama çok memnun kişiler var böyle yaparken soğuk hava üflüyo 2. Seansıma gideli bi hafta oldu henüz bi dökülme yok ama tuhaftır ki bacaklarımda tüy çıkmadı çıkanlarda dökülecek gibi koltuk altımda ilk seansda daha iyi sonuç almıştım aynı şekilde genitaldede merkezdeki bayan bana bi dahaki seans için gelmeden 1 hafta önce jiletle alman gerek dedi geç çıkıyormuş tüylerin biraz gözükmesi gerek dedi acaba bu seansım boşu boşuna mı gitti bunu nerden anlayabilirim.. Lütfen yardım edin..

Arkadaşlar, genitalde 4.seansımdayım, üst tarafta yani kasığa doğru olan yerlerde kıllar komple dökülüyor ama alt tarafta yani vajinanın sağ ve solundaki yerlerde daha az dökülüyor, özellikle dediğim yerin arka tarafa uzanan kısımları, bende mi bir sorun var, herkeste mi öyle

Bende diod gidiyorum daha 2 seans oldu üst kısımlar parça parça döküldü gentald, ama altlar komple duruyor, ve aşırı acıyooo

Merhaba arkadaslar ben de genital bolge icin lazer epilasyon dusunuyorum da sizler bir seans ucreti ne kadar oduyorsunuz veya paket olark mi aldiniz bir de ankarada tavsiye edebileceginiz iyi guvenli bir yer var mi:KK51:

ben de Ankaradayım, kendi sahibi olduğumuz akademide yaptrıyorum şimdi tunalıda, daha önce çok yere gittim hastanade dahi yaptırdım ( Hastanedeki alex ) ama şimdi diod acayip memnunum, kol altı bitti neredeyse, genital üst taraf döküldü alt taraflarda var ama daha devam ediyor seanslarım

Kızlar bende uzun zamandır düşünüyorum ablam genital ve koltuk atını yaptırdı çok memnun onda çok batık vardı duduğum kadarıyla esmerlerde daha etkili ben açık tenliyim % 100 olmasada kurtulmak istiyorum
Fiyat konusunda paket almak daha abantajlı diye biliyorum

Back