Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diot lazer nedir?Ben diot lazer yaptiriyorum inanilmaz bir aci ama sonuç muhtesem 2. seansimda aciya dayanamiyarak emla krem aldim lokal uyusturuyo.daha dayanilabilir durumda fazla düşünme ve hemen yaptir asla pisman olmazsin ama lütfen iyi arastir ıpl asla yaptirma mesala. Iyi bi yerde yaptir kaliteli cok ucuz olmasin mutlaka bir yerden kisiyorlardir .. umarim yardimci olabilmisimdir :)
çok özür dileyerek düzeltiyorum bikini bölgesi dediler bana sanırım çünkü alt kısmı bırakıyolarmış bide demişler ki cilt nefes alsın diye oranın kalması lazımmış sakıncalıymış falan bu kadar lazer yaptıran insan var hepsi alt kısmı bırakmıyo heralde kafam çok karışıkDiot lazer nedir?
2 paket halınde sunuluyor genelde - popo dahıl genıtal ve popo harıc genıtla. satın aldıgın pakete gore değişiyorkızlar benim bir sorum var genital bölgenin içine nereler dahil mesela popo kısmı falan dahil mi?
cidden acımıyor mu ben enok bundan korkuyorum acıdan cesaretim yok acaba gittiğiniz yerin ismin alabilirmiyim istanbulda heryer giderimdiot buz lazer yaptırıyorum genital bölgeye 4.seansım bitti 21gün arayla gidiyorum bunu aslında 2seans olarak adlandırıyolar üst kısımlarda nerdeyse hiç birşey kalmadı diyebilirim. yıllar önce koltukaltı aptırmıştım alex le o tarifi imkansız acıyı bu buz lazerle hissetmiyosunuz. hep gözüm korkmuştu genitale dayanamam diye. ama dedigim gibi ikisi arasındaki fark kıyaslanamaz bile sogutucu baslıgı oldugu için cok hafif bir acı hissediyorum ama kesinlikle deger
acı hissi tammen olmuyor sekşınde bir tasviri kimse yapamaz. bu tıp cıhazların calısma seklı : yogunlasmıms ısının (ısıgın) pıgment uerınden kokte patlayıp kou tahrıp etmesı seklındedı. bir anlıgında 80- 90 derece sıcaklılklara ugrayan kıl koku ıcın kesınlıkle agrı olmaz denemez malsef. ancak yenı nesıl soguk hava uflemelı (vortex) veya buz baslık (hıc kullanmadıgımıcın net bılgım yok ) teknoljılederde bu acı hıssı en az sevıyeye cekılmıs durumdadır. .benim cnm çok kıtymetli yani herkesin öleidr de acıya dayanamıyorum ne yapcam ben
Merhaba arkadaslar ben de genital bolge icin lazer epilasyon dusunuyorum da sizler bir seans ucreti ne kadar oduyorsunuz veya paket olark mi aldiniz bir de ankarada tavsiye edebileceginiz iyi guvenli bir yer var mi