Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben avcılarda naturel estetiğe gittim cok memnunum..tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da iyi sonuç alan ve memnun kalan arkadaşlar bana da özelden yazabilirler mi noluuuuuuuuuurrr

Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/

diode lazer de yeni bir yöntem çıkmış ağrısız acısız ben de bir güzellik merkezine gittim orda söylediler ama güvenemedim ben de araştırmaya geldim sanırım o yeni cihazdan uygulamışlar size

kızlar ankarada olanlar bakabilir mi acaba??? genital bölge için bikaç yerle görüştüm telefonda.
1.istanbul güzellik:diode kullanıyormuş jelsiz son çıkan makine dedi. genital için bitene kadar 500 dedi. bide tüm vücut ama kol hariç dedi sanırım 1500 tl lik bi kampanyaları varmış.
2.analeda: bu da makine için elite jelli sistem dedi.genital için bitine kadar 550 dedi.
3.clnc medilife:burda alexandrite ıpl farklı makineler varmış.seansı 150 ama değişebilir yoğunluğa göre dedi. 5 seansa 1 seans hediyesi varmış buranın da.
böyle işte kafam karıştıı iyice. tavsiyesi olan???

bitene kadar nasıl oluyor? akıl dışı sanki. bitene kadar ın uydurma olduğunu düşünüyorum. hele 500 gibi bir fiyat çok komik geldi. ben İstanbulda bir salonda kol+ kompleye 1100 liraya gidiyorum ama 6 seansı.

bilmiyorum canım. ama ben kol altı için 2 sene önce falan gitmiştim ve 4 seansta bitmişti nerdeyse.500 tl yi 5 seans falan die sürer düşünüyo olabilirler. ki 2 ayda 2 oluo seans aralığı nerdeyse 1 yılı geçiyor yani.ama araştırıyorum işte

Kac dk sürüyor seans?

Kızlar ben koltuk altı için gittim Klinik de 4 ana seans 4 de ara seans vardı ama 60 lira ücret . Ara seanslar ücretsiz gittiğim yerde alexandrite lazer vardı ama ben çok memnun kaldım 2 ana seansa daha gitmem lazımdı ama o şehirden ayrıldım bidaha da gitmedim . En son haziran da yaptırdım sonra tüylerim sarı sarı olmuslardi zaten uzadıkça jilet vurdum şimdi şimdi birazcık kalinlasmaya başladılar philip lumea siparis verdim onunla devam ederim diye

Hanımlar merhaba :) acilen bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık 1 hafta önce genital bölgeye ilk seans uygulamamı yaptırdım, şimdi bayram için yurt dışına çıktım ve döndüğümde kontrol seansım var. Buradan arama da yapamıyorum o yüzden kontrol öncesinde hilet uygulamam gerekiyor mu arayıp soramıyorum. Daha önce gitmiş olan varsa aydınlatabilir mi?

Kızlar merhaba. Ben de genital bölgeye lazere başladım ama benim tüylerim açık renk. Sonuç verir mi bilemiyorum. Açık renk tüyleri olup da lazerden olumlu sonuç alan oldu mu acaba?

hayır yapmıyorsun canım..

Lazer epilasyon genelde çok acıtıyormuş diye duydum tecrübesi olanlar yazabilir mi ne kadar doğrudur? Bir de lazer de kesin değil yine çıkıyor yaptırdıktan sonra diyenler de oldu. Sizde durumlar nasıldır?

Ben diot lazer yaptiriyorum inanilmaz bir aci ama sonuç muhtesem 2. seansimda aciya dayanamiyarak emla krem aldim lokal uyusturuyo.daha dayanilabilir durumda fazla düşünme ve hemen yaptir asla pisman olmazsin ama lütfen iyi arastir ıpl asla yaptirma mesala. Iyi bi yerde yaptir kaliteli cok ucuz olmasin mutlaka bir yerden kisiyorlardir .. umarim yardimci olabilmisimdir :)

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum bilenleriniz yardımcı olabilir mi genital lazer ve bikini bölgesi lazer farklı şeyler mi

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum bilenleriniz yardımcı olabilir mi genital lazer ve bikini bölgesi lazer farklı şeyler mi
evet bikini çamaşırın dışında kalan kısımlar ve üst kısım oluyor bildiğim kadarıyla.. üst kısım dahil olmayadabilir emin değilim..

evet bikini çamaşırın dışında kalan kısımlar ve üst kısım oluyor bildiğim kadarıyla.. üst kısım dahil olmayadabilir emin değilim..
bir abla beni yönlendirdi kendi gidiyo genital bölgenin üst kısmını yakıyolarmıs çok afersin altı keçi sakal gbi kalıyomus galiba böyle saçmalık olur mu 150 tl yatırdım fiyatı sabitlemek için 3 bölge 900 tl alt bacak üst bacak genital bölge diye konustuk ama henüz sözleşme imzalamadım cayma hakkım ve paramı geri alma hakkım var mıdır acaba 150 tl yatırdıma dair bir kağıt verdiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…