bende başlarda hissetmedim ama sonradan birazcık hissettim o iğne gibi olan acıyı :)Hayir hicbirsey ozellikle de sordum hastene de yaptiriyom surme bi iki saat bittikten sonra hafif aci ve kizariklik olur normal gecer dedi aurica yapilirken bazi yerlerde benim de hafif canim yandi igme batirir gibi ama.kyle aman aman bi aci degil.sir agdanin yaninda hic birsey deildi
İnsallah gittigimize deger bide seanslara duzenli gitmek lazimmis diye biliyom ben elim geldigi kadar duzenli gitmeye calisacam bide ne kadara yaptiriyosun koltukalti 50 genital 140bende başlarda hissetmedim ama sonradan birazcık hissettim o iğne gibi olan acıyı :)
dayanılmayacak bir şey değil ama. bende hastanede değilde bir doktorun özel kliniğinde yaptırıyorum. inşallah işe yarar ya ..
8 seans 1080 e yaptırıyorum ben. seans başı olunca 150 + 50 dediler. evet seansları düzenli tutmak gerekiyormuş. gidicem ben de düzenli olarak ya elimden geldiğince onca şey boşa gitmesin sonra :)İnsallah gittigimize deger bide seanslara duzenli gitmek lazimmis diye biliyom ben elim geldigi kadar duzenli gitmeye calisacam bide ne kadara yaptiriyosun koltukalti 50 genital 140
Fiyatlar ayniymis ben seans basi verecem koltukalti icin 4 sean da biter dedi genital 6 seans da biter bide duruma gore yani. cok uzun surmeycegini genital.en fazla 7 yi gecmez dediler gittigim cihaz alex cynosure apogee8 seans 1080 e yaptırıyorum ben. seans başı olunca 150 + 50 dediler. evet seansları düzenli tutmak gerekiyormuş. gidicem ben de düzenli olarak ya elimden geldiğince onca şey boşa gitmesin sonra :)
benim cihazda ondan. benim ki kesin 8 seansta da bitmezFiyatlar ayniymis ben seans basi verecem koltukalti icin 4 sean da biter dedi genital 6 seans da biter bide duruma gore yani. cok uzun surmeycegini genital.en fazla 7 yi gecmez dediler gittigim cihaz alex cynosure apogee
Ben beyaz tenliyim killarim koklu bide siyah rahat sonuc alirsin dedi umarim oyle olurbenim cihazda ondan. benim ki kesin 8 seansta da bitmez
6 seansta bitmesi ne güzel ya :)
inşallah inşallah ..Ben beyaz tenliyim killarim koklu bide siyah rahat sonuc alirsin dedi umarim oyle olur
Canim ben daha ilk seansimi oldum gecen hafta dokulmeler basladi genitalde koltukaltim da ayrica genital bolgemin alt kizmi da ust taraflar da dokuluyo senin ki 3.seansmis lazer yapan yere sordun muYa bişey sorcam genital bölgede 3. Seanstayım üst taraf çok iyi dökülüyo ama alt taraf hiç. Sizde de öyle mi?
2. Seansa gittiğimde söyledim o taraflar en inatçı yerler dedi. Zamanla dökülür dedi 3.sünde artık dökülür dedim dökülmüyo yine söyliyecem. Niye böyleCanim ben daha ilk seansimi oldum gecen hafta dokulmeler basladi genitalde koltukaltim da ayrica genital bolgemin alt kizmi da ust taraflar da dokuluyo senin ki 3.seansmis lazer yapan yere sordun mu
genital bolge icin ne kadar odemistin canimboğaziçi tıp merkezinde 8 seans gittim çok memnun kaldım
g
genital bolge icin ne kadar odemistin canim
cok tesekur ederimm canimm mutlaka goruscemm sonuctaa iyi bi yer olmasi cok onemliiArayınca bilgi veriyorlar. Benimkisi 1500liraya 8er seans genital koltuk altı ve alt bacaktı
Rica ederim :) kesinlikle tavsiye ederim boğaziçinicok tesekur ederimm canimm mutlaka goruscemm sonuctaa iyi bi yer olmasi cok onemlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?