Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kızlar bende dün başladım genital 100TL kol altı 40TL dudak üstü 20TL fena değil gibi
ama fiyat konusunda tereddüt yaşıyorum normalmidir bu fiyat
Çok canım ben bikiniye 50 tl veriyorum seansa ve cok güzel sonuc aldım (FD TESETTÜR KUAFÖR demetevlerde)

Ben ankara yeni mahallede yaptırıyorum tün vucut (tüm bacak, koltuk altı ve bikini) seansı 250 tl. Muhafazakar bi yer gental bölgeyi sana anlatıyo nasıl yapıldığını kendin yapıyosun. Memnunum.

Bende lazer epilasyona yeni basladim carsamba gunu cynosure apogee genital ve koltuk alti bu cihazla yaptririp sinuc alan var mi yada bir daha cikti seanslar bitip 5 6 ay sinrasunda ayrica ilk seans da lazer yaptirmadan 5 gun once jiletle dedi jiletledim oyle yapildi kontrol seansim 20 gun sonra gel dedi bu arada killari keseleme kendi d9kulsun kalan olursa kontril seansinda bi atis daha yapariz dediler ayrica ben ozel hastenede yaptiriyorum fenital 140 koltuk alti 50 tl eger memnun kalirsam alt bacak da dusunuyorum bu cihazla yaptirnlar cynosure apogee ile yaptiranlar deneyimlerinizi yazar misiniz memnun musunuz deil misiniz

cnm bnmde aynı cihaz çok memnunum

cnm bnmde aynı cihaz çok memnunum
Hangi bölgeleri yaptırıyorsunuz ve nerede? Bende bu cihazı araştırıyorum.Tüm vücut istiyorum.Sanırım artık bitme garantili yer yokmuş,altı seans fiyatı aldım ameliyat olduğum hastanede.Bitmezse paket başı ücret ödeniyormuş..Keşke bitme garantili olsa yaa püfff..

bende perşembe günü başlıyorum genital+koltuk altı . 8 seans aldım.
ah ah keşke bitirme garantisi olsa ama maalesef

bende perşembe günü başlıyorum genital+koltuk altı . 8 seans aldım.
ah ah keşke bitirme garantisi olsa ama maalesef
Keşke,istedigim bitme garantili bir yerdi.Çünkü insan emin olamıyor bu şekilde,hani bitecekmi,ne kadara maal olacak bu işlemler diye..Kafa karışıyor..Ben bıyık,tüm kol,koltukaltı,göbek,genital,bikini tüm bacak istiyorum.. Sizin makine nedir? Nereden randevu aldınız?

ben eskişehir de bir özel klinikten randevu aldım . makine Alexandritemış.
aynen insan bitsin istiyor bende konuştum ama bitme garantisi veremiyorlar %80 bitiş söz konusu diyorlar hep ama diyorum ki olsun oda yeter artık :) param çöpe gitmesinde ..

Paralar su gibi gitmesinde Azalacagı kesin yani Ne biliyim,yeter sürekli paramı akıtacağım diye bıkıp bırakmakta var Çok kararsız kaldım,hayallerim yıklıdı bitme garantili olmadığı için

Canim yapan bayan bana da yuzde yuz bitmez dedi ama eskisi gibi de cikmayacagini soyledi ayrica ikinci gebeligin de yeniden cikar bu kadar olmaz dedi evet gebelik gecirdim benim tuylerim de gebelikde biraz azaldi sanki ve de karna catlamamak icin hem krem hem de badem yagi kakao yagi karisimi suruyodum karin bolgem biraz kil artmis gibiydi hic bir sekilde ne agda nede baska bisey yapmadim karnimda ki killar kendiliginden dokulmustu aynaya bile bakamaycak seviye de artmisti sadece gobegimde iki uc uzun kil var onlari makasla kesiyorum o eskiden de vardi lazer yaparken onlara da atis yapildi ben dememistim halbu ki yapan kisiye oyle bilemem eger gebelikte artarsa yine kendiliginden dokulur gibime geliyo umarim lazerden bemde iyi sonuc alirimnhic degilse yuzde 80 90 da raziyim

Paralar su gibi gitmesinde Azalacagı kesin yani Ne biliyim,yeter sürekli paramı akıtacağım diye bıkıp bırakmakta var Çok kararsız kaldım,hayallerim yıklıdı bitme garantili olmadığı için
aynen bende ondan korkuyorum Allah'ım bir kıl,tüy için çektiğimiz eziyetlere bak bıktım vallahiiii.
bende çok kararsız kaldım ama yine de karar verdim yaptırmaya bakalım 8 seans nasıl olacak.
koltuk altında bitiş oluyomuş genelde ama genital sıkıntılı işte puf .

yani bende artık azalsın en azından istiyorum yaaa .
bu gebelik konusunda da ben çok çekindim herkes yok gebelikten sonra eskisi gibi çıkacak kılların,
çöpe atma paranı falan dediler ama 2 yıl sonra falan düğünüm olacak kurtulmak istiyorum o zamana kadar
bir kaç doktorlada konuştum eskisi gibi çıkmaz diyorlar ama inşallah öyle olur. yoksa çok üzülürümmm

Bana da oyle dediler kimi biri yaptirdidi tanidigim hic yapilmamis gibi yine cikti kimi memnun ben de kafama koydum cikarsa da sansa cikmasada seanslarima duzenli gitmeye calisacam birde koltuk altim 3 yada 4 seansa da bitecegini netbsoyledi genitalde 6 dedi ben paket deil seans basi oduyom ozel hastene de yaptiriyorum

bende öyle diyorum artık ya şansa kaldı .. ama umarım çıkmaz
ben daha ilk seansa perşembe gidicem bakalım ne diyecekler ..

bitme garantili yerlere aldanmayın lütfen. bu şekilde giden arkadaşlarımın hepsi pes edip bıraktılar gittikleri yeri. bitmek bi yana tüyleri sertleşip çoğalanlar oldu. lazer asla %100 başarı sağlamaz. maksimum başarı elde edilmeye çalışılır. Bitirme garantili yerlere gidip de kendinizi mahvetmeyin

ben bugün yaptırdım lazeri, 15 gün sonra kontrole gidicem. kadın dökülme olmazsa gel dedi ama istersen yine de gelebilirsin dedi. ama ben yine de gidicem :) yalnız birazcık acıyormuş onu farkettim siz lazer yaptırddıktan sonra ne kullanıyorsunuz önerebileceğiniz bir nemlendirici var mı ?

Selam canim ben hic birsey yapmadimnsurmedim yapan bayan oyle demisti hatta kese falan da yapmamami istemisto kendi dokulsun dokulmeyenlere bi daha atis yapariz demisti ama ben baktim tuylerim dokulmeye baslamisti elimle dokundugum.zaman dojuluyo ben de dun bir hafta oldu yaptirali ilk seansti kontrol 20 gun sonra gel demislerdi bana

krem falan kullanmadın mı yani hiççç. benim cildim hassas birazcık ama.
bepanthol sür demişti birisi ama emin olamadım şimdi

krem falan kullanmadın mı yani hiççç. benim cildim hassas birazcık ama.
bepanthol sür demişti birisi ama emin olamadım şimdi
Hayir hicbirsey ozellikle de sordum hastene de yaptiriyom surme bi iki saat bittikten sonra hafif aci ve kizariklik olur normal gecer dedi aurica yapilirken bazi yerlerde benim de hafif canim yandi igme batirir gibi ama.kyle aman aman bi aci degil.sir agdanin yaninda hic birsey deildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…