• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben ikinci seansımın kontroluüne gitcem tertemiz hepsi döküldü . iyiki gitmişim alexandrite 5500 cynosure bu arada cihaz
Her seansta mı kontrole gidiyosun canm. Benim gittiğim yer ilk seanstan sonra çağırıyo sadece. Bende alexander yaptırıyorum markası centelleys gibi bişey

Bayanlar tüm genital dediğimizde popo çizgisinin iki yanı dahil mi oluyor yani arka bacağın bittiği kısmın hemen üstünde kalan popo yeri ?

Arkadaslar ben de lazer yaptirdim. 8 seansti koltuk alti, tum bacaklar, genital. Genital ve koltuk alti icin alexle basladilar diod ile devamettiler ve yaklasik son üc seansta ndyag ile yaptilar Bacaklar diod ile basladi ndyag ile devam ediyor. Genital ve koltuk alti seanslarim bitti, bacak 1 kaldi.
Genitalde alt rahim girisi kisminda cok az sert killar kaldi, en son seansta isi derecesini yukselttiler dokulme olup olmadigini haber vermemi istediler kontrole gidemeyecegim icin. 6 gun oldu dokulme yok henuz.Eger dokulme olmazsa cilt doktoru bakacakmis ona gore bir kademe daha yukseltip bir seans daha yapacaklarmis. senede bir kez eger istersem tarama seansina gidebilirmisim.
Bacaklar ve koltuk alti tamamen bitti ama genitalde sadece orada tek tuk kaldi. Var mi sizde de kalan genitalde? Tek seansta yeterince incelir mi ndyag ile? Bu arada ndyag gercekten cok agrili :(

bence kalan tuyerını ıgnelı epılasyonla bitirmelisin cunku ınce tuylerın bıtme olasılıgı cok dusuk.ankarada önerebılecegım merkez var.istersenız yardımcı olabılrım

arkadaşlar ben de lazer yaptırıcam ama bazı duyumlarıma göre hamilelikten sonra tüyler tekrar çıkıyor diyorlar. bu konuda bir fikir sahibi olan var mı ???

Arkadaşlar bugun genital bölgeme son seanstan sonraki 11.günüm. Yukardaki mesajımda rahim girişine doğru olan ıslak bölgede kalanlar oldugunu ve doz arttırılıp yapıldıgını söylemiştim.
Bugün 11.günüm ve hepsi döküldü :):):) dün bile hafif çektiğimde elime gelmiyordu kökü hala duruyor gibi ama bugun banyodan sonra denedim ve hepsi pıt pıt geldi:) çok mutluyum.
O bölgede sadece 3-4 tane siyah kıl kaldı farklı yerlerde. Onlar için de zaten bir kademe daha yükseltip tarama atışı yapacaklar.
Alex ile başlayıp, ndyag ile devam eden 8 seanslık sürecte (yukarda diod da yazmısım ama o koltuk altlarıma uygulandı bir dönem) genitaldeki siyah kılların hepsinden kurtuldum diyebilirim. Şuan şeftali tüyü şeklinde elime bile gelmiyor ışık oyunlarıyla belli belirsiz farkediliyor bakınca.
Bacaklarımda da 1 seansım daha var ve orada da tek tük siyah kaldı ama çok koyu değil rengi yakından bakınca farkediliyor. Lazerimi uygulayan bayan kendi bacaklarını gösterdi baya kalmış onda ten rengi açık oldugu için. En üst düzeyde verim alanlardan birisin lazer sende amacına ulaştı dedi.
Nisanda gidicem ve dermatolog kontrolünden geçicem ve tarama atışlarım yapılacak. Lazer tamamen bittikten sonra da epilasyon aleti kullanmamamı, jilet ya da sir ağda (veet türü soğuk ağdalar) kullanmamı söylediler. Genital için de jilet ya da ameliyat eldiveni ile temizleyebilirsin rahatsız olacagın bir durum olursa dediler. Onu da 3-4 ayda bir yap dediler.

kızlar genelde hastahanelerde yaptırın diyorlar bu işlemi bende yaptırcam ama çok kararsızım birazda korkuyorum sir ağdaya gidiyorum yıllardır ve hala acıyor alışamıyorum :( ama bu lazer firmalarında çalısan bir arkadasım var kendi de yaptırmıyor hergün zararları için yüzlerce kağıt imzalıyorum yaptırmam diyor çok kararsızım :/ ve doğumdan sonra tekrar çıkıyormuş hormonal değişim nedeniyle

kızlar genelde hastahanelerde yaptırın diyorlar bu işlemi bende yaptırcam ama çok kararsızım birazda korkuyorum sir ağdaya gidiyorum yıllardır ve hala acıyor alışamıyorum :KK43: ama bu lazer firmalarında çalısan bir arkadasım var kendi de yaptırmıyor hergün zararları için yüzlerce kağıt imzalıyorum yaptırmam diyor çok kararsızım :/ ve doğumdan sonra tekrar çıkıyormuş hormonal değişim nedeniyle
VALLA BEN 3.SEANSIMA GİDİCEM O KADAR MEMNUNUM Kİ ANLATAMAM ayrıca o herkese göre değişkenlik gösterir herkes için geçerli değil nasılki herkesin zevkleri saçı yüzü elleri ayakları farklı hormonlarıda farklı herkes bir diyemeyiz koltuk altım bitti tertemiz miss gibiii :D

VALLA BEN 3.SEANSIMA GİDİCEM O KADAR MEMNUNUM Kİ ANLATAMAM ayrıca o herkese göre değişkenlik gösterir herkes için geçerli değil nasılki herkesin zevkleri saçı yüzü elleri ayakları farklı hormonlarıda farklı herkes bir diyemeyiz koltuk altım bitti tertemiz miss gibiii :D
peki nerde gidiyorsun canım :)

Kizlar merhaba. Ankara'da bu isi en iyi yapan yer neresidir? tum vucut dusunuyorum ancak en onemlisi genital benim icin. Yardimci olursaniz sevinirim. Daha onceden gidip sonuc almis olanlar tecrubelerini paylasirsa harika olur :KK51:
ben nsc klinikle görüştüm perşmbe ilk seansım var .Sonuçları yazarım eğer hala bulamadıysan benim sonuçları bekleyebilirsin yardımcı olabilirsem sevinirim..

Back