- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
Her seansta mı kontrole gidiyosun canm. Benim gittiğim yer ilk seanstan sonra çağırıyo sadece. Bende alexander yaptırıyorum markası centelleys gibi bişeyben ikinci seansımın kontroluüne gitcem tertemiz hepsi döküldü . iyiki gitmişim alexandrite 5500 cynosure bu arada cihaz
DahilBayanlar tüm genital dediğimizde popo çizgisinin iki yanı dahil mi oluyor yani arka bacağın bittiği kısmın hemen üstünde kalan popo yeri ?
Ben fatihde bi polikliniğe gidiyorum. Giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladım. Daha ilk seansıma gittim ama ilgi alaka şahane.Merhabalar,
İstanbulda Avrupa yakasında gidebilecğim güvenilirbir yer var mı lazer için ?
Peki fiyatları nasıl ? Bana ismini verebilir misiniz polikliniğin :)Ben fatihde bi polikliniğe gidiyorum. Giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle başladım. Daha ilk seansıma gittim ama ilgi alaka şahane.
VALLA BEN 3.SEANSIMA GİDİCEM O KADAR MEMNUNUM Kİ ANLATAMAM ayrıca o herkese göre değişkenlik gösterir herkes için geçerli değil nasılki herkesin zevkleri saçı yüzü elleri ayakları farklı hormonlarıda farklı herkes bir diyemeyiz koltuk altım bitti tertemiz miss gibiiikızlar genelde hastahanelerde yaptırın diyorlar bu işlemi bende yaptırcam ama çok kararsızım birazda korkuyorum sir ağdaya gidiyorum yıllardır ve hala acıyor alışamıyorumama bu lazer firmalarında çalısan bir arkadasım var kendi de yaptırmıyor hergün zararları için yüzlerce kağıt imzalıyorum yaptırmam diyor çok kararsızım :/ ve doğumdan sonra tekrar çıkıyormuş hormonal değişim nedeniyle
peki nerde gidiyorsun canım :)VALLA BEN 3.SEANSIMA GİDİCEM O KADAR MEMNUNUM Kİ ANLATAMAM ayrıca o herkese göre değişkenlik gösterir herkes için geçerli değil nasılki herkesin zevkleri saçı yüzü elleri ayakları farklı hormonlarıda farklı herkes bir diyemeyiz koltuk altım bitti tertemiz miss gibiii
İSTANBUL gayrettepede canım çok güzel bi merkez ilgililerpeki nerde gidiyorsun canım :)
:) bakim ben nerde yaptırcam yaptırmaya ne zaman karar vericemİSTANBUL gayrettepede canım çok güzel bi merkez ilgililer
EMİN OLMASAM bende yaptırmazdım koltukaltımdan emin oldum ve genitale başladım süper rahatımmm :):) bakim ben nerde yaptırcam yaptırmaya ne zaman karar vericem
Gayrettepe ' de nerede acaba,rica etsem özelden yazabilir misiniz.. ? Buradan müsaade yok sanırım ..İSTANBUL gayrettepede canım çok güzel bi merkez ilgililer
ben nsc klinikle görüştüm perşmbe ilk seansım var .Sonuçları yazarım eğer hala bulamadıysan benim sonuçları bekleyebilirsin yardımcı olabilirsem sevinirim..Kizlar merhaba. Ankara'da bu isi en iyi yapan yer neresidir? tum vucut dusunuyorum ancak en onemlisi genital benim icin. Yardimci olursaniz sevinirim. Daha onceden gidip sonuc almis olanlar tecrubelerini paylasirsa harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?