Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kizlar merhaba. Ankara'da bu isi en iyi yapan yer neresidir? tum vucut dusunuyorum ancak en onemlisi genital benim icin. Yardimci olursaniz sevinirim. Daha onceden gidip sonuc almis olanlar tecrubelerini paylasirsa harika olur

bende çok korkuyorum yaaa acıyacak diye :) yorumunuzu okuduğum iyi oldu içim rahat etti biraz :)

ilk seansımı 3 hafta önce oldum. kesinlikle inanılmaz acıyor. bir de benim genitalimdeki bütün kıllar dökülmedi sizce neden kaynaklı bu

ilk seansımı 3 hafta önce oldum. kesinlikle inanılmaz acıyor. bir de benim genitalimdeki bütün kıllar dökülmedi sizce neden kaynaklı bu

Genital kılları en geç dökülen kıllar canım uzmanıın başlığı iyi bastırıp ışının etrafa yayılmaması gerekiyor en iyi sonuç için 4, seans ve sonrasında durum belli olur zaten daha yeni başlamışsın

ben hepsinin dökülmesi gerektiğini düşünüyordum ilk seanstan sonra ve tekrar çıkacağını. sağol bilgilendirdiğin için. 6 seanlık paket almıştım bakalım nasıl olacak bittiğinde.

ben hepsinin dökülmesi gerektiğini düşünüyordum ilk seanstan sonra ve tekrar çıkacağını. sağol bilgilendirdiğin için. 6 seanlık paket almıştım bakalım nasıl olacak bittiğinde.

Rica ederim, bu bölge en sabır isteyen bölge maalesef kademe kademe dökülüyor kalanların olması da zaten kaçınılmaz Onlar için de iğneli en iyisi =)

Slm kızlar lazer yaptirmaya başladım genital bölgeyi önce jiletle alıp sora lazer yapmaya başladı normal mi bu sizce

Slm kızlar lazer yaptirmaya başladım genital bölgeyi önce jiletle alıp sora lazer yapmaya başladı normal mi bu sizce

benim gittiğim yer jiletin kıl köklerini tetikleyebileceğini söyledi. jiletle hiç almamamı söyledi erkek traş makineleriyle almamı önerdiler. daha önce görüşmeye gittiğim yerler de hatta bunu söyledi.

[QUOgün"sekizyedi, post: 38313361, member: 633922"]benim gittiğim yer jiletin kıl köklerini tetikleyebileceğini söyledi. jiletle hiç almamamı söyledi erkek traş makineleriyle almamı önerdiler. daha önce görüşmeye gittiğim yerler de hatta bunu söyledi.[/QUOTE]
Iki gun sora tüylerim çıkmaya başladı ama soradan kendiliginden dökülür onlar diyo bende anlamadım ilk defa yaptiriyorum

Iki gun sora tüylerim çıkmaya başladı ama soradan kendiliginden dökülür onlar diyo bende anlamadım ilk defa yaptiriyorum[/QUOTE]

evet önce hafif uzuyorlar sonra dökülüyor 2-3 hafta içerisinde.en azından bende öyle oldu. benim de çok bilgim yok 2. seansıma gireceğim bu ay. bana söyleneni ilettim sana bana jiletle değil erkek tıraş makineleriyle almamı söylediler. 20 liraya ucuz bir şey alınıyor zaten. umarım istediğimiz gibi biterler. mutlu günler

TE="sekizyedi, post: 38320480, member: 633922"]Iki gun sora tüylerim çıkmaya başladı ama soradan kendiliginden dökülür onlar diyo bende anlamadım ilk defa yaptiriyorum[/QUOTE]

evet önce hafif uzuyorlar sonra dökülüyor 2-3 hafta içerisinde.en azından bende öyle oldu. benim de çok bilgim yok 2. seansıma gireceğim bu ay. bana söyleneni ilettim sana bana jiletle değil erkek tıraş makineleriyle almamı söylediler. 20 liraya ucuz bir şey alınıyor zaten. umarım istediğimiz gibi biterler. mutlu günler[/QUOTE]
Umarim memnun kaliriz teşekkür ederim tekrar

Istanbul anadolu yakasında pendik civarlarında tavsiye edebileceginiz yerler varmı kızlar lazer epilasyon için.

Iki gun sora tüylerim çıkmaya başladı ama soradan kendiliginden dökülür onlar diyo bende anlamadım ilk defa yaptiriyorum

evet önce hafif uzuyorlar sonra dökülüyor 2-3 hafta içerisinde.en azından bende öyle oldu. benim de çok bilgim yok 2. seansıma gireceğim bu ay.

Selam kızlar, genital bölge lazer uygulaması en geç sonuç veren bölgelerden biridir, en azından bende benim çevremdekilerde öyle oldu Fiziksel olarak nemli olduğu için sürekli özellikle dudak çevresi en son dökülüyor hatta bazı seasnlardan sonra tek tük kılların dökülmesinden başka bi fark göremiyorsunuz Önemli olan seans tarihlerini fazla açmayıp zamanında gitmek ilk ve ikinci uygulamalarda üst tarafın özellikle bayağı döküldüğünü fark edersiniz, tırnaklarınızın ucuyla çektiğinizde bile geliyor, en hızlıüst tarafa etki ediyor yani

4-5,seanslarda hemen çıkmadığını göreceksiniz atıyorum iki günde çıkıyorsa o 4 güne çıkacak Hemen birmucize beklemeyin herşey zamanla =)

Seansın olduğu gün değil bir gece öncesinden jilet veya tıraş mak ile alın, ne de olsa tahriş oluyor ve üzerine lazere maruz kalınca acıya sebep oluyor Seanlar ilerledikçe de atıyorum 5inciye gideceksiniz uzmanın da ne kadar yol kat ettiğini görmesi açısından çıkan kıllar görünür şekilde gidin Çünkü artık tertemiz olmuş bölgeye yine ışın vermek oradaki uykuda olan kılköklerini de harekete geçirebilir ve uzmanın yalnızca kalan yerlere lazer uygulaması gerekir bu durumda

Sevgiler

Çokgüzel anlatmışsın canm teşkkrler. Bende bu cuma genital ve koltuk altına başlıycam. Alex. Söylediklerini dikkate alıcam

4.seanstan sonra çok fark oluyor o zamana kadar sabırlı olmak lazım birde yapıldıktan 2 hafta sonra rutuş yapan yerler tercih edin çünkü kalanlar 2. haftadaki rütüşta belli oluyor.

Bugün ilk seansımı yaptırdım. Uyuşturucu kremde kullanmadım gayet iyiydi. 15 gün sonra kontrol var :)

ben ikinci seansımın kontroluüne gitcem tertemiz hepsi döküldü . iyiki gitmişim alexandrite 5500 cynosure bu arada cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…