- 6 Temmuz 2014
- 545
- 901
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok korkuyorum yaaa acıyacak diye :) yorumunuzu okuduğum iyi oldu içim rahat etti biraz :)kızlar 4 seans aldım,2.cisini dün yaptırdım,internette öyle yorumlar okudum ki ilk seansımda nerdeyse ağlicaktım titreye titreye gittim ve 5 dk bile sürmedi,dedimki yorumlar ne kadar gözümü korkutmuş,hiç korkmayın gidin valla tabi ki acıyo sonuçta kıl köklerini yakıyorlar ama inanın acısı o gözününzde büyüttüğünüz gibi değil,ilk seanstan sonra dökülmeyen yerler oldu bir de fazla azalma olmadı,gerçi ilk seanstan fazla bir umudum yoktu bakalım 4 seanstann sonra nasıl olucak :)
ilk seansımı 3 hafta önce oldum. kesinlikle inanılmaz acıyor. bir de benim genitalimdeki bütün kıllar dökülmedi sizce neden kaynaklı bu
ben hepsinin dökülmesi gerektiğini düşünüyordum ilk seanstan sonra ve tekrar çıkacağını. sağol bilgilendirdiğin için. 6 seanlık paket almıştım bakalım nasıl olacak bittiğinde.Genital kılları en geç dökülen kıllar canım uzmanıın başlığı iyi bastırıp ışının etrafa yayılmaması gerekiyor en iyi sonuç için 4, seans ve sonrasında durum belli olur zaten daha yeni başlamışsın
ben hepsinin dökülmesi gerektiğini düşünüyordum ilk seanstan sonra ve tekrar çıkacağını. sağol bilgilendirdiğin için. 6 seanlık paket almıştım bakalım nasıl olacak bittiğinde.
Slm kızlar lazer yaptirmaya başladım genital bölgeyi önce jiletle alıp sora lazer yapmaya başladı normal mi bu sizce
Iki gun sora tüylerim çıkmaya başladı ama soradan kendiliginden dökülür onlar diyo bende anlamadım ilk defa yaptiriyorum[/QUOTE][QUOgün"sekizyedi, post: 38313361, member: 633922"]benim gittiğim yer jiletin kıl köklerini tetikleyebileceğini söyledi. jiletle hiç almamamı söyledi erkek traş makineleriyle almamı önerdiler. daha önce görüşmeye gittiğim yerler de hatta bunu söyledi.
Iki gun sora tüylerim çıkmaya başladı ama soradan kendiliginden dökülür onlar diyo bende anlamadım ilk defa yaptiriyorum
evet önce hafif uzuyorlar sonra dökülüyor 2-3 hafta içerisinde.en azından bende öyle oldu. benim de çok bilgim yok 2. seansıma gireceğim bu ay.
Çokgüzel anlatmışsın canm teşkkrler. Bende bu cuma genital ve koltuk altına başlıycam. Alex. Söylediklerini dikkate alıcamSelam kızlar, genital bölge lazer uygulaması en geç sonuç veren bölgelerden biridir, en azından bende benim çevremdekilerde öyle oldu Fiziksel olarak nemli olduğu için sürekli özellikle dudak çevresi en son dökülüyor hatta bazı seasnlardan sonra tek tük kılların dökülmesinden başka bi fark göremiyorsunuz Önemli olan seans tarihlerini fazla açmayıp zamanında gitmek ilk ve ikinci uygulamalarda üst tarafın özellikle bayağı döküldüğünü fark edersiniz, tırnaklarınızın ucuyla çektiğinizde bile geliyor, en hızlıüst tarafa etki ediyor yani
4-5,seanslarda hemen çıkmadığını göreceksiniz atıyorum iki günde çıkıyorsa o 4 güne çıkacak Hemen birmucize beklemeyin herşey zamanla =)
Seansın olduğu gün değil bir gece öncesinden jilet veya tıraş mak ile alın, ne de olsa tahriş oluyor ve üzerine lazere maruz kalınca acıya sebep oluyor Seanlar ilerledikçe de atıyorum 5inciye gideceksiniz uzmanın da ne kadar yol kat ettiğini görmesi açısından çıkan kıllar görünür şekilde gidin Çünkü artık tertemiz olmuş bölgeye yine ışın vermek oradaki uykuda olan kılköklerini de harekete geçirebilir ve uzmanın yalnızca kalan yerlere lazer uygulaması gerekir bu durumda
Sevgiler
Çokgüzel anlatmışsın canm teşkkrler. Bende bu cuma genital ve koltuk altına başlıycam. Alex. Söylediklerini dikkate alıcam
İnşallahRica ederim canım, yardım edebildiysem ne mutlu Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın =)