• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

selam kızlar ben estetisyenim ve bi güzellik merkezim var uzman olarak sıze tavsıyem kesınlikle alexandrite lazer ile işlem yaptırmanız kesin ve hızlı sonuç alırsınız.yanlız dikkatli ve uzman kişiler tarafından yapılmalı en etkili cihaz olmasıyla bırlıkte yakma riski en fazla olan cihazdır.her cihazı sıze alexandrite olarak tanıtabılırler.alexandrite lazerin başlığı kalem gıbıdır jel sürülmez işlem yapılırken başka bir başlıklada soğuk hava üfürülür.tüylerin atış yapıldığı anda yanar.dikkat edin.imzalayacagın formları iyi okuyun.aklınıza takılan bısey olursa ben buralardayım :)
Ama bnm gittigim yerde alex dedikleti ve bana uyguladiklari makinanin basligi kalm gibi degil ama jel surmedi alexde jel surulmez dedi bu makina alex di.mi yani

Hanımlar istanbulda lazere gidebileceğimiz yerleri bilenler yazabilir mi. Bir de bikini bölgesi uygulaması yumurtalıklara zarar veriyor gebeliği tehlikeye koyuyor diyorlar. Bilgisi olan var mıı

Benimde arkadaşım yaptırdı ve incelme olmuş ama hala çıkıyor diyor ayrıca yksek ısıdan dolayı doku zarar görmüş çok maliyetli ilaçlarla düzeldi ve gitmeyi bıraktı bende ondan sonra vazgeçtim :/

Canım ne yaptın döküldü mü o kısımlar? bende 2 hafta önce gittim 6.seansıma yine dökülmedi o kısım ve kadın geç dökülecek demekte ısrar ediyor. Çok sinirlerimi bozdu valla üst kısımda inceldi ama öyle tamamen biten yeri yok bacaklarımda ise çok çok az kalmış sorun nerede çözemedim.
kontrol seansından sonra bir kısmı döküldü yine tamamen dökülme olmadı canım malesef.

genital için diode lazere gidiyorum 5 seans oldu ve çok memnunum. fakat gerçekten çok acıyor. seans sırasında resmen çığlık atıyorum özellikle iç kısımlara yaklaşınca ağrı daha da artıyor. fakat tuyler yüzde 80 azaldı. bu sefer de renk problemi çıktı ortaya. ya tuyler varken görmüyordum rengini ya da lazer sonucu böyle bir problem oldu:KK14:
ayyy adına çok sevindim %80 çok iyi yaaa keşke bende de olsa ben emziriyorum sıkıntı olurmu ki

ayyy adına çok sevindim %80 çok iyi yaaa keşke bende de olsa ben emziriyorum sıkıntı olurmu ki

Emzirirken yaptırabilirsin canım bir sorun omayacagını düşünüyorum.Ama içini rahatlatmak adına dokoruna danışmalısın tabiki:anneadayı:

selam kızlar ben estetisyenim ve bi güzellik merkezim var uzman olarak sıze tavsıyem kesınlikle alexandrite lazer ile işlem yaptırmanız kesin ve hızlı sonuç alırsınız.yanlız dikkatli ve uzman kişiler tarafından yapılmalı en etkili cihaz olmasıyla bırlıkte yakma riski en fazla olan cihazdır.her cihazı sıze alexandrite olarak tanıtabılırler.alexandrite lazerin başlığı kalem gıbıdır jel sürülmez işlem yapılırken başka bir başlıklada soğuk hava üfürülür.tüylerin atış yapıldığı anda yanar.dikkat edin.imzalayacagın formları iyi okuyun.aklınıza takılan bısey olursa ben buralardayım :)
Bende kendime alexandrite uygulatıyorum ama önermem.Evet diğerlerine oranla oldukça hızlı ve etkili.Fakat derinin en alt katmanına hipodermise kadar ulaştıgı için bu kadar etkili ve bu ciddi anlamda çok zararlı.Madem öyle niye kullanıyorsun dersenizde geçen yıl başlamış bulundum bilgim olmadığı içinaz seansım kalmış bitireyim bari dedim :KK76:

Bende geçen hafta cumartesi başladım lazere sormak istediğim bıyık bölgesinde dökülme ne zaman başlıyor haftaya kontrol için gideceğim şimdi çok az siyah görünüyor onlar dökülecekmi bilmiyorum

Bende geçen hafta cumartesi başladım lazere sormak istediğim bıyık bölgesinde dökülme ne zaman başlıyor haftaya kontrol için gideceğim şimdi çok az siyah görünüyor onlar dökülecekmi bilmiyorum
hangi cihazı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama diodu öneririm dudak üstü için.Onlar dökülecek merak etmeyin.Kıl tipinize cihaza bağlı olarak ortalama 1 ay içinde dökülme başlaması gerekiyor.

Avrupa yakasında uygun temiz kaliteli bi yer arıyorum. Genital bölge lazer yaptırmak istiyorum. Bilgisi deneyimi olanlar paylaşabilir mi acaba?

Denizlide lazer epilasyon yaptıran yok mu hiç? Ne zamandır araştırıyorum hiç güvenilir bir yer bulamadım :KK50:

Jasmiinn ben de Denizli' de yaşıyorum. Bugün arkadaşlarımın memnun kaldığı bir merkezde ilk seansıma gittim. Dediğim gibi arkadaşlarım sonuç aldı, ben de alırsam yazarım. Merkez ismi gerekirse özelden ulaşabilirsin.

slm arkadaşlar bende buyukcekmecede acil in yanindaki yerde yaptiriyorum.Reklam olmasin isim veremiyorum.uzman doktor yapıyör. .... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm.Memnun kaldım. Ağrı'da hiç duymadim

slm arkadaşlar bende buyukcekmecede acil in yanindaki yerde yaptiriyorum.Reklam olmasin isim veremiyorum.uzman doktor yapıyör. .... bundan önce sadece dudak üstüne gidiyordum hiç bi değişiklik olmadı bi arkadaşımın tavsiyesiyle buraya başladım ve daha ilk seansta dudak üstü ve kol altı süper(meger daha önce gittiğim yer ışın veriyormuş sadece).... şimdi genital bölgeyi istiyorumm.Memnun kaldım. Ağrı'da hiç duymadim
ne kadar ödüyorsun peki canım?

Merhaba arkadaşlar:KK54:
Denizli'de genital bölgede alexandrite kullanan bi merkezi deneyen memnun kalanlar varsa bana da mesaj atabilir mi? :)

eskişehir'de lazer yaptıran kimse yok muuuuu ?

Konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama acaba ankda lazer epilasyon merkezi tavsiyeleri varmı ?

kızlar 4 seans aldım,2.cisini dün yaptırdım,internette öyle yorumlar okudum ki ilk seansımda nerdeyse ağlicaktım titreye titreye gittim ve 5 dk bile sürmedi,dedimki yorumlar ne kadar gözümü korkutmuş,hiç korkmayın gidin valla tabi ki acıyo sonuçta kıl köklerini yakıyorlar ama inanın acısı o gözününzde büyüttüğünüz gibi değil,ilk seanstan sonra dökülmeyen yerler oldu bir de fazla azalma olmadı,gerçi ilk seanstan fazla bir umudum yoktu bakalım 4 seanstann sonra nasıl olucak :)

Back