Genital bölge kıl dönmesi ve izleri

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
kuaförde sir ağda ile aldırıyorum. kıl dönmem oluyor her seferde. ve oynadıgımdan bir sürü yara izim kaldı. bu izleri nasıl yok edebilirim ve kıl dönmelerini...

merhaba bende aynı sorunla çok uğraştım bepanten merhem var onu sür temiz cilde gece yatarken sür çok iyi geliyor yarayada izlerede çıkamayan kıllarada
benimde baya vardı mayın tarlası gibiydi bunla düzeldi en son gene aldırdım ağda ile gene oldu doktora gittim o lazer epilasyonu önerdi bunun tek yolu dedi ona başlıcam

Merhaba kususra bakma daha yeni gördüm şimdi bepanten merhemi canım iyi geliyor fakat kıllanmada yapıyor sen kullan her gece sür yat genelde gece cilt yenilenir oyüzden gece temizce yıka sür yat birkaç haftaya düzelir. Ben de çok sıkıntı çektim mayın tarlası gibiydi ağdayı bıraktım hep ondan oldu jiletledim iyice çıksın çıkmayanlarda şimdi epilasyona başladım hem kıllar gitti hem batıklar. şimdiden mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…