Kızlar, genital bölgemdeki kararma için beş gün önce acnelyse krem kullanmaya başladım. Dün soyulmalar başladı. Dökülen derileri resimde paylaşıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. Koltukaltında da kullanıyorum ama orada etkisi olmadı henüz. Ilerleyen günlerde tekrar yazacağım.
Eki Görüntüle 1170203
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MSiz achrotive misiniz? yani "ben veririm senin vermene gerek yok" gibi bir sonuç mu çıkarmalıyım? Yoksa "şahsen ben istemiyorum ben bu siteden mi alacağım" demek istiyorsunuz?
hem aynı krem değil onlar. Ben fabrikadan distribütöründen alıyorum.
Diğer sorunlara gelince; hamileliğimin hemen bitiminde emzirmediğimden dolayı yüzümdeki lekelerde kullandım. bir tüp bitmeden benim lekeler bitti. kol altlarım kömür karası olmuştu. abartısız bir siyahlık vardı. sonra orada da kullandım. kol altımda derin çizgilerim var yapı olarak çok kötü. o çizgiler koyu kaldı. zamanla açılıyor. ama diğer yerlerim beyazladı.
yüzümde genç kızlığımdan kalma çil gibi 5/10 tane benek var çil gibi. şimdi achrominin serumunu kullanıyorum. tamamen yok olmadı. hafif bir açılma var sanki yok olmayacak gibi. çillerimden umutsuzum yani. gerçi haftam dolmadı ama. 5 hafta kullanacakmışım serumu.
deneyimlerim bu kadar. hamileler için lekelenmelerinde şiddetle öneriyorum. tabii hamilelik sonrasında. emzirme durumu nasıl olur onu bilmiyorum uzmana sormak lazım.
Merhaba msjini yeni okuyorum biraz uzun zaman olmuş umarım görürsünüz msjimi bu leke açıcı kremler bahsedildi benimde bıyık bölgemde karara var sanırım Siren oldu bıyık gibi duruyo çok utanıyorum acaba bu krem bi çözüm olurmu Teşekkürler simdiden771943 .!.:
şu an kışa giriyoruzz ACROMİN DENE ÇOK FAYDASI VARBıyık bölgesinde sirden kaynaklanan kararma var nasıl yok edebilirim yardım lutfen
Bende aynı dertten muzdaribim benim koltuk altında var. İşe yarıyor mu gerçekten ?şu an kışa giriyoruzz ACROMİN DENE ÇOK FAYDASI VAR
Canım 15. sayfada belirtimm oku ve karar ver lifle süreceğin yeri ovala kurulaa. ve kremi sür ovalayarak sabah ve akşam üşenmeee 15 gün sonra o kararmalar yok oluyorrr..şu an kışa giriyoruzz ACROMİN DENE ÇOK FAYDASI VAR
Expigment %4 çil ve güneş lekelerine iyi geldiği söylentileri var. Ama en doğrusu bi cildiye doktoruna gitmen :)Arkadaşlar ben dudak üstüne sir yapmadım benimki sirden kaynaklı bir leke değil. her sene güneşlenirim ilk defa bu sene başıma geldi. çillerim ve güneş lekelerim koyulaşırdı ama böyle dudak üstünde bıyık gibi bir leke olmazdı hiç. Koltuk altımda da bi koyuluk var gri bir renk. doktora gösterdiğimde çok fazla önemsemedi. Ama ben çok takıyorum. Hele dudak üstü lekesini. Elimde aynayla dolaşıyorum. güneşte belli mi gölgede nasıl gözüküyor diye. Psikolojim çok bozuldu.
3 doktor gezdim canım. Expigment de kullandım daha kötü oldu. şu an doktor tavsiyesiyle yine tritone forte ve ducray ın kremini kullanıyorum ama hiç bir ilerleme yok. bu konuda çözüm bulan varsa lütfen yazsın arkadaşlar. bu achromini denemek istiyorum ama çok tereddütteyim daha kötü olmasın. kullanan ve çözüm bulan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Expigment %4 çil ve güneş lekelerine iyi geldiği söylentileri var. Ama en doğrusu bi cildiye doktoruna gitmen :)
sanki sen birini bitirmeden diğerine başlamış gibisinn ondan ona ondan ona geçmiş gibisinn doğrusu o değill istikrarlı olacaksınn bir ürünü deniceksin gerekirse 2... 3 ayyy ben acromini 15.. 20 gün kullandımm ve hiç üşenmedenn sabeh kalkıyosun life ..kiiii. ben dove . sabunu sürdümm bölgeyi lifliyosun hafif dokunuşlarla kuruluyorsun ve acromini ovarak yedirerek sürüyorsun akşam da aynı şekilde ve yatıyorsun dene faydasını ben gördüm hemm yüdeki lekelerden hemm bacak arası oluşan lekelerdenn.. SEVGİLERR..3 doktor gezdim canım. Expigment de kullandım daha kötü oldu. şu an doktor tavsiyesiyle yine tritone forte ve ducray ın kremini kullanıyorum ama hiç bir ilerleme yok. bu konuda çözüm bulan varsa lütfen yazsın arkadaşlar. bu achromini denemek istiyorum ama çok tereddütteyim daha kötü olmasın. kullanan ve çözüm bulan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
BEN DOKTORA GİTMEDİMM BULGARİSTAN GÖÇMENİ OLAN KAYNANAM ÖNERDİİ eğer 15 günde geçmeseydi 1 ay kullanıcaktımm en önemlisi güneşten korunucaksınnsanki sen birini bitirmeden diğerine başlamış gibisinn ondan ona ondan ona geçmiş gibisinn doğrusu o değill istikrarlı olacaksınn bir ürünü deniceksin gerekirse 2... 3 ayyy ben acromini 15.. 20 gün kullandımm ve hiç üşenmedenn sabeh kalkıyosun life ..kiiii. ben dove . sabunu sürdümm bölgeyi lifliyosun hafif dokunuşlarla kuruluyorsun ve acromini ovarak yedirerek sürüyorsun akşam da aynı şekilde ve yatıyorsun dene faydasını ben gördüm hemm yüdeki lekelerden hemm bacak arası oluşan lekelerdenn.. SEVGİLERR..