Lekeler, Çiller Genital bölge kararması ve koyu lekelere cözüm buldum....:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben aldım ancak düzenli kullanmadım bir hafta kullandım sadece o yüzden bir etkisini görmedim :44:

Kızlar, genital bölgemdeki kararma için beş gün önce acnelyse krem kullanmaya başladım. Dün soyulmalar başladı. Dökülen derileri resimde paylaşıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. Koltukaltında da kullanıyorum ama orada etkisi olmadı henüz. Ilerleyen günlerde tekrar yazacağım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genital bölgeye acnelyse kullanılır mı ya? Doktor mu önerdi acaba?

Hayır doktor önerisi değil ama ben bir zararını görmedim canım. Kullanmayın diyenle de karşılaşmadım henüz 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

M

771943 .!.:
Merhaba msjini yeni okuyorum biraz uzun zaman olmuş umarım görürsünüz msjimi bu leke açıcı kremler bahsedildi benimde bıyık bölgemde karara var sanırım Siren oldu bıyık gibi duruyo çok utanıyorum acaba bu krem bi çözüm olurmu Teşekkürler simdiden

Tam benlik bir konu olmuşş... ben bulgaristan göçmenleriyle evliyimm.. veeee çok doğru ACROMİN leke çıkarıcı ve soyucu düzenli kullanmanız gerekiyorrr.. evlendikten sonra hamile kaldım ve yüzümde kararmalar başladı kayınvalidem merak etme dedi doğur ben sana bir krem vereceğim sabah akşam onu sürersin ama yüzünü güneş görmicek dedii.. ve denedimm tamamen sıyrıldı yüzümm sonra öğrendimki genital bölgeyede faydası var onuda denedim veee sonuç mükemmell..ama yılmak yok sabah banyoya gidin life sabun sürerek ben dove sürmüştümm. bölgeyi hafifçe ovalayın kurulayın ve ovarak sürün çamaşırınızı giyin akşamda aynı şekilde tam 15 gün deneyinn faydası mükemmelll... HA bide YENİBOSNA CUMA PAZARINDA GÖÇMENLERİN PAZARI VAR şu an 5 tl galiba satıcıya sorun ve alın ..

Aynı sorun bende de var ne yazık ki. Zaten kendimi bildim bileli çil ve güneş lekelerim vardı. Bu sene dudak üstünde kararma oldu kahverengi de değil gölge gibi bir koyuluk . aynen bıyık gibi duruyor. 3 doktor gezdim. Biri expigment %4 verdi daha da kötü oldu. Başka doktora gittim tritone forte verdi 1,5 ay kullandım o da hüsran...tekrar doktor değiştirdim o da kimyasal peeling yapalım dedi ve ducray melascreen depigmentant verdi. 15 gündür de onu kullanıyorum. Hiç bir açılma yok. Fondoten kapatıcı hiç bir işe yaramıyo dudak üstü daha da belli oluyor. Piskolojim çok bozuldu,tamamen özgüvenim kayboldu, sanki herkes benim lekeme bakıyormuş gibi geliyor. İş hayatımı da etkiledi bu durum. çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın.

Arkadaşlar ben dudak üstüne sir yapmadım benimki sirden kaynaklı bir leke değil. her sene güneşlenirim ilk defa bu sene başıma geldi. çillerim ve güneş lekelerim koyulaşırdı ama böyle dudak üstünde bıyık gibi bir leke olmazdı hiç. Koltuk altımda da bi koyuluk var gri bir renk. doktora gösterdiğimde çok fazla önemsemedi. Ama ben çok takıyorum. Hele dudak üstü lekesini. Elimde aynayla dolaşıyorum. güneşte belli mi gölgede nasıl gözüküyor diye. Psikolojim çok bozuldu.

Expigment %4 çil ve güneş lekelerine iyi geldiği söylentileri var. Ama en doğrusu bi cildiye doktoruna gitmen :)

Acromin kullanmayı düşünüyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum bide yüzde olması daha riskli herhangi bir yan etkisi varmı bide kullandıktan sonra kızarıklık falan yapıyor mu kullananlar paylassin lutfen

Expigment %4 çil ve güneş lekelerine iyi geldiği söylentileri var. Ama en doğrusu bi cildiye doktoruna gitmen :)
3 doktor gezdim canım. Expigment de kullandım daha kötü oldu. şu an doktor tavsiyesiyle yine tritone forte ve ducray ın kremini kullanıyorum ama hiç bir ilerleme yok. bu konuda çözüm bulan varsa lütfen yazsın arkadaşlar. bu achromini denemek istiyorum ama çok tereddütteyim daha kötü olmasın. kullanan ve çözüm bulan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

sanki sen birini bitirmeden diğerine başlamış gibisinn ondan ona ondan ona geçmiş gibisinn doğrusu o değill istikrarlı olacaksınn bir ürünü deniceksin gerekirse 2... 3 ayyy ben acromini 15.. 20 gün kullandımm ve hiç üşenmedenn sabeh kalkıyosun life ..kiiii. ben dove . sabunu sürdümm bölgeyi lifliyosun hafif dokunuşlarla kuruluyorsun ve acromini ovarak yedirerek sürüyorsun akşam da aynı şekilde ve yatıyorsun dene faydasını ben gördüm hemm yüdeki lekelerden hemm bacak arası oluşan lekelerdenn.. SEVGİLERR..

BEN DOKTORA GİTMEDİMM BULGARİSTAN GÖÇMENİ OLAN KAYNANAM ÖNERDİİ eğer 15 günde geçmeseydi 1 ay kullanıcaktımm en önemlisi güneşten korunucaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…