Lekeler, Çiller Genital bölge kararması ve koyu lekelere cözüm buldum....:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hala satışta mı acaba ?

burada türkçesi yazıyor belki orjinal degildir

O kadar eski bir konu ki bu...
Mesajım alıntılanınca şaşırdım doğrusu.
Unuttum bile krem işe ne kadar yaradı veya yaramadı.
Fakat tek hatırladığım kremin herhangi bir tahriş veya zarar verme gibi bir durumu olmaması.
Hala satışta mıdır, yoksa değil midir bilmem mümkün değil.
Çok geçti üzerinden...

Arkadaslar bu kremi kullanıp tam anlamıyla beyazlatan var mı acaba? Ben buradaki yorumlara güvenip 5-6 tüp aldım, 2 aydır sabah aksam düzenli kullanıyorum hiçbir gelişme yok.. Etkisini 3. aydan sonra gösteriyormuş ama 2 ay boyunca da hiçbir gelişme olmaz mı?

Cevap gelmemiş bana ama ben yazıyım, Achromin'i 3,5 ay kullandım 1 ton bile açmadı... 2 haftadır expigment 4% kullanıyorum, çok kızarttı bazı yerler soyuldu ama soyulan kısımların rengi bariz bi şekilde açıldı

Arkadaşlar konu sahibi olarak yazmak istedim ben faydasını gördüm kalıtsal bir leke olmadığı sürece faydalı bir ürün zaten deneyen arkadaşlar yorumlarını paylaşmış sağolsunlar. Hani faydası oldu diye bu konuyu açmıştım yıllar evvel satış konusuna gelince nette var Bulgaristan asıl üretim yeri markayı yazdığınızda fabrikasına bile ulaşırsınız büyütülecek bişi değil zaten çok uygun fiyatlı.

Söyle konu bir hortlasin nasıl geride kalmış kadınların önemli dertlerinden biri sonuçta koltukaltı ve vajina kararması sevgili Kakao ve Ben yorumlarını okudum suan iyi ki kullandım diyor musun bu kremi ?

Kullananlar son durumlarını yazabilirler mi acaba..
Günlerdir internetteki bütün yorumları okudum.. genelinin olumlu sonuç alması nedeniyle hemen iki kutu sipariş ettim..
Kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olacak..

Çok yararlı ve cok açıklayıcı olmuş cok teşekürler. Bende de var ama sadece yüz icin kulanıyordum iyi ki yazmışsiniz. :) Bende deniycem

arkadaşlar ben de kesin çözümbuldum1 ay boyunca denedim gönül rahatlığıyla kullanabilrsiniz. expigmen %2krem. gerçekten asla kararmalarım geçmeyecek sanmıştım fakat şu an çok mutluyum. bugun tam 1. ayım ve sonuç gerçekten mükemmel.tabi bu süreçte genital temizliğe de dikkat etmeniz gerekiyor. kese ve ağda yapabilrsiniz. her gece yatmadan az miktarda sürdüm. siz de rahatsız oluyorsanız kullanın. eczanede 13 tl ye aldım reçetesiz alabilrsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…