Lekeler, Çiller Genital bölge kararması ve koyu lekelere cözüm buldum....:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ama be koltuk altıma ve bıyıklarıma yapmayı düşünüyorum yüzüme de mi yaramaz ki ?
genitale bunu yapabilirim ama yüzüme deneyemem şimdi zamanını ayarlayamam bişey oluyr falan diye korkuyorum :9

ben koltuk altıma uyguladım ama 1ton bile açılmadı sivilce gibi birşey çıktı 1aya yakın kullandım bıraktım sivilcede geçti sen bilirsin yinede ama hayal kırıklıgına uğrama

ben koltuk altıma uyguladım ama 1ton bile açılmadı sivilce gibi birşey çıktı 1aya yakın kullandım bıraktım sivilcede geçti sen bilirsin yinede ama hayal kırıklıgına uğrama

peki sen nerden almıştın? acaba orjinali değilmiydi?
herkes cok memnun kalmış
kafam karıştı düğün öncesi katakulliye gelmek istemiyorum :S

peki sen nerden almıştın? acaba orjinali değilmiydi?
herkes cok memnun kalmış
http://rosaimpex.com.tr/product.php?ProductID=44 burdan aldım canım ürün orjinala benziyo benden söylemesi yinede sen bilirsin istersen al dene şimdide fiyatı 25 tl bende karışıklık oldu kargou parayı almadı ödenmiş diye sonradan aradılar kremi aldıgım yerden bende anlattım ürünün hiçbir işe yaramadıgı söyledim parayıda istemediler

hangi siteden aldın burdaki linkte bir site var ordanmı aldın orda ilk 30 tldi sonra birden 55tl oldu ve işede yaramadı bende

Ben gittigidiyordan aldım. Bir de sabun hediye ettiler. şimdi baktım hala açık ürün, ücretsiz kargo ile aldım 55'e. gg sitesinde ACHROACTIVE MAX LEKE KREMİ diye aratınca çıkıyor dükkan. Sende neden işe yaramadı acaba çünkü ben bir sürü şey denedim olmadı, açıkçası bundan da hiç umudum yoktu ama açılmalar şimdiden başladı dediğim gibi çok mutlu oldum hemen yazdım... belki de kişiden kişiye ya da cilt sorununa göre değişiyordur. sen yüzünde mi kullandın? Ne kadar süre? Benim ciddi güneş lekelerim ya da çillerim yok, ton farklılıkları var, o da horman ilacından, sarımsı solgun bir cilt tonu, yüzümün rengi elimden kolumdan falan daha solgun ve koyu diye başladım .. Şimdilik tamamen açılmadı tabi daha 1 hafta anca oluyor, ama yanaklarım dışında dudak çevremde de açılma başladı. 1 aya iyi sonuç alacak gibiyim bakalım. Bir de eczanelerde olan bir çinko kremi varmış, onu da haftada bir öneriyorlar, ucuz birşey, açılırsa cilt tonumu korumak için ona da başlamayı düşünüyorum. 1 ay sonunda durumu yazarım . Ama elimdeki achroactive max yetmeyecek ikinciyi de alacağım sanırım, işe yarasın diye bol bol sürüyorum :KK1::KK1: ondan sordum ikinciye ucuzunu alsak o a işe yarar mı diye :KK1::KK1: ama onu da cevaplayan olmamış..

Bu mesajı yeni gördüm koltuk altına uygulamışsın. Peki ne kadar kullandın? Benim yüzümde bile sivilce yapmadı, hatta yüz emdikten sonra yüzde bir gerginlik başlıyor ve hafif bir hassasiyet hissi oluyor. bilmem ki soyuyor mu ama bu kadar kısa sürede soysa herhalde kızarıklıklar olurdu. Bir tepki vermedi yüzüm. Bir de kesinlikle temiz cilde uygulamak lazımmış, koltuk altı zor bölge neticede stick, deodorant, roll on falan kullanıyoruz, sen sabah akşam temizleyerek 1 ay boyunca kullandın mı yoksa sivilcelenince yarıda mı bıraktın?

Canim balkanlarda aklik denen beyazlatici krem vardir. Icinde civa var ve cok zehirli. Kullananlarin erkn yasta disleri dokulur kemik erimesi baslar. Bu ilacin da icerigine bakmani oneririm

Bu mesajı yeni gördüm koltuk altına uygulamışsın. Peki ne kadar kullandın? Benim yüzümde bile sivilce yapmadı, hatta yüz emdikten sonra yüzde bir gerginlik başlıyor ve hafif bir hassasiyet hissi oluyor. bilmem ki soyuyor mu ama bu kadar kısa sürede soysa herhalde kızarıklıklar olurdu. Bir tepki vermedi yüzüm. Bir de kesinlikle temiz cilde uygulamak lazımmış, koltuk altı zor bölge neticede stick, deodorant, roll on falan kullanıyoruz, sen sabah akşam temizleyerek 1 ay boyunca kullandın mı yoksa sivilcelenince yarıda mı bıraktın?

sabah akşam hergün temizleyip temiz şekilde sürdüm hatta sabah yataktan kalkar kalkmaz yapıyodum 2 haftadan fazla kullandım ama hiç bir belirti görmedim kremde bitti sayılır az kaldı yüzüme denemedim. koltuk altımda çıkanda sivilce gibiydi sivilce degildi et parçası gibi çıktı kremi bırakınca 2günde gitti

Ben gittigidiyordan aldım. Bir de sabun hediye ettiler. şimdi baktım hala açık ürün, ücretsiz kargo ile aldım 55'e. gg sitesinde ACHROACTIVE MAX LEKE KREMİ diye aratınca çıkıyor dükkan. Sende neden işe yaramadı acaba çünkü ben bir sürü şey denedim olmadı, açıkçası bundan da hiç umudum yoktu ama açılmalar şimdiden başladı dediğim gibi çok mutlu oldum hemen yazdım... belki de kişiden kişiye ya da cilt sorununa göre değişiyordur. sen yüzünde mi kullandın? Ne kadar süre? Benim ciddi güneş lekelerim ya da çillerim yok, ton farklılıkları var, o da horman ilacından, sarımsı solgun bir cilt tonu, yüzümün rengi elimden kolumdan falan daha solgun ve koyu diye başladım .. Şimdilik tamamen açılmadı tabi daha 1 hafta anca oluyor, ama yanaklarım dışında dudak çevremde de açılma başladı. 1 aya iyi sonuç alacak gibiyim bakalım. Bir de eczanelerde olan bir çinko kremi varmış, onu da haftada bir öneriyorlar, ucuz birşey, açılırsa cilt tonumu korumak için ona da başlamayı düşünüyorum. 1 ay sonunda durumu yazarım . Ama elimdeki achroactive max yetmeyecek ikinciyi de alacağım sanırım, işe yarasın diye bol bol sürüyorum :KK1::KK1: ondan sordum ikinciye ucuzunu alsak o a işe yarar mı diye :KK1::KK1: ama onu da cevaplayan olmamış..

ben yüzüme uygulamadım yüzüme garnier 3'ü bir arada kullanıyorum kullandıgımda yüzüm açılıyor o yüzden yüzüme uygulamadım

sabah akşam hergün temizleyip temiz şekilde sürdüm hatta sabah yataktan kalkar kalkmaz yapıyodum 2 haftadan fazla kullandım ama hiç bir belirti görmedim kremde bitti sayılır az kaldı yüzüme denemedim. koltuk altımda çıkanda sivilce gibiydi sivilce degildi et parçası gibi çıktı kremi bırakınca 2günde gitti

Bayağı da istikrarlı kullanmışsın. achroactive MAX olanını kullandın değil mi? Demek ki ciltten cilte değişiyor, ben başka yerden aldım dediğim gibi, üzerinde ingilizce yazı bile yoktu, hep bulgarcaydı. Bir de küçük broşüp göndermişler ama o da hep bulgarcaydı, sadece bir iki satır ingilizce kullanımı şekli yazıyordu. ürün kutusu ve tüpteki yazılar sende de böyleyse orjinaldir sanırım. Buarada senin o et parçası gibiydi dediğin muhtemelen gözenek tıkanmş ve batık olmuş. ince tüyler batık olunca içerde dolanıyor minik siğil ya da et beni gibi duruyor koltuk altında. Demek ürün cilt tipine uygun değilmiş. belki de sir yüzünden olan kararmalarda işe yaramıyordur, benimki hormonal çünkü.. Üzüldüm inan, keşke bu kadar uğraşların sonucunu hemen alsaydın çünkü o duyguyu çok iyi biliyorum. İnşallah kendine uygun bir ürün bulursun en kısa zamanda.

Bayağı da istikrarlı kullanmışsın. achroactive MAX olanını kullandın değil mi? Demek ki ciltten cilte değişiyor, ben başka yerden aldım dediğim gibi, üzerinde ingilizce yazı bile yoktu, hep bulgarcaydı. Bir de küçük broşüp göndermişler ama o da hep bulgarcaydı, sadece bir iki satır ingilizce kullanımı şekli yazıyordu. ürün kutusu ve tüpteki yazılar sende de böyleyse orjinaldir sanırım. Buarada senin o et parçası gibiydi dediğin muhtemelen gözenek tıkanmş ve batık olmuş. ince tüyler batık olunca içerde dolanıyor minik siğil ya da et beni gibi duruyor koltuk altında. Demek ürün cilt tipine uygun değilmiş. belki de sir yüzünden olan kararmalarda işe yaramıyordur, benimki hormonal çünkü.. Üzüldüm inan, keşke bu kadar uğraşların sonucunu hemen alsaydın çünkü o duyguyu çok iyi biliyorum. İnşallah kendine uygun bir ürün bulursun en kısa zamanda.

benimkide aynı burgarca yazıyor üsenin dediklerinin aynısı bende broşür yoktu sitenin katologunu görmişler içinde açıklaması vardı ve 3 adımla lekelerden kurtulun diye belkide tek başına işe yaramadı bilmiyorum ama ben bu kremden umudumu kestim birde ben ağda yapmıyorum epilasyonla alıyorum koltuk altımda çıkan batık degildi çünkü öle oldugunda içinden tüy çıkıyor
yüzde gerçekten işe yarıyordur belki

canım iki gün önce bıraktım kullanmayı hiç bir faydası yok 1ton bile açılmadı her akşam sabah erinmeden sürdüm ama aksine sivilce gibi bişe çıkarttı kullanmayı bıraktım para veripte sakın almayın

tşkcnm cevap için

Genital bölge kararması için ne yapmalı? sonraki butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz. Genital bölge kararması için maske tarifi...

Eğer genital bölge kararması her banyoda yaptığınız kese ile geçmiyorsa, Suna Dumankaya’nın özel genital bölge kararması maskesini kullanabilirsiniz.

Malzemeler; 1 çay kaşığı vazelin, 1 çay kaşığı elma suyu, 1 çay kaşığı limon suyu.

Uygulama: Malzemeleri karıştırın. Genital bölgenizin kararan kısımlarına uygulayın ve kurumasını bekleyin. Daha sonra yıkayın ve bölgeye bebek pudrası dökün.

Bu uygulamayı her gün ya da gün aşırı yapabilirsiniz. Ayrıca sadece genital bölgeye değil, koltuk altına ve bacak arasına da uygulayabilirsiniz.

Başka bir tedavi şekli olarak limon yağını deneyebilirsiniz. Gerçek limon yağının renk açma özelliği vardır. Bu yüzden limon yağını genital bölgeye uygulayarak kararmaları engelleyebilirsiniz. Epilasyon ve ağda sonrasında bölgeye limon yağı sürerek kararmaları ve lekelenmeleri önleyebilirsiniz.

$genital_bolge_kararmasi_maske_tarifi.jpg

genital bölge kararması için ne yapmalı? Sonraki butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz. genital bölge kararması için maske tarifi...

Eğer genital bölge kararması her banyoda yaptığınız kese ile geçmiyorsa, suna dumankaya’nın özel genital bölge kararması maskesini kullanabilirsiniz.

malzemeler; 1 çay kaşığı vazelin, 1 çay kaşığı elma suyu, 1 çay kaşığı limon suyu.

uygulama: malzemeleri karıştırın. Genital bölgenizin kararan kısımlarına uygulayın ve kurumasını bekleyin. Daha sonra yıkayın ve bölgeye bebek pudrası dökün.

Bu uygulamayı her gün ya da gün aşırı yapabilirsiniz. Ayrıca sadece genital bölgeye değil, koltuk altına ve bacak arasına da uygulayabilirsiniz.

Başka bir tedavi şekli olarak limon yağını deneyebilirsiniz. Gerçek limon yağının renk açma özelliği vardır. Bu yüzden limon yağını genital bölgeye uygulayarak kararmaları engelleyebilirsiniz. Epilasyon ve ağda sonrasında bölgeye limon yağı sürerek kararmaları ve lekelenmeleri önleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1048789

canım sen denedin mi?

Bayanlar bu kremlerin orijinalini ararken yakında Türkiyede diye sayfasını gördüm facebook da ve hemen msj attım 2 gündür bu konuda konuşuyorum oradan bir arkadaşla kendisi sağlıçıymış ürünlerin satışı tahminen salı günü int. sayfasındada face dede başlayacakmış ,,üstelik sağlık bakanlığı onaylı ,,resmi sitesi de var,bir skıntınız olduğundada hemen destek olup yönlendireceklermiş... ben kendilerini çok samimi buldum, leke tedavisi uygularken mutlaka vitamin desteği öneriyor mümkünse doğal yollardan alın diyor...achromin 25 tl --achromin max 55 tl olacakmış fiyatı oradan almanızı tavsiye ederim----ben kendileriyle görüşmeden önce cuma günü gitti gidiyordan sipariş verdiğimi bu kremi denemek istediğimi söledim,, orijinal olmayabileceğini Türkiyede sağlık bakanlığı izinli sadece kendileri olduğunu,,almıssın madem resimlerini gönder orijinalmi bakalım dedi bana.........ulaşmak kolay face den yazın ben yücel beyle görüştüm üsteik güvenli ve çok samimi buldum açıkcası.....ayrıca bana achromin i tavsiye etti bilginize...

Son düzenleme:
bayanlar bu kremlerin orijinalini ararken yakında türkiyede diye sayfasını gördüm facebook da ve hemen msj attım 2 gündür bu konuda konuşuyorum oradan bir arkadaşla kendisi sağlıçıymış ürünlerin satışı tahminen salı günü int. Sayfasındada face dede başlayacakmış ,,üstelik sağlık bakanlığı onaylı ,,resmi sitesi de var,bir skıntınız olduğundada hemen destek olup yönlendireceklermiş... Ben kendilerini çok samimi buldum, leke tedavisi uygularken mutlaka vitamin desteği öneriyor mümkünse doğal yollardan alın diyor... Oradan almanızı tavsiye ederim----ben kendileriyle görüşmeden önce cuma günü gitti gidiyordan sipariş verdiğimi bu kremi denemek istediğimi söledim,, orijinal olmayabileceğini türkiyede sağlık bakanlığı izinli sadece kendileri olduğunu,,almıssın madem resimlerini gönder orijinalmi bakalım dedi bana.........ulaşmak kolay face den yazın ben yücel beyle görüştüm üsteik güvenli ve çok samimi buldum açıkcası...bilginize ..

pardon arkadaşlar ,,, sitede sadece şimdilik achromin satılacakmış yanlış bilgi vermeyeyim ,,kargosuda ücretsiz olacakmış....

pardon arkadaşlar ,,, sitede sadece şimdilik achromin satılacakmış yanlış bilgi vermeyeyim ,,kargosuda ücretsiz olacakmış....

Arkadaşlar achromin krem resmi satış sitesi açılmış, www.achromin.net üstelik 3 al 2 öde : 50 tl ( kargo ücreti ödemiyorsunuz ) kampanyası yapmışlar dün
gece sipariş verdim fiyat çok cazip ve güvenilir emin olun ben araştırdım,, üstelik benim gittigidiyor dan sipariş verdiğim 24,90tl + 6,90kargo : 31,80 tl ye aldığım kremde firmanın ürettiği eski kremmiş fotoğraflarını gönderdim baktılar, ben bu kremi ellerimde kullanıyorum , yenisinde paraben içermiyormuş geliştirilmiş hali,,, 3 haftalık düzenli kullanım öneriyorlar ,,tavsiye ederim denemeye değer gelişmeleri bildireceğim sizzze..

tavsiye vericek arkadaş var mı kaç yıllık bir konuymuş mutlaka bi bilgisi olan olmalı
:KK5:
Arkadaşlar achromin krem resmi satış sitesi açılmış, www.achromin.net üstelik 3 al 2 öde : 50 tl ( kargo ücreti ödemiyorsunuz ) kampanyası yapmışlar dün
gece sipariş verdim fiyat çok cazip ve güvenilir emin olun ben araştırdım,, üstelik benim gittigidiyor dan sipariş verdiğim 24,90tl + 6,90kargo : 31,80 tl ye aldığım kremde firmanın ürettiği eski kremmiş fotoğraflarını gönderdim baktılar, ben bu kremi ellerimde kullanıyorum , yenisinde paraben içermiyormuş geliştirilmiş hali,,, 3 haftalık düzenli kullanım öneriyorlar ,,tavsiye ederim denemeye değer gelişmeleri bildireceğim sizzze..

X