sanki sen birini bitirmeden diğerine başlamış gibisinn ondan ona ondan ona geçmiş gibisinn doğrusu o değill istikrarlı olacaksınn bir ürünü deniceksin gerekirse 2... 3 ayyy ben acromini 15.. 20 gün kullandımm ve hiç üşenmedenn sabeh kalkıyosun life ..kiiii. ben dove . sabunu sürdümm bölgeyi lifliyosun hafif dokunuşlarla kuruluyorsun ve acromini ovarak yedirerek sürüyorsun akşam da aynı şekilde ve yatıyorsun dene faydasını ben gördüm hemm yüdeki lekelerden hemm bacak arası oluşan lekelerdenn.. SEVGİLERR..
Aynı sorun bende de var.Expigment birde yanık yaptı burun kenarımı.Hala uğraşıyorum.Birde bunu deneyeyim bulabilirsem.haklısın arkadaşım ama 1 ay kullanıp hiç bir değişiklik görmeyince daha da moralim bozuluyor. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim hangisi daha etkili diye. acromini de denemek istiyorum. umarım işe yarar.
bu kremden bende istiyorum yaaaa. banada yardımcı olurmusunuzben kullanıyorum
Canım bilgi verir misiniz.kullanıyor musunuz...Bende sipariş verdim bakalım sonuç Nasıl olucak
Canım daha başlamadım bugün ağdadan sonra başlamayı düşünüyorum merak etme Burayada yazarım tatlımCanım bilgi verir misiniz.kullanıyor musunuz...
Çok teşekkürler.sağ olunuz.hep başlıyorum diyerek sonuç alınmayan o kadar şey var ki buralarda o nedenle yazdım size.zaten buralardasınız rastlaşıyoruz.yazardınız ama hatırlatayım dedim :)Canım daha başlamadım bugün ağdadan sonra başlamayı düşünüyorum merak etme Burayada yazarım tatlım
Evet canım hep buralardayımÇok teşekkürler.sağ olunuz.hep başlıyorum diyerek sonuç alınmayan o kadar şey var ki buralarda o nedenle yazdım size.zaten buralardasınız rastlaşıyoruz.yazardınız ama hatırlatayım dedim :)
Canım kolay gelsin.işe yarar İNŞALLAH ,herkes adına çok teşekkürler.Evet canım hep buralardayımmerak etme yazarım daha önce bir krem kullandım adını hatırlayamadım o biraz rengini açmıştı tabi tam açamadı umarım bu işe yarar iş yerimden erken çıkarsam kuaföre inşallah yetişirimde kullanmaya. Başlarım önce koltuk altı sonra bikini bölgesine başlamayı düşünüyorum
Hadi inşallah işe yararda hepimiz kurtuluruz şu koyu lekelerdenCanım kolay gelsin.işe yarar İNŞALLAH ,herkes adına çok teşekkürler.
Ya canım AMİN.bende yok desem kızmazsınız değil mi?arkadaşlarımda var onun için merak ediyorum ve araştırıyorum :)Hadi inşallah işe yararda hepimiz kurtuluruz şu koyu lekelerden
Niye kızacam ki hatta sevindim senin adına keşke bizlerde senin gibi olsakYa canım AMİN.bende yok desem kızmazsınız değil mi?arkadaşlarımda var onun için merak ediyorum ve araştırıyorum :)
Canım benim.sağ olun.sarışınım ondan mı, çok krem kullanmam ondan mı,genetik mi inanın ben de bilmiyorum.ama herkesin beyazlayacak onu biliyorum,çünkü araştırıyorum.siz de sağ olun yazıyorsunuz.yakında çözeriz bunu da :)Niye kızacam ki hatta sevindim senin adına keşke bizlerde senin gibi olsak