Lekeler, Çiller Genital bölge kararması ve koyu lekelere cözüm buldum....:)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sanki sen birini bitirmeden diğerine başlamış gibisinn ondan ona ondan ona geçmiş gibisinn doğrusu o değill istikrarlı olacaksınn bir ürünü deniceksin gerekirse 2... 3 ayyy ben acromini 15.. 20 gün kullandımm ve hiç üşenmedenn sabeh kalkıyosun life ..kiiii. ben dove . sabunu sürdümm bölgeyi lifliyosun hafif dokunuşlarla kuruluyorsun ve acromini ovarak yedirerek sürüyorsun akşam da aynı şekilde ve yatıyorsun dene faydasını ben gördüm hemm yüdeki lekelerden hemm bacak arası oluşan lekelerdenn.. SEVGİLERR..

haklısın arkadaşım ama 1 ay kullanıp hiç bir değişiklik görmeyince daha da moralim bozuluyor. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim hangisi daha etkili diye. acromini de denemek istiyorum. umarım işe yarar.

haklısın arkadaşım ama 1 ay kullanıp hiç bir değişiklik görmeyince daha da moralim bozuluyor. sürekli araştırıyorum ne yapabilirim hangisi daha etkili diye. acromini de denemek istiyorum. umarım işe yarar.
Aynı sorun bende de var.Expigment birde yanık yaptı burun kenarımı.Hala uğraşıyorum.Birde bunu deneyeyim bulabilirsem.

arkadaslar merhaba ben enfeksiyon nedeniyle zaten tahriş olmuş genital bölgeme ağda yaptırdım tam olarak iyileşmemiş meğer yara oldu :KK43: ince bir tabaka gibi kuruluk oldu rengi koyulastı daha dün yaptırdım ne sürmemi önerirsiniz iyileşmesi için bepanthene önerdiler ama leke kalmaması için ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaslar bu achromin adli kremin mudahilleri yok degil mi? Yani almaya kalksak nasil alacagiz? Achromin leke giderici krem diye mi? Bir de nerden almami onerirsiniz? Fiyati onemli degil benim icin guvenilir olsun yeter. Vajinal bolgeme tatbik edecegim sonucta.

merhaba ,
aranıza yeni katıldım arkadaşlar :)

birşey sormak istiyorum . ben ''Achromın '' isimli ilaçtan bulamıyorum . bır kaç eczaneye sorum ama öle bir ilaç yok diyorlar . yardımlarınızı bekliyorum :)

Merhaba,

Bir göcmen tanıdık aracılığıyla ben de edindim ve kullandım. Mucize beklemeyin derim. Cilt tipine gore de fark edebilir ama bende etki etmedi ve bıraktım.

Kızlar merhaba uzun Zaman oldu başlık almış gitmiş. Öncelikle genital bölgenize expigment, acnelys, tretin, ve türeviilaçlar kesinlikle kullanmayın o bölgenin sadece derisini soyuyor bu ilaçlar renk açılımı yapmaz kesinlikle bi nebze expigment yapsa bile tekrardan eski haline döner çünkü hava almayan bir bölge Diğer yazdıklarım ise kurutup derin yanıklar dahi yapabilir. Acromin krem kozmetik bir krem nemlendirme etkisi var kaldı ki yüzde bile kullanılan bir ürün yinede dikkat edin. Özgüvenimiz yükselecekler diye sağlığımızdan olmayalım. Pişik kremleri var pudralar var doğal ürünler kullanın.

Sevgiler

Canım daha başlamadım bugün ağdadan sonra başlamayı düşünüyorum merak etme Burayada yazarım tatlım En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Çok teşekkürler.sağ olunuz.hep başlıyorum diyerek sonuç alınmayan o kadar şey var ki buralarda o nedenle yazdım size.zaten buralardasınız rastlaşıyoruz.yazardınız ama hatırlatayım dedim :)

Çok teşekkürler.sağ olunuz.hep başlıyorum diyerek sonuç alınmayan o kadar şey var ki buralarda o nedenle yazdım size.zaten buralardasınız rastlaşıyoruz.yazardınız ama hatırlatayım dedim :)
Evet canım hep buralardayım :KK48:merak etme yazarım daha önce bir krem kullandım adını hatırlayamadım o biraz rengini açmıştı tabi tam açamadı umarım bu işe yarar iş yerimden erken çıkarsam kuaföre inşallah yetişirimde kullanmaya. Başlarım önce koltuk altı sonra bikini bölgesine başlamayı düşünüyorum :KK49::KK49:

Evet canım hep buralardayım :KK48:merak etme yazarım daha önce bir krem kullandım adını hatırlayamadım o biraz rengini açmıştı tabi tam açamadı umarım bu işe yarar iş yerimden erken çıkarsam kuaföre inşallah yetişirimde kullanmaya. Başlarım önce koltuk altı sonra bikini bölgesine başlamayı düşünüyorum :KK49::KK49:
Canım kolay gelsin.işe yarar İNŞALLAH ,herkes adına çok teşekkürler.

Niye kızacam ki hatta sevindim senin adına keşke bizlerde senin gibi olsak
Canım benim.sağ olun.sarışınım ondan mı, çok krem kullanmam ondan mı,genetik mi inanın ben de bilmiyorum.ama herkesin beyazlayacak onu biliyorum,çünkü araştırıyorum.siz de sağ olun yazıyorsunuz.yakında çözeriz bunu da :)

X