Cilt Bakımı Ürünleri geniş gözenekler ve derin çukurlar:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
COLOR="Purple"]Arkadaşlar çok ihtiyacım var yüzüm çok kötü etkili doğal önerilerinizi bekliyorum lütfen. Önceki başlıklarda aradım ama bulamadım. Şimdiden çok teşekkürler[/COLOR].:çok üzgünüm:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım eğer sivilce izleri ise mucize bekleme,ancak bakımlarla zamanla yıllar içerisinde kaybolur..sana kil maskesi öneririm,fondoten,kapatıcı,pudra vs..yüzüne uygulamanı tavs,ye etmiyorum,cildin hava alsın..kekik suyu ile tonik yap,yatmadan önce uygula...bol su içemeyi,çinko hapı almayı ihmal etme...

canım bak bu ürüne istersen , gözenek problemine çok iyiymiş...Yorumlar süper...

vichy_normaderm_nuit.jpg

Vichy normaderm nuit adlı bir ürün...

Bilgi ise şu şekilde ;

Normaderm Gece Krono-Aktif gözenek düzensizliklerine karşı tam zamanında bakım

Tıkanmış, belirgin gözenekler, cildin bozuk yapılanması, hepsi gece başlar.

Her gece, yağ bezlerine sebum salgısını uyarıcı moleküler bir mesaj ulaşır. Bu bezler aşırı uyarıldığında, sebum salgısı anormal bir şekilde artar ve gözenekleri tıkar. Tıkanan gözenekler genişlerler, formları bozulur ve giderek daha da belirgin bir hal alırlar.

Normaderm Gece Yeniliği

Gözenek odaklı teknoloji ile, sebum salgılanmasını düzenlemek için gözeneğin tam kalbinebnüfuz eder.
Zincadone A, patentli bileşimi ile cildin üst tabakasını yeniden yapılandırmak ve gözenekleri tekrar sıkılaştırmak üzere çalışır.
Sonuçlar:
Sabah uyanınca cilt daha homojen bir görüntü kazanır. Daha aydınlık, net ve berraktır. Her gece uygulama sonrasında, tıkanmaları son bulan gözenekler yeniden daralır ve sıklık kazanırlar. 4 hafta sonrasında, gözeneklerin boyutlarının yeniden şekillendiği gözlenir. Neredeyse gözle görülmeleri mümkün değildir.

Ultra-emici, nemlendirici doku. Yağsızdır.

Uygulama:
Akşamları, derinlemesine temizlenmiş cilt üzerine uygulayınız. Göz çevresinde kullanmaktan sakınınız

Bir dene derim , çok etkiliymiş...

ben yine vichynin normaderm serisindeki kremini kullanmıştım ve gerçekten iyiydi şimdi nuit'i de denemek istiyorum bi fiyat araştırması yapıcam alırsam bu topiğe yazarım arkadaşlaarr

X