Geniş alın sevenler :(

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Alnım dar kizlar, bir rihanna olmasa da genis ve dolgun bir alin istiyorum..Bence yuzde en önemli seyden biri de alin genisligi ve yapısı..Dolgun da degil geri de daha dogrusu duz yuzume oranla.Yaptiran vs bu durumdan muzdarip olan var mi benim gibi..Yardiminiz lazim :(

Ben bi doktor tanıdığıma sordum önden yuvarlak durması için dolgu yaptığını çok dolgu gideceği için maliyetli olacağını söylemişti

Bende doktora sordum %10 körlük riski olabiliyormuş bu yüzden yapmıyorum dedi eskiden yapıyordu bırakmış

Bende çok istiyorum Fahriye evcen i bende fark ettim nasıl güzelleşti dünyanın en güzel kadınları listesinde 9. Sıraya girdi kadın o dolgular sayesinde :KK48: bizim neyimiz eksik

Rihanna ve Fahriye Evcende olan bombe bir alın, yandan bakınca yuvarlak duran bir alın yani.zaten kavisli bir burun istiyorsanız bombe alın da şart, yoksa güzel durmaz
Dolgu maddeleri ile yaptırmayın çok tehlikeli ama kendi yağ dokunuzla yaptırabilirsiniz o çok güzel oluyo

başlığı görünce atladım.
bi yerde okumuştum.
yüz güzelliğinin ilk şartı geniş alınmış.
gerçekten güzellere bakınca hep geniş alınlıalr
benimde dar:(

Alnım dar kizlar, bir rihanna olmasa da genis ve dolgun bir alin istiyorum..Bence yuzde en önemli seyden biri de alin genisligi ve yapısı..Dolgun da degil geri de daha dogrusu duz yuzume oranla.Yaptiran vs bu durumdan muzdarip olan var mi benim gibi..Yardiminiz lazim :KK43:
Alin cikikligi bir bayani kel gibi gosteriyor bence

Back
X