Gebeliğe Hazırlık Genetik test yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kromozom da sıkıntı yok ama pıhtılaşma da mthfr ve pai de bakilmaliydi.. benim herikiside sorunlu ve 2 düşüğün var. Bidahaki gebelikte Allah'ın izniyle corasprin ve iğne birlikte kullanacağım...
Başka bakılması gereken var mı acaba ve bunlar tek bende mi bakılmalı . Doktorum bana dedi ki sana yine de kan sulandırıcı Ve aspirin baslatcam diye . Yeterli olur mu

Eklentiler

• Screenshot_20201110_214627.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 38
Başka bakılması gereken var mı acaba ve bunlar tek bende mi bakılmalı . Doktorum bana dedi ki sana yine de kan sulandırıcı Ve aspirin baslatcam diye . Yeterli olur mu
Aşağıda bı arkadaş paylaşmış aynen o genlerede bakilmaliydi. Canım eğer fırsatın varsa tekrar yaptır testini. Ama zaten doktorun iğne ve corasprin bqirlikte demiş.. genelde düşük sayısı 2 ve üzerinde ise pıhtılaşma varmış gibi düşünüp hareket ediyoruz demişti benim gittiğim bir doktor...

Olmadı yine yaptırırım dediğiniz gibi doktor zaten coraspin felan vericem dedi .. çok teşekkür
ederim hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…