Gebeliğe Hazırlık Genetik test yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Selam canlar uzun bir aradan sonra bismillah diyor ve keyiflerinizi soruyorum

3 kimyasaldan sonra genetik testler verdik bi bakar mısıjız kan pıhtılaşması yada başka bir sorun var mı doktora yazdım beklemedeyim

sevgiler

Son eklenen eşimin ..

Eklentiler

• F0C414C7-2A39-4E21-8A3E-413C6A709860.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 173
  • 85456D5C-6679-4E59-BC3C-514ABE1C623C.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 149
  • FBEE30D2-D10D-4537-BCD0-9B97B05B1ED6.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 144
  • F8235260-D479-42FD-B698-3E12725B308B.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 176
Kızlarrr bi bakın da çatladım meraktan

Araştırılan değerler normal gelmiş. Genetik bir hastalığınız yok

Kan pıhtılaşması da yok sanırım demi peki neden öyle oluyor acaba
Kan pıhtılaşması için bakılması gerekilen tüm testlere bakılmış. Faktör v ,leiliden, afas. Bunlarla ilgili bir şeyiniz yok gibi duruyor. Başka patoloji araştırılır şimdi. Bazen hiçbir şey çıkmaz ama yine de olmaz. İnşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza

Cok tesekkür ederim Allah büyük

Merhaba acaba testleri devlette mi yaptırdınız

Test sonuçları ne kadar sürede çıktı? Kimyasal gebelikten ne kadar sonra verdiniz kanı hormonların normale dönmesini beklediniz mi?

Test sonuçları ne kadar sürede çıktı? Kimyasal gebelikten ne kadar sonra verdiniz kanı hormonların normale dönmesini beklediniz mi?
Test sonuçları 2 ay sonra çıktı . Kimyasaldan 24 gün sonra verdim sanırım beklemeliymişim onu sonra dan duydum

Kan pıhtılaşması da yok sanırım demi peki neden öyle oluyor acaba
Pıhtılaşma bu bakılanların arasında yok zaten. Ne mthfr ne pai hiçbiri bakılmamış kromozom testi de yapıldı mı

Pıhtılaşma bu bakılanların arasında yok zaten. Ne mthfr ne pai hiçbiri bakılmamış kromozom testi de yapıldı mı
Ciddi misiniz ama hepsi yapıldı dendi bana . Evet kromozom da bakıldı hem bana hem eşime

Canım kromozom da sıkıntı yok ama pıhtılaşma da mthfr ve pai de bakilmaliydi.. benim herikiside sorunlu ve 2 düşüğün var. Bidahaki gebelikte Allah'ın izniyle corasprin ve iğne birlikte kullanacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…