Kan pıhtılaşması da yok sanırım demiAraştırılan değerler normal gelmiş. Genetik bir hastalığınız yok
Kan pıhtılaşması için bakılması gerekilen tüm testlere bakılmış. Faktör v ,leiliden, afas. Bunlarla ilgili bir şeyiniz yok gibi duruyor. Başka patoloji araştırılır şimdi. Bazen hiçbir şey çıkmaz ama yine de olmaz. İnşallah bebeğinizi alırsınız kucağınızaKan pıhtılaşması da yok sanırım demipeki neden öyle oluyor acaba
Cok tesekkür ederimKan pıhtılaşması için bakılması gerekilen tüm testlere bakılmış. Faktör v ,leiliden, afas. Bunlarla ilgili bir şeyiniz yok gibi duruyor. Başka patoloji araştırılır şimdi. Bazen hiçbir şey çıkmaz ama yine de olmaz. İnşallah bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Allah yardımcınız olsunCok tesekkür ederimAllah büyük
Cok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun
Merhaba acaba testleri devlette mi yaptırdınızSelam canlar uzun bir aradan sonra bismillah diyor ve keyiflerinizi soruyorum
3 kimyasaldan sonra genetik testler verdik bi bakar mısıjız kan pıhtılaşması yada başka bir sorun var mı doktora yazdım beklemedeyim
sevgiler
Son eklenen eşimin ..
Test sonuçları ne kadar sürede çıktı? Kimyasal gebelikten ne kadar sonra verdiniz kanı hormonların normale dönmesini beklediniz mi?Selam canlar uzun bir aradan sonra bismillah diyor ve keyiflerinizi soruyorum
3 kimyasaldan sonra genetik testler verdik bi bakar mısıjız kan pıhtılaşması yada başka bir sorun var mı doktora yazdım beklemedeyim
sevgiler
Son eklenen eşimin ..
Test sonuçları 2 ay sonra çıktı . Kimyasaldan 24 gün sonra verdim sanırım beklemeliymişim onu sonra dan duydumTest sonuçları ne kadar sürede çıktı? Kimyasal gebelikten ne kadar sonra verdiniz kanı hormonların normale dönmesini beklediniz mi?
Ever devlette yaptım 2 ay içinde çıktıMerhaba acaba testleri devlette mi yaptırdınız
Sonuçları internetten bakılıyor mu acaba e nabız dan falanEver devlette yaptım 2 ay içinde çıktı
Pıhtılaşma bu bakılanların arasında yok zaten. Ne mthfr ne pai hiçbiri bakılmamış kromozom testi de yapıldı mıKan pıhtılaşması da yok sanırım demipeki neden öyle oluyor acaba
E nabızdan değil de hasta numarası alıp o hastanenin internet sitesinden bakabilirsinizSonuçları internetten bakılıyor mu acaba e nabız dan falan
Ciddi misinizPıhtılaşma bu bakılanların arasında yok zaten. Ne mthfr ne pai hiçbiri bakılmamış kromozom testi de yapıldı mı
Tabiki yedi sekiz adet bakılacak gen var sadece iki gene bakılmış sizdeCiddi misinizama hepsi yapıldı dendi bana . Evet kromozom da bakıldı hem bana hem eşime
Anladım nerden alıyoruz hasta noyu. Çok soru sordum size de kusura bakmayınE nabızdan değil de hasta numarası alıp o hastanenin internet sitesinden bakabilirsiniz
Canım kromozom da sıkıntı yok ama pıhtılaşma da mthfr ve pai de bakilmaliydi.. benim herikiside sorunlu ve 2 düşüğün var. Bidahaki gebelikte Allah'ın izniyle corasprin ve iğne birlikte kullanacağım...Selam canlar uzun bir aradan sonra bismillah diyor ve keyiflerinizi soruyorum
sevgiler
Son eklenen eşimin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?