Eet canim 400 dedi kromozom analizi icin ozeldede bir ay dedi sonuc icin.sskda sordum dr.a sonuc yine bir aya cikar dedi bastira bastira paralimi dedim yok dedi ssk karsilio dedim.senden baska seyde istemis acaba o neyle ilgiliİKİ KİŞİ İÇİN 400 OLUR ÇÜNKÜ KROMOZON EŞ İLE BİRLİKTE BAKILIYOR
BENDEN HEM KROMOZON EŞ İLE BİRLİKTE HEMDE TROMBOFİL PANELİ İSTENDİ ZATEN İKİSİ İSTENİYOR GENETİK İÇİN
Basin sagolsun canim simdi tedavi asamasindamisin yoksa tedavisini oldun çocuk sahibi oldunmuBENEM İKİ DÜŞÜĞÜM VAR, MTFR 677 HETERİZİGOT KALITSAL BİR KAN PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU, BEBEĞİN BESLENEMEMSİNE VE GELİŞİM GERİLİĞİNE NEDEN OLUYOR.
Bu pihtilasma ile alakalimi acaba ve hangi kan degerinden anlasilioAMA TROMBOFİL SADECE KADINDAN BAKILIYOR 500- 800 CİVARI
pIHTILAŞMA İLE İLGİL TEST TROMBOFİL PANELİ TESTİ BURDAN ANLAŞILIYOR ÇÜNKÜ GENİTİK TEST; KAN DEĞERLERİNDEN GÖRÜNMEZBu pihtilasma ile alakalimi acaba ve hangi kan degerinden anlasilio
Olmaz olurmu, bende mesela pıhtılaşma eğilimi çıktı, hemde en tehlikelisinden, tüp tedavilerimde ilaç kullanmam gerekmişti, hatta normal hayatımda bile...bir sürü dikkat edeceğim şeyler öğrendim, fazla oturmak yasak, ömür boyu hareketli yaşam,uzun uçak yolculukları hayati tehlike taşıyormuş gibi şeyler....
Bunun dışında kromozom analizim temiz çıktı, ama genlerinizde bir hastalık taşıyorsanız bu testlerde çıkıyor, düşük ve ölü doğumlarda dahada çok önem taşıyor. yaptırmanızda fayda var.[/QUOTE
İlk minnakimdi ne yazikki uzulerek soluyorum 35 haftasinda kaybettim 7 saat yasadi opustuk koklastik bakistik ve elveda dedi.hamilelikte 4 ayindan sonra sikintili gecti hastanelerdeydim hep en son sivi bitti akcigerleri gelismedi sjmdi nereye gitsem ikinci hamilelikle bunu kiyaslayamayiz sudur budur ikincisinde cok dusuk dedi. testi varmi diom capaya gittim bide yok dedi sen hamile kal genetikte takipli hasta ol dedi bununda tesadüf oldugunu soledi hic bir neden bulamadilar bir dr tavsiye ettiler o dr da dusuk ihtimal deri ama genrtik testi istedigini soledi ilgilendi felan inseallah bebislerimizi saglikla aliriz kizlar
Adetliydim muayene edemedi adetin bitsin gel dedi alttan bakcam dedi iyy hic sevmiom yzaArken bile kasiliom Hormon ve idrar goturdum randevu aldigimda.folbiol krilom ve coraspin kullaniom6 AY BEKLEDİM ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM;
BENDEN
TROMBOFİL PANEL
EŞ İLE BİRLİKTE KROMOZON ANALİZİ
HORMON FSH AMH DAHİL
ŞEKER
TİROİT
LUPUS VE RAHİM FİLMİ BİRDE EŞEM SEMEN ÖRNEĞİ
Bende pihtilasma var ama nedini bu deildi plt degerim yuksek torombositlerim cok yiksek olursa bebek kandan besleneimio ve ne yazikki kayipla sonuclanio bunun icin hamilelikte hep cleaxan kullandimpIHTILAŞMA İLE İLGİL TEST TROMBOFİL PANELİ TESTİ BURDAN ANLAŞILIYOR ÇÜNKÜ GENİTİK TEST; KAN DEĞERLERİNDEN GÖRÜNMEZ
Evet canim 5 ay oldu kaybedeli ama sebebini bulamadilarhamilelikte kullandım demişşisn kayıpmı yaşadın? sana yapılan test neydi ?
Hormon testine baktilar b12 folikasite baktilar hemograma idrara baktılar simdi kromozom analizi istiolar onuda sslda yaptircamhamilelikte kullandım demişşisn kayıpmı yaşadın? sana yapılan test neydi ?
Canim capada gecti tum hamileligim.buyur sorKızlar çapada genetık test yaptıran oldumu doktor ıstedı napıcagımı bılmıyorum
Evet canim 5 ay oldu kaybedeli ama sebebini bulamadilar
Hsg yı çapada mı cektırsem özeldemi cok tereddutluyum sen çapada hsg cektırdınmıCanim capada gecti tum hamileligim.buyur sor
Canim ben yaptirmadimhic iki arkadasimda bu filmden cektirdi sanrim devlet karsilamio pendik devlete gittik eger 3aya kadar Hamile kalamazsan cektir gel demisti disaridaHsg yı çapada mı cektırsem özeldemi cok tereddutluyum sen çapada hsg cektırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?