Genetik test yaptıranlar

BENEM İKİ DÜŞÜĞÜM VAR, MTFR 677 HETERİZİGOT KALITSAL BİR KAN PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU, BEBEĞİN BESLENEMEMSİNE VE GELİŞİM GERİLİĞİNE NEDEN OLUYOR.

Eet canim 400 dedi kromozom analizi icin ozeldede bir ay dedi sonuc icin.sskda sordum dr.a sonuc yine bir aya cikar dedi bastira bastira paralimi dedim yok dedi ssk karsilio dedim.senden baska seyde istemis acaba o neyle ilgili

BENEM İKİ DÜŞÜĞÜM VAR, MTFR 677 HETERİZİGOT KALITSAL BİR KAN PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU, BEBEĞİN BESLENEMEMSİNE VE GELİŞİM GERİLİĞİNE NEDEN OLUYOR.
Basin sagolsun canim simdi tedavi asamasindamisin yoksa tedavisini oldun çocuk sahibi oldunmu

6 AY BEKLEDİM ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM;
BENDEN
TROMBOFİL PANEL
EŞ İLE BİRLİKTE KROMOZON ANALİZİ
HORMON FSH AMH DAHİL
ŞEKER
TİROİT
LUPUS VE RAHİM FİLMİ BİRDE EŞEM SEMEN ÖRNEĞİ

6 AY BEKLEDİM ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM;
BENDEN
TROMBOFİL PANEL
EŞ İLE BİRLİKTE KROMOZON ANALİZİ
HORMON FSH AMH DAHİL
ŞEKER
TİROİT
LUPUS VE RAHİM FİLMİ BİRDE EŞEM SEMEN ÖRNEĞİ
Adetliydim muayene edemedi adetin bitsin gel dedi alttan bakcam dedi iyy hic sevmiom yzaArken bile kasiliom Hormon ve idrar goturdum randevu aldigimda.folbiol krilom ve coraspin kullaniom

pIHTILAŞMA İLE İLGİL TEST TROMBOFİL PANELİ TESTİ BURDAN ANLAŞILIYOR ÇÜNKÜ GENİTİK TEST; KAN DEĞERLERİNDEN GÖRÜNMEZ
Bende pihtilasma var ama nedini bu deildi plt degerim yuksek torombositlerim cok yiksek olursa bebek kandan besleneimio ve ne yazikki kayipla sonuclanio bunun icin hamilelikte hep cleaxan kullandim

hamilelikte kullandım demişşisn kayıpmı yaşadın? sana yapılan test neydi ?

Kızlar çapada genetık test yaptıran oldumu doktor ıstedı napıcagımı bılmıyorum

Hsg yı çapada mı cektırsem özeldemi cok tereddutluyum sen çapada hsg cektırdınmı
Canim ben yaptirmadimhic iki arkadasimda bu filmden cektirdi sanrim devlet karsilamio pendik devlete gittik eger 3aya kadar Hamile kalamazsan cektir gel demisti disarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…