Genetik test yaptıranlar

Arkadaslar bnde iki kurtaj yasadim . Testler yapildi simdi sonuc bekliyoruz zor bi bekleyis ne olck nasil olck stres icindeyim hep. Izmirde yasiyorum bn. Şifa da yaptirdik

Arkadaslar bnde iki kurtaj yasadim . Testler yapildi simdi sonuc bekliyoruz zor bi bekleyis ne olck nasil olck stres icindeyim hep. Izmirde yasiyorum bn. Şifa da yaptirdik
canım geçmiş olsun.. inş. hayırlı evlatlar verir tüm isteyenlere rabbim. ben de 2 düşük yaptım.. bi kaç test yaptırdım ama eksik var mı acaba.. sen hangi testleri yaptırdın müsait bi zamanda yazar mısın

Saol cnm sana da cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamn da bebislerimizi saglikli bi hsmilelikle saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza . Bnm ilk ocakta boş gebelik oldu. Dr um pihtilasma testi istedi. Dusuk de olsa cikti pihtilasma cnm. Sonra tekrar hamile kaldim haziran da dr coraspin ve clexane verdi hergun kullandim. 7haftaliken gittik kalp atisi zor aldular kucuk daa haftaya tekrara gel dediler. 8. Haftamizdi gittik kalp atisi yok sonra dr onceki testime bakti bana pihtilasman cok yok zaten dedi sen disardan salata yeme evdede mutlaka sirkeye yatir dedi . Sonra bizden genetik testi ve kromozom analizi testi istedi . Esimden de kan aldilar. Genetik cikmis . Kromozomu beklioruz o da cikinca ikisi bir icin gitcz cnm. 24temmuzda kurtaj oldum ikinci. Ve embriyoyu alip kromozom analizine gonderdiler o temiz cikmis . Sn hangi testleri yaptirdn cnm

Bülent traşa başladım bu tedavimde. ben daha önce pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırmıştım. Bülent bey rahim filmi istedi. transferden önce hem genetiğe gönderecek embriyoları hem de histereskopi yapacak. ama hiç kan değerlerime bakılmadı d vitamini önemliymiş gebelikte daha yapılması gereken bir şey var mı acaba diye sordum.. doktorlar pek önemsemiyor sanırım hemen yeni tedavi diyor..

Cnm izmirde misin sende . O dr hangi hast de. Bn de bornova sifa da serkan guclu var prof o istedi iste ona gitcz cnm . Rahim filmi icin bana gebelik olduo sonucta ona gerek yok dediler.d vitaminini bak hic bilmiodum cnm ya ne gibi onemi var ki. Arastiralim bari onu da ya

Eger d vitamini eksikligi fln olsaydi sebep bnm embriyonun analiz sonuclarinda cikmaz miydi ki cnm . Nasi belli oluo acsba ya . Dedigin gibi bazi dr lar rahat olabilio. Beni serkan bey e buca sifa da dr um yonlendirdi hocasiymis . Bi de o baksin dedi fikrini alaljm dedi. Bi de acaba clexane in dozunu mu artirsak fln dedi. Anlamadim yani .

d vitamini transferden sonra önemli değil mi embriyonun gelişimi için.. ben istanbulda başladım bu sefer ben ce de tüp bebek merkezi değil de bi başka kadın doğuma gidip kontrol olmamızda yarar var canım

d vitamini transferden sonra önemli değil mi embriyonun gelişimi için.. ben istanbulda başladım bu sefer ben ce de tüp bebek merkezi değil de bi başka kadın doğuma gidip kontrol olmamızda yarar var canım
Bilmiorum ki cnm d vitamin konusunda hic bilgim yok ne işe yarar zarari ne olur gebelikte fln aynn cnm dr degistirmk ii en azindan bi kac dr a gitmk gerek biz iki dr a gittik ayni seyleri dediler

Cnm nasilsin . Bugun test sonuclarini aldik doktorum izinde acip kendim baktim dedigin gibi 25 hidroksi vitamin d3 degerim cok dusuk . Olmasi gereken 30 civari bnm ki 6 cikmis ya

Cnm nasilsin . Bugun test sonuclarini aldik doktorum izinde acip kendim baktim dedigin gibi 25 hidroksi vitamin d3 degerim cok dusuk . Olmasi gereken 30 civari bnm ki 6 cikmis ya
canım ilaç takviyesiyle yükselmez mi..tüp bebek doktorun mu baktı ay ben bi baktıramadım nasıl tedaviye başlıycaksam bu şekilde

canım ilaç takviyesiyle yükselmez mi..tüp bebek doktorun mu baktı ay ben bi baktıramadım nasıl tedaviye başlıycaksam bu şekilde
Daha dr a gitmedik dr um tatilde cnm . Kendim baktim dun test sonuclarima cok dusuk 6 cikmiss. Yok cnm perinatoloji hekime gidiorum bn. Bakalim ignesi varmis bi de ilaci oluyomus cnm

Daha dr a gitmedik dr um tatilde cnm . Kendim baktim dun test sonuclarima cok dusuk 6 cikmiss. Yok cnm perinatoloji hekime gidiorum bn. Bakalim ignesi varmis bi de ilaci oluyomus cnm
ay biraz daha araştırsak doktor olup çıkıcaz:) ilacı varsa iyi tatlım hallolur inş. en yakın zamanda.. sen tedaviye başlamış mıydın.. o kadar çok okuyorum ki burda artık karıştı iyice:)

ay biraz daha araştırsak doktor olup çıkıcaz:) ilacı varsa iyi tatlım hallolur inş. en yakın zamanda.. sen tedaviye başlamış mıydın.. o kadar çok okuyorum ki burda artık karıştı iyice:)
Aynn cnm ya testleri bile anlayabiliom artk cnm bn iki kurtaj yasadim o yuzden istedi dr um genetik kromozom anomalisi testi fln. Pihtilasma sorunu var bi de dusuk

Aynn cnm ya testleri bile anlayabiliom artk cnm bn iki kurtaj yasadim o yuzden istedi dr um genetik kromozom anomalisi testi fln. Pihtilasma sorunu var bi de dusuk
biz senle baya baya aynıyız canım benim de 2 düşüğüm var.. rahim filmi histereskopi başka başka testler hepsi temiz çıkınca kromozom anamolisi diye söylendi.. rabbim yardımcımız olsun ne diyim

Senin genetik testleri fln temiz mi cikti cnm. Embriyodan incekeme fln yapyilar mi. Bnm ilk i bos gebelikti ikinci de de 8. Haftada kalp atisi bitti cnm. Sn ne zmn kurtaj oldun . Cok takiyorum kafama ya uzuluyorumm

biz senle baya baya aynıyız canım benim de 2 düşüğüm var.. rahim filmi histereskopi başka başka testler hepsi temiz çıkınca kromozom anamolisi diye söylendi.. rabbim yardımcımız olsun ne diyim

Simdi nasi bi yol izlemeyi dusunuosun cnm

Bülent tıraşa başladım eylül başı inş. tedavimiz başlıycak bu sefer chg.ye gidicek embriyolar temiz gelişe inş. transfer yapılacak
o da çok pahalıymış ya embriyo başına 400 dolar.. tam da doların tavan yaptığı zamanlar.. zaten kızım olursa inş. başlık parası falan istiycem çok pahalıya gelcek bu bebişler:) tabi şaka bi tarafa inş olur da yüzümüz güler..

Bülent tıraşa başladım eylül başı inş. tedavimiz başlıycak bu sefer chg.ye gidicek embriyolar temiz gelişe inş. transfer yapılacak
Anladim cnm ins gonlumuze gore versin Allah imm. Embriyo fln nasi gitck ki sn hamile degilsin djmi su an. Tup bebege mi basvurdunuz yani cnm. Dr lar mi yonlendirdi bu sekilde.

ayy ins cnm buyuyunce artk cikartirsin acisini . . Allah kolaylik versin cnm ya ins . Bana nazar fln da olabilir diyolar cnm inaniyorum bn acikcasi nazara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…